شنبه 29 دی 1403

شاپور بختیار

شاپور بختیار

وب‌گاه عصر ایران

در خرداد 1356 سنجابی، فروهر و بختیار در نامه‌ای به شخص شاه نوشتند: «در مقامات دولتی و پارلمانی و قضایی کسی را که صاحب تصمیم و مسؤولیت و مأموریتی غیر از پیروی از اوامر ملوکانه داشته باشد، نمی‌شناسیم».

وب‌گاه عصر ایران

توضیح شاملو درباره نماندنش در غرب و بازگشت‌اش به ایران خواندنی است: «من این‌جایی هستم. چراغم در این خانه می‌سوزد، آبم در این کوزه ایاز می‌خورد و نانم در این سفره است. این‌جا به من با زبان خودم سلام می‌کنند و من ناگزیر نیستم در جوابشان بُنژور و گودمُرنینگ بگویم.»

وب‌گاه خبر آنلاین

عصر ایران نوشت: دکتر علیرضا بهشتی گفته جملات منتسب به آیت‌الله شهید درباره حجاب که در سطح شهر نصب شده همه از او نیست و اگر هم باشند ناظر به حجاب اجباری نیست.

وب‌گاه عصر ایران

دکتر علیرضا بهشتی گفته جملات منتسب به آیت‌الله شهید درباره حجاب که در سطح شهر نصب شده همه از او نیست و اگر هم باشند ناظر به حجاب اجباری نیست. او نگفته اما ما هم می‌پرسیم: از بین آن همه صحبت دکتر بهشتی چرا تنها به حجاب گیر داده‌اید و جملات و حملات او به جامعه طبقاتی را تابلو نمی‌کنید؟

وب‌گاه عصر ایران

برخی بر این باورند که اصرار برای مقصر معرفی کردن شریعتی یادآور اصطلاح «مثلث کارپمن» و سه نقش «آزارگر، ناجی و قربانی» است و انگار شریعتی بهانه‌ای است تا ناراضیان خود را «قربانی» بدانند و از خود سلب مسئولیت کنند یا تصور کنند اگر پاره‌ای موانع امکان تحقق همه آرمان ها را نداده آرمان‌ها نادرست بوده است. اما تقصیر شریعتی واقعا چه بود؟ این که چند میلیون نفر در خیابان راهپیمایی کردند و با تصویر...

وب‌گاه مشرق نیوز

اکنون که ماه‌ها از پایان آشوب‌ها می‌گذرد و اپوزیسیون ایران نیز پس از شکست حقارت بار خود از مردم ایران به پستو خزیده‌اند، رئیس جمهور فرانسه با قطع امید از آنان، به دنبال تعامل با جمهوری اسلامی ایران است

خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، در جریان اغتشاشاتی که سال گذشته به بهانه فوت مهسا امینی در کشور به راه افتاد، مقامات کشور‌های غربی تمام قد به حمایت از جریان ترور و آشوب در ایران پرداختند. در این بین رئیس‌جمهور و دیگر مقامات فرانسوی بیشترین فعالیت ضدایرانی را داشتند. عملکرد فرانسه در ارتباط با اغتشاشاتی که سال قبل به راه افتاد، حاکی از تلاش این کشور برای ایفای نقش پدر اپوزیسیون...

وب‌گاه خبر آنلاین

عطاءالله مهاجرانی در یادداشت «آرمان و امکانات؟!» روزنامه اعتمادنوشت: فرزندان رشید و دانشمند و آفرینشگر ملت ایران در همین روزها با طراحی موشک هایپر سونیک نشان دادند که دیگر تصور حمله به ایران هم خیال خام و آرزواندیشانه است!

خبرگزاری مهر

در یک‌لحظه محمود اسکندری تصمیم گرفت برای فرار از دیوار آتش به‌سمت هواپیمای ازهاری و قادری حرکت کند و به‌همین‌دلیل پشت سر آن‌ها قرار گرفت.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

استاد دانشگاه پرینستون گفت: کتاب برای زندگی فرهنگی حیاتی است و می‌تواند تأثیر زیادی بر روشنگری عموم مردم بگذارد.

خبرگزاری تسنیم

استاد دانشگاه پرینستون با اشاره به اهمیت کتاب برای زندگی فرهنگی انسان گفت: صنعت نشر ایران علی‌رغم پتانسیل‌های بالایی که دارد، در غرب بسیار ضعیف تبلیغ می‌شود.

وب‌گاه مشرق نیوز

اسدالله علم وزیر، نخست‌وزیر و بیش از یک دهه وزیر دربار محمدرضا پهلوی بود که ثبت وقایع و گفت‌وگوهای درون دربار به خاطرات او اعتبار و اهمیت داده است. او در خاطراتش می‌گوید: قیمت چادر محل شام‌خوری شاه در تخت‌جمشید یک میلیون دلار بود.

خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، رضا پهلوی، فرزند شاه معدوم ایران در پایان سفر به سرزمین‌های اشغالی و دیدار با سران این رژیم کودک‌کش ادعا کرده است: «اگر انقلاب نمی‌شد، نمی‌گویم ایران در حد ژاپن بود، ولی در حد کره جنوبی بود!» شاپور بختیار، نخست‌وزیر رژیم شاه، قبل از آن‌که در سال 1370 بمیرد، به این ادعای مضحک پاسخ داده بود. بختیار با مقصر دانستن شاه در پیروی مردم ایران از امام خمینی...

وب‌گاه دنیای اقتصاد

داستان زندگی امیر عباس هویدا که با 13 سال سابقه نخست‌وزیری و یک سال وزارت دربار در رژیم پهلوی به زندان افتاده بود در 18 فروردین 1358 خورشیدی در ششمین روز رسمیت یافتن جمهوری اسلامی با اعدام تمام شد.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

داستان زندگی امیر عباس هویدا که با 13 سال سابقه نخست‌وزیری و یک سال وزارت دربار در رژیم پهلوی به زندان افتاده بود در 18 فروردین 1358 خورشیدی در ششمین روز رسمیت یافتن جمهوری اسلامی اعدام شد در حالی که خود او نیز در همه‌پرسی آن شرکت کرده بود آن قدر پرنکته است که درباره او بتوان بر 20 فقره انگشت گذاشت.