شاپور بختیار
شاپور بختیار
با توجه به سیر تاریخی گروهک تروریستی کومله علیه ایران و مردم، لازم است نیروهای امنیتی و نظامی کشور مصداق آیه شریفه "أَشِدَاءُ عَلَی الکفَار" با این گروهک محارب برخورد نمایند.
هوشنگ نهاوندی در کتاب «آخرین شاهنشاه» آورده است که قرار بوده ارتشبد اویسی نخست وزیر دولت نظامی شود ولی برنامه تغییر میکند و کار را به ارتشبد ازهاری می سپارند. بنا براین رؤیای اویسی برای نخست وزیری و سرکوب نظامی با دولت نظامی واقعیت دارد اما در عمل آن کشتار به کابوسی بدل می شود که تومار حکومت را در هم می پیچد و به جای اویسی، ازهاری نخستوزیر می شود.
بسته ویدیویی «تابناک» مجموعهای از ویدیوها پیرامون رویدادهای سیاسی عمدتاً متکی بر گزارشها و تحلیلها و ویدیوییهایی درباره دیگر موضوعات فرهنگی، اقتصادی و... است که تماشایش را از دست دادهاید؛ نگاهی دوباره و متفاوت به آنچه در این بستر میتوان فرا گرفت.
روزنامه شرق در سالمرگ شاپور بختیار و با اشاره به دفن او در گورستانی در پاریس نوشت: بعد از ناکامی حکومت نظامی ازهاری، در شرایطی که انقلاب به روزهای نتیجهگیری نزدیک شده، به تقاضای شاه، پاسخ مثبت میدهد. شرط بختیار برای تشکیل کابینه، اخذ رأی تمایل مجلس است.
بسته ویدیویی «تابناک»؛ مجموعهای از ویدیوها پیرامون رویدادهای سیاسی عمدتاً متکی بر گزارشها و تحلیلها و ویدیوییهایی درباره دیگر موضوعات فرهنگی، اقتصادی و... است که تماشایش را از دست دادهاید؛ نگاهی دوباره و متفاوت به آنچه در این بستر میتوان فرا گرفت.
عطاءالله مهاجرانی، وزیر پیشین ارشاد نوشت: ما در آن جایی که بایست مثل مار هوشیار باشیم، گاه و بیشتر از گاه مثل کبوتر ساده ایم. مثل نفوذهایی که در واحدهای تحقیقاتی هسته ای با ماجرای استاد هسته ای اتفاق افتاد و نیز مراقبت از جان دانشمندان
اعتماد نوشت: وزیر پیشین ارشاد تاکید کرد: چطور ممکن است بیانیه چندسینماگر، اظهارنظر البته تند و ساختارشکن برخی فعالان سیاسی، تهدیدی برای نظام و انقلاب تلقی شود؟... تجربه نشان داده است که فشارهای سیاسی و امنیتی ممکن است مسکن های تندی باشند، اما پایدار نیستند موقعیت ها و شرایط تحول می پذیرند
اقتصادنیوز: اعتماد گفتوگویی با سیدحسین موسویان داشته است.
ایسنا نوشت: شاه جوانی که عادت نداشت سبیل بگذارد مجبور شد برای پوشیده ماندن جای گلوله در پشت لبش که در صحنه ساخته شده ترورش در دانشگاه تهران در سال 1327 ایجاد شد، بیش از یک سال سبیل بگذارد.
فارس نوشت: سردار شادمانی گفت: قرار بود به واسطه این کودتا 30 فروند هواپیما با پنج هزار بمب و موشک به تهران حمله کنند. در مرحله اول با مدرنترین هواپیماها و مجربترین خلبانها جماران را مورد هدف قرار بدهند و امام خمینی (ره) را به شهادت برسانند... همچنین میخواستند مراکز مهمی مثل صدا و سیما، مراکز نخستوزیری و وزارتخانهها، پادگانهای ارتش و سپاه هم تسخیر و بمباران شود.
کودتای نافرجام نقاب توسط آمریکا و به رهبری شاپور بختیار آخرین نخست وزیر رژیم منفور پهلوی در پایگاه شکاری نوژه همدان با هدف حمله هواپیماهای شکاری به مکان های مهم کشور طراحی شد. پایگاه سوم شکاری همدان به دلیل نزدیکی به تهران، خارج از شهر بودن و آشنایی پرسنل به منطقه برای این عملیات انتخاب شد.
معاون قرارگاه مرکزی خاتمالانبیا گفت: حضرت امام، مردم و مادران ایران را میشناختند و به همین خاطر فرمودند دست کودتاچیها به تهران نمیرسد. اگر کودتای نقاب [اشتباهاً معروف به نوژه] اتفاق میافتاد، انقلاب شکست نمیخورد، اما خسارت فراوانی میدیدیم.
معاون قرارگاه مرکزی خاتمالانبیا گفت: حضرت امام، مردم و مادران ایران را میشناختند و به همین خاطر فرمودند دست کودتاچیها به تهران نمیرسد.
سردار علی شادمانی درباره کودتای نقاب توضیح داد: کودتاچیان در این کودتا برآورد کرده بودند که در صورت بمباران تهران پنج میلیون نفر کشته میشوند.