شنبه 3 آذر 1403

شهیدمدرس، نماینده واقعی ملت در مقابل زیاده خواهان بود / آیت الله مدرس نماینده طراز انقلاب بود

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
شهیدمدرس، نماینده واقعی ملت در مقابل زیاده خواهان بود / آیت الله مدرس نماینده طراز انقلاب بود

کیومرث سرمدی گفت: شهید مدرس در بیان مشکلات مردم آزاده بود و نماینده واقعی ملت به لحاظ شجاعت، بیان صریح و بدون پرده مطالبات مردم، مقابله با زیاده خواهان بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی صبح زاگرس در تقویم ایران روز شهادت آیت الله مدرس بدست رضاخان پهلوی، عامل سرسپرده انگلیس، به نام روز مجلس شورای اسلامی نامگذاری شد.

مجلس شورای اسلامی مکانی که نمایندگان مردم در رابطه با موضوعات داخلی و خارجی تصمیم میگیرند و قانون مصوب می کنند و 290 نماینده اقشار مردم با هر نژاد، دین و مذهبی پس از جلوی برکرسی نمایندگی سوگند می خورند. سوگند میخورند تا پاسدار حریم اسلام، نگهبان دستاوردهای انقلاب اسلامی، پایبند به استقلال و اعتلای کشور و حفظ حقوق ملت و خدمت به مردم باشند. علاوه بر استقلال شناخت اولویت‌های جامعه و همچنین حل مشکلات مردم بخشی دیگر از وظایف نمایندگان در خانه ملت است.

دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با این پایگاه خبری با اشاره به نامگذاری دهم آذر سالروز شهادت مدرس با عنوان روز مجلس گفت: شهید مدرس نماینده واقعی ملت به لحاظ شجاعت، بیان صریح و بدون پرده مطالبات مردم، مقابله با زیاده خواهان بود.

کیومرث سرمدی واله از جمله دلایلی که شهید مدرس در بیان مشکلات مردم آزاده بود را در کنار تقوا، تعهد، و تعلق خاطری مردم، موضوع بی نیازی و عدم توجه او به مادیات دانست و افزود: طبیعی است که این ویژگی‌ها از وی نماینده ای در طراز انقلاب و به تعبیر امروزی‌ها انقلابی بسازد.

وی در ادامه گریزی نیز عملکرد مجلس یازدهم زد و تصریح کرد: این مجلس در برهه ای از زمان کارش را آغاز کرد که مشکلات عدیده ای چون کرونا و تحریم و خشکسالی ها دامن گیر کشور بود.

نماینده مردم اسدآباد همدان در خانه ملت کرد: در با اشاره به اینکه در طول این مدت مجلس تلاش کرده با رویکرد قانونگذاری، نظارتی و پیگیری مطالبات مردم باشد ابراز داشت: مصوباتی در حوزه اقتصادی و معضلات اجتماعی در این مجلس به تصویب رسید که نمونه آن می‌توان به اصلاح قانون فرار مالیاتی، تأمین امنیت غذایی کشور، برون رفت از فشارهای تحریمی و الزام قدرتها به مسائل هسته ای اشاره کرد.

آیت الله مدرس با مشاهده ظلم و ستم حکام کشور، مبارزه علیه حکومت وقت را آغاز کرد و هنگامی که از طرف مردم تهران به دوره سوم مجلس شورای ملی راه یافت، مبارزه خود را علیه ظلم زمامداران وقت و دخالت‌های استعمارگران در ایران شدت بخشید. مدرس، روحانی مبارز و خستگی ناپذیری بود که خواستار اجرای احکام اسلام در کشور و نجات ایران از چنگال استبداد و استعمار بود به همین دلیل رضاخان پهلوی وی را دشمن سرسخت و جدی خود به حساب می‌آورد، بطوریکه شهید مدرس توسط مزدوران رضاخان چند بار مورد سوء قصد قرار گرفت. سرانجام رضاخان، عامل سرسپرده انگلیس که از وجود مدرس احساس خطر می‌کرد، وی را تبعید و 82 سال پیش در دهم آذر سال 1317 این روحانی مبارز و آزادیخواه را در شهر کاشمر به شهادت رساندند.

می توان گفت شهید مدرس نماینده مجلس که فکر، منش و روش انقلابی بود هر یک از نمایندگان این شهید ضد استعمار و استثمار را الگوی خود می دانند به گفته بنیانگذار انقلاب اسلامی «مجلس باید در راس امور باشد» و این یعنی نمایندگان مردم باید تمام توان خود را برای خدمت مردم به کار گیرند.

بدون شک تاثیر مصوبات نماینده های مردم در خانه ملت می‌تواند سبب پیشرفت همراه با توسعه متوازن شود.

انتهای پیام /

شهیدمدرس، نماینده واقعی ملت در مقابل زیاده خواهان بود / آیت الله مدرس نماینده طراز انقلاب بود 2
شهیدمدرس، نماینده واقعی ملت در مقابل زیاده خواهان بود / آیت الله مدرس نماینده طراز انقلاب بود 3
شهیدمدرس، نماینده واقعی ملت در مقابل زیاده خواهان بود / آیت الله مدرس نماینده طراز انقلاب بود 4