جمعه 25 مهر 1404

سردار کوثری: جزایر سه‌گانه بخشی جدایی‌ناپذیر از خاک ایران هستند / تصمیم حماس در صلح غزه درست بود

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
سردار کوثری: جزایر سه‌گانه بخشی جدایی‌ناپذیر از خاک ایران هستند / تصمیم حماس در صلح غزه درست بود

اقتصادنیوز: عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه جزایر سه‌گانه بخشی جدایی‌ناپذیر از خاک ایران هستند، گفت: ادعاهای بی‌اساس کشورهای منطقه فاقد ارزش پاسخگویی است.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، اسماعیل کوثری، در واکنش به تکرار ادعاهای بی‌اساس برخی کشورها درباره مالکیت جزایر سه‌گانه ایرانی با تأکید بر حاکمیت تاریخی و قانونی جمهوری اسلامی ایران بر این جزایر، گفت: هر از چند گاهی، برخی کشورها که در مسائل داخلی خود با بن‌بست مواجه‌اند، موضوع جزایر سه‌گانه را مطرح می‌کنند. این جزایر از دیرباز متعلق به ایران بوده‌اند و در تمامی نقشه‌های تاریخی و مستندات بین‌المللی، مالکیت ایران بر آن‌ها به ثبت رسیده است.

وی با اشاره به حضور جمعیت ایرانی و زیرساخت‌های موجود در این جزایر، افزود: جمهوری اسلامی ایران در این جزایر مستقر است؛ مردم ما آنجا ساکن هستند، امکانات زیرساختی فراهم است و این مناطق بخشی از استان هرمزگان محسوب می‌شوند. ادعاها، حرف های مفتی است که از سوی برخی جریان‌های وابسته به آمریکا مطرح می‌شود و فاقد ارزش پاسخگویی است.

نماینده تهران در مجلس درباره آتش بس در غزه نیز گفت: این صلح به خاطر اینکه فشار داخلی در رژیم صهیونیستی کاسته شود و خانواده‌های اسرا به عملکرد رژیم صهیونیستی اعتراض داشتند، انجام شد، با این صلح می‌خواستند کمی از فشار داخلی سرزمین‌های اشغالی را بکاهند، زیرا خانواده اسرا می‌گفتند نسل‌کشی را کنار بگذارید تا اسرا برگردند.

کوثری تصریح کرد: در این زمینه هم حماس بسیار خوب تصمیم گرفت و موضع گیری خوبی داشت، اما این بدان معنا نیست که خیال کنیم با این آتش بس کار تمام شده است.

وی با بیان اینکه صهونیست‌ها در طول دو سال نتوانستند حماس را از بین ببرند و غزه را تصرف کنند و این نشان از ناتوانی آنها است، گفت: در نهایت با این اقدام، مردم خود غزه یک تنفسی می‌کشند، اما این جنایت کاران مسیر خود را ادامه می‌دهند.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید