سخنگوی ستاد انتخابات کشور: 1560 اصلاحطلب و 2725 اصولگرا در انتخابات ثبت نام کردند / چرا صندوق رای شیشهای نیست؟ + فیلم
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محسن اسلامی، سخنگوی ستاد انتخابات کشور، با حضور در نشست بررسی فرآیند حقوقی و اجرای قانون جدید انتخابات در دانشگاه تربیت مدرس، توضیحاتی پیرامون آخرین اخبار و تحولات انتخابات پیش روی مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری ارائه کرد. این نشست به همت بسیج اساتید دانشگاه تربیت مدرس بعد از ظهر امروز (سه شنبه 19 دی ماه) برگزار شد. اسلامی در ابتدا با...
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محسن اسلامی، سخنگوی ستاد انتخابات کشور، با حضور در نشست بررسی فرآیند حقوقی و اجرای قانون جدید انتخابات در دانشگاه تربیت مدرس، توضیحاتی پیرامون آخرین اخبار و تحولات انتخابات پیش روی مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری ارائه کرد.
این نشست به همت بسیج اساتید دانشگاه تربیت مدرس بعد از ظهر امروز (سه شنبه 19 دی ماه) برگزار شد.
اسلامی در ابتدا با اشاره به برگزاری الکترونیکی انتخابات گفت: در صورت تایید شورای نگهبان کل فرآیند انتخابات الکترونیکی میشود. بستر انتخابات الکترونیکی در کل کشور فراهم شده و امکان آن نیز وجود دارد. وی افزود: منتظر تایید شورای نگهبان هستیم اگر این اتفاق بیفتد رای دادن و شمارش آرا با دستگاه صورت میگیرد؛ قانون هم این اجازه را داده است.
سلامی در ادامه گفت: وزارت کشور موظف شده یک سامانه ای طراحی کند که همه صفحات مجازی رسمی نامزدها در آنجا نمایان باشد. وی علاوه بر این درباره فعالیت در فضای مجازی نیز گفت: گپ، سروش، بله و ایتا و آی گپ موظف شدند در هر حوزه انتخابیه یک بستر مجازی برای تبلیغات نامزدها شکل بدهند.
سخنگوی ستاد انتخابات کشور با بیان اینکه 60 هزار شعبه در کل کشور داریم گفت: حدود 4-5 هزار شعبه نسبت به سال 98 افزایش یافته است. وی افزود: پیشنهاد ما بر این بود که در شعبه یک صندوق قرار بگیرد و تعرفههای خبرگان و مجلس شورای اسلامی هر دو درون آن انداخته شده و بعدا تفکیک شود، اما مجلس مصوب کرد که برای خبرگان و مجلس شورای اسلامی دو صندوق مجزا پیش بینی شود.