سه‌شنبه 7 اسفند 1403

شورای حقوق بشر ممنوعیت ارسال سلاح برای اسرائیل را تصویب کرد

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
شورای حقوق بشر ممنوعیت ارسال سلاح برای اسرائیل را تصویب کرد

اقتصادنیوز: شورای حقوق بشر سازمان ملل امروز (جمعه) قطعنامه‌ای را درباره ممنوعیت ارسال سلاح برای اسرائیل تصویب کرد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، شورای حقوق بشر سازمان ملل امروز پیش نویس قطعنامه‌ای را که پاکستان برای توقف ارسال سلاح برای رژیم صهیونیستی ارائه کرده بود، با 28 رأی موافق تصویب کرد.

به نقل از الجزیره، این پیش‌نویس همچنین بر لزوم مجازات رژیم صهیونیستی به دلیل جنایت‌های جنگی در غزه تأکید دارد.

خبر مرتبط خط و نشان وزیر دفاع ایران برای اسرائیل

اقتصادنیوز: وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ایران با تاکید بر حمایت از ملت فلسطین گفت که اسرائیل به خاطر ترور مستشاران ایرانی در سوریه سیلی محکمی خواهد خورد.

پیش از این نماینده فلسطین در شورای حقوق بشر در جلسه این شورا گفت: از شما می‌خواهیم این پیش نویس را برای توقف نسل کشی در غزه تصویب کنید.

نماینده آفریقای جنوبی نیز گفت: باید مسئولان نسل کشی در غزه محاکمه شوند و اسرائیل باید حکم دیوان بین المللی دادگستری را اجرا کند.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
شورای حقوق بشر ممنوعیت ارسال سلاح برای اسرائیل را تصویب کرد 2