سازمان غذا و دارو را بهدلیل کمبود شیرخشک احضار کردیم / توجیهات این سازمان قابل قبول نیست
عضو کمیسیون بهداشت مجلس با بیان اینکه در حال حاضر شیرخشک 80 هزار تومانی با ارز آزادی که قاچاقچی میآورد 800 هزار تومان فروخته میشود، گفت: سازمان غذا و دارو را هم احضار کردیم؛ این سازمان هزار توجیه دارد که قابل قبول نیست و باید یک جایی حل شود.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، عبدالحسین روحالامینی؛ عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در برنامه "تهران 20" درباره علت کمبود شیر خشک در کشور اظهار کرد: اوایل امسال رئیس مجلس، رئیس بانک مرکزی، وزیر اقتصاد، وزیر بهداشت، رئیس گمرک، رئیس سازمان غذا و دارو و بقیه مسئولان در بالاترین سطح قوه مقننه و کمیسیون بهداشت و کمیته غذا و دارو برای تدارک و پیشبینی دارو، شیرخشک و ملزومات و تجهیزات پزشکی جلسهای گذاشتند تا مشخص شود که هر کدام از این افراد وظایف خود را چه زمانی انجام میدهند. یکی از وظایف آنان تامین به موقع ارز مرغوب بود اما اوایل سال پیگیریهایمان بینتیجه ماند البته در مجلس یک یا دو گزارش درباره وضعیت تهیه، تدارک و تامین دارو قرائت شد.
روحالامینی با اشاره به برگزاری جلسهای با حضور تولیدکنندگان شیرخشک گفت: چندی پیش در کمیسیون بهداشت جلسهای را با حضور تولیدکنندگان شیرخشک برگزار کردیم. فریادشان به آسمان بلند بود که مقدار ارز درخواستیشان تامین نشده و همچنان منتظر گشایش برای تامین مواد اولیه خود هستند. در حالی که ظرفیت تولید شیرخشک در کشورمان بالای 100 میلیون قوطی و میزان نیاز و مصرف 60 الی 70 میلیون قوطی است و حتی در برخی مواقع و در سالهای اخیر به کشورهای اطراف، صادرات هم داشتیم.
رفع مشکل کمبود "شیرخشک" تا یک ماه آینده / محدودیتی در عرضه "شیرخشک" به هر نوزاد وجود نداردوی خاطرنشان کرد: در حال حاضر شیرخشک 80 هزار تومانی با ارز آزادی که قاچاقچی میآورد 800 هزار تومان فروخته میشود و این بازار را بر هم میزند.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تصریح کرد: سازمان غذا و دارو را هم احضار کردیم. این سازمان با تسویه حساب ارزهای قبلی اختلاف دارد و هزار توجیه دیگر دارد که قابل قبول نیست و باید یک جایی حل شود.
روحالامینی در پاسخ به این سؤال مجری که چرا از طرفی به افزایش جمعیت و فرزندآوری تاکید داریم و از طرف دیگر بحث کمبود شیرخشک وجود دارد، گفت: اینها پاسکاری بین دستگاهی است که به هیچ وجه پسندیده حکمرانی نیست.