سه نفر از 16 مصدوم حادثه معدن طبس فوت کردند
اقتصادنیوز: استاندار خراسان جنوبی گفت: تاکنون از 16 مصدوم حادثه معدن طبس، سه نفر فوت کردند و شمار جانباختگان 52 نفر است.
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، جواد قناعت روز شنبه در گفت و گویی به تشریح حادثه معدن زغال سنگ معدنجو طبس پرداخت و گفت: از این سه فوتی، یک نفر اهل خراسان جنوبی است و 2 نفر اهل خراسان رضوی هستند.
وی افزود: اعضای بدن 2 نفر از مصدومان (میثم معینی اهل بردسکن و ناصر آخوندی اهل فردوس) با رضایت خانوادههایشان به بیماران نیازمند پیوند شد و این عزیزان به چند نفر از هموطنانمان جان دوباره بخشیدند.
استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: چهار نفر از مصدومان این حادثه همچنان در بیمارستانهای یزد، بیرجند و مشهد بستری و تحت درمان هستند.
وی با اشاره به اینکه حتی فوت یک نفر در هر حادثهای برای ما مهم و زیاد است، گفت: این حادثه 52 نفر جانباخته داشت که از این تعداد 16 نفر اهل خراسان جنوبی هستند و ما حسب وظیفه به دیدار خانوادههایشان رفتیم و ضمن دلجویی، درخواستهای آنان را پیگیری کردیم.
قناعت افزود: این حادثه که شامگاه شنبه 31 شهریور ماه رخ داد، با استقرار تیمهای امدادی و عملیاتی به سرعت مدیریت شد.
وی گفت: در 85 کیلومتری طبس به واسطه ذخایر غنی زغال سنگ، 17 شرکت بیش از دو یا سه دهه مشغول فعالیت هستند و 76 درصد زغال کشور را تامین میکنند.
خبر مرتبط گزارش وزارت کار به مجلس درباره معدن طبس این هفته ارسال میشوداقتصادنیوز: عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: اخیراً اعضای این کمیسیون جلسهای با وزیر کار داشتند و قرار شد ظرف این هفته گزارش وزارتخانه و همچنین دستگاههای مربوطه درباره دلایل و علت بروز انفجار معدن ذغال سنگ طبس به کمیسیون اجتماعی مجلس ارسال شود.
استاندار خراسان جنوبی یادآور شد: حادثه شامگاه 31 شهریور در یکی از این معادن روی داد.
وی با اشاره به حرفهای ضد و نقیضی که درخصوص حادثه معدن معدنجو گفته میشود گفت: با توجه به اهمیت موضوع و با هماهنگی دولت، مجلس و قوه قضائیه، یک تیم کارشناسی متشکل از متخصصان و اهل فن در محل حادثه مستقر شده و در حال بررسی شرایط است.
قناعت تصریح کرد: با به سرانجام رسیدن کارهای تحقیقاتی و بررسیهای میدانی، نتیجه قطعی و علت حادثه اعلام میشود.
وی با اشاره به اینکه موضوع نظارت بر معادن به عهده 2 وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی و صنعت، معدن و تجارت است افزود: در زمینه حفظ ایمنی معادن مسئولیت با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.
استاندار خراسان جنوبی گفت: نتیجه کار تیم کارشناسی، قصور و کوتاهی هر بخش را تعیین خواهد کرد.
وی با بیان اینکه از 17 معدنی که در این محدوده مشغول به کارند، تنها یک معدن به صورت مکانیزه فعالیت دارد، گفت: 16 معدن دیگر به صورت سنتی و به شکل قدیمی در حال استخراج هستند.
خبر مرتبط قصور در معدن طبس تأیید شد + جزئیاتاقتصادنیوز: بازپرس پرونده معدنجو، قصور در زمینه ایمن نبودن معدن را تأیید کرد.
قناعت با تاکید بر اینکه بخش خصوصی برای مکانیزه کردن معادن نیاز به حمایت دارد ادامه داد: یکی از مهمترین مطالبات معادن زغال استان، پرداخت مطالباتشان توسط شرکتهای بزرگ کشور از جمله فولاد است تا بتوانند از این طریق نسبت به پرداخت به موقع حقوق کارگران و تامین تجهیزات اقدام کنند.
وی بیان کرد: دستگاههای اجرایی استان، موضوع مکانیزه کردن معادن به عنوان یک مطالبه به حق بخش خصوصی را پیگیری میکنند.
همچنین بخوانید ما را در شبکههای اجتماعی دنبال کنید