صادق لاریجانی
صادق لاریجانی
حسن روحانی در آخرین شب ریاستجمهوری خود در تلویزیون اعلام کرد که به کارهای علمی و فرهنگی بازخواهد گشت. یکماهی از رفتنش گذشته و هیچ خبری از او نیست؛ حتی از سوی مقام معظم رهبری نیز حکمی برای عضویتش در مجمع تشخیص مصلحت نظام صادر نشده است.
روزنامه شرق در گزارشی به آینده سیاسی حسن روحانی رئیسجمهور پیشین پرداخته است.
گویا هنوز ابهامات ردصلاحیت علی لاریجانی در افکار عمومی از بین نرفته و با اینکه اکنون دولت سیزدهم رسما فعالیت خود را آغاز کرده است، اما همچنان بحث چرایی ردصلاحیت فردی که 12 سال رئیس مجلس بود و پیش از آن مسئولیتهای مهمی مانند ریاست صداوسیما را برعهده داشت و همین حالا مشاور رهبری به حساب میآید، ادامه دارد.
شرق نوشت: گویا هنوز ابهامات ردصلاحیت علی لاریجانی در افکار عمومی از بین نرفته و با اینکه اکنون دولت سیزدهم رسما فعالیت خود را آغاز کرده است، اما همچنان بحث چرایی ردصلاحیت فردی که 12 سال رئیس مجلس بود و پیش از آن مسئولیتهای مهمی مانند ریاست صداوسیما را برعهده داشت و همین حالا مشاور رهبری به حساب میآید، ادامه دارد.
گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، چند روزیست که دولت سیزدهم آغاز به کار کرده است و هر روز گمانه زنیها از کابینه احتمالی رئیسجمهور منتخب بیشتر میشود. این درحالیست که حجت الاسلام رئیسی تاکید کرده که به زودی وزیران مورد نظر خود را برای گرفتن رای اعتماد به مجلس شورای اسلامی تقدیم خواهد کرد. رئیس دفتر یا معاون اول؟ در جدیدترین خبر اما خبردار شدیم که غلامحسین اسماعیلی ریاست دفتر رئیسجمهور را...
اعتمادآنلاین نوشت: منصور حقیقتپور میگوید احتمالا غیبت علی لاریجانی در مراسم تحلیف سید ابراهیم رئیسی به دلیل عدم دعوت او بوده است.
عصرایران نوشت: آیین سوگند هشتمین رییس جمهوری اسلامی ایران امروز برگزار میشود. به موجب قانون اساسی تا حکم رییس جمهوری منتخب را رهبری «امضا» و او در مجلس شورای اسلامی در حضور رییس قوه قضاییه «سوگند» یاد نکند رسما رییس جمهوری به حساب نمیآید و از سال 1368 رسم است که مراسم «تنفیذ» روز 12 مرداد و روز بعد یا یک یا دو روز بعدتر هم آیین «تحلیف» برگزار میشود.
اتفاق جالب در مراسم تحلیف خاتمی در سال 76 رخ داد. شیخ محمد یزدی که علاقه ای به رییس جمهوری پیروز نداشت و به بهانه درد پا از ایستادن کنار او طفره رفت و در توجیه گفت: در قانون اساسی نیامده «کنار» و «حضور» کافی است! مهمترین تفاوت مراسم تحلیف امروز با 41 سال گذشته این است که ابراهیم رییسی در مقام رییس قوه قضاییه کنار هیچ رییس جمهوری نایستاد تا او سوگند یاد کند اما خود در مقام رییس جمهوری...
عضو حزب کارگزاران سازندگی گفت: من نسبت به آقای رئیسی خوشبین هستم که بتواند از تجربه دولت پیشین استفاده کند و میتواند برای ایشان راهگشا باشد و انشاءالله که از آن بهره خواهد برد.
رهبری درصورت اعلام تمایل وی و توافق ایشان علاوه بر مسؤلیت عضویت او در مجمع تشخیص چه بسا در دورهای که مسؤلیت آقای صادق لاریجانی تمام شود، بنا باحراز صلاحیت و قابلیتهای منحصر به فرد آقای روحانی در قیاس با اعضای فعلی مجمع، ریاست را به عهده آقای روحانی واگذار خواهند کرد.
هر روز اخبار فراوانی در رسانه ها منتشر می شود که دنبال کردن آنها حتی برای آنان که اهل مطالعه اخبار هستند کار را دشوار میکند. بسته خبری - تحلیلی الف با رصد اخبار و رویدادهای مهم، همچنین تحلیل های صورت گرفته در این زمینه مخاطبان خود را از مهمترین وقایع روز آگاه میکند.
عضو حزب کارگزاران سازندگی گفت: من نسبت به آقای رئیسی خوشبین هستم که بتواند از تجربه دولت پیشین استفاده کند و میتواند برای ایشان راهگشا باشد و انشاءالله که از آن بهره خواهد برد.
عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی گفت: رهبری چه بسا در دوره ای که مسؤلیت آقای صادق لاریجانی تمام شود، بنا باحراز صلاحیت و قابلیتهای منحصر به فرد آقای روحانی در قیاس با اعضای فعلی مجمع، ریاست را به عهده آقای روحانی واگذار کنند.
عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی میگوید: رهبری چه بسا در دوره ای که مسؤلیت آقای صادق لاریجانی تمام شود، بنا باحراز صلاحیت و قابلیتهای منحصر به فرد آقای روحانی در قیاس با اعضای فعلی مجمع، ریاست را به عهده آقای روحانی واگذار کنند.
فواد ایزدی، کارشناس مسائل بین الملل در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در خصوص گزارش پایانی ظریف به مجلس شورای اسلامی با محوریت برجام و مذاکرات پیش رو در خصوص بخشی از سخنان ظریف با موضوع آنکه کارگزاران دیپلماسی تصمیم گیر نهایی نیستند و تنها مجری نهادهای بالادستی به حساب میآیند، گفت: اساسا در سیاست گذاری خارجی یک مکانیسمی به اسم شورای عالی امنیت ملی وجود دارد که در آنجا وزیر...
وزیر اسبق اطلاعات می گوید: وزارت اطلاعات مرجعی است که صلاحیت دارد نظر کارشناسی بدهد و نظرش را به مرجع سؤال کننده منتقل می کند و آن مرجع خودش باید تصمیم بگیرد که بالأخره این فرد را تأیید یا رد کند.