صفر تا صد خدمت رسانی اورژانس در اربعین
رئیس سازمان اورژانس کشور، آخرین اقدامات این سازمان برای ماموریت اربعین را تشریح کرد.
به گزارش مشرق، روز گذشته نیروهای اورژانس تهران جهت خدمات رسانی به زائران اربعین حسینی با حضور جعفر میعاد فر رئیس سازمان اورژانس کشور، یحیی صالح طبری رئیس مرکز اورژانس تهران و دیگر مسئولان این مرکز بدرقه و راهی 4 مرز مهران، چذابه، شلمچه و قصر شیرین شدند.
مرکز اورژانس تهران 70 نیرو خود را در قالب 21 دستگاه آمبولانس، 2 اتوبوس آمبولانس، 7 دستگاه موتورلانس، یک خودرو ارتباطات رادیویی، یک خودرو پشتیبان و یک تعمیرگاه سیار برای خدمت رسانی به زائرین امام حسین به مرزهای کشور اعزام کرد.
در ستاد مرکزی اربعین حسینی کمیتهای با نام کمیته بهداشت و درمان تشکیل شده است که ریاست آن بر عهده جعفر میعادفر رئیس سازمان اورژانس کشور است.
برای با خبر شدن از آخرین اقدامات این کمیته با میعادفر به گفتگو پرداختیم.
وی با اشاره به آخرین اقدامات کمیته بهداشت و درمان ستاد مرکزی اربعین حسینی گفت: کمیته بهداشت و درمان ستاد مرکزی اربعین حسینی در دو مرز شرقی و شش مرز غربی خدمات بهداشت و درمان را به زائران اربعین حسینی ارائه میدهد.
میعادفر افزود: در مرز ریمدان و میرجاوه واقع در سیستان و بلوچستان میزبان زائران پاکستانی هستیم که به محض ورود به کشور کارهای درمانی و بهداشتی بر روی آنها انجام میشود و بعد به مرز شلمچه منتقل میشوند تا از آن مرز به سمت کشور عراق بروند.
کمیته بهداشت و درمان ستاد مرکزی اربعین حسینی در دو مرز شرقی و شش مرز غربی خدمات بهداشت و درمان را به زائران اربعین حسینی ارائه میدهد
رئیس سازمان اورژانس کشور بیان کرد: در مرزهای باشماق، تمرچین، خسروی، شلمچه، چذابه و مهران هم تکنسینهای اورژانس در مرزها هستند و هم برای ارائه خدمات درمانی از تمامی این استانها کمک گرفتیم.
میعادفر با اشاره به اینکه تیمهای بهداشتی بر فعالیت موکبها نظارت دارند، گفت: بیماریهای سندرومیک، عملیاتهای مربوط به فوریتهای پزشکی و انتقال مصدوم به بیمارستانهای ثابت و صحرایی از دیگر خدماتی است که عوامل کمیته بهداشت و درمان در مأموریت اربعین انجام میدهند.
وی با اشاره به اینکه قرار است فقط موکب داران از مرز سومار به سمت عراق خارج شوند، گفت: مسئولیت بهداشت در کشور عراق به عهده هلال احمر است اما اورژانس در قالب اعزام پرسنل بهداشتی و پزشک با هلال احمر همکاری میکند و به نوعی میتوان گفت تمامی افرادی که کارکنان وزارت بهداشت و درمان هستند زیر پرچم هلال احمر در کشور عراق به زائران خدمات بهداشتی و درمانی را ارائه میدهند.
رئیس کمیته بهداشت و درمان با اشاره به اینکه بیش از دو بالگرد در چهار مرز زمینی کشور آماده خدمات رسانی به زائران هستند، گفت: دو فروند هواپیما پیشبینی کردهایم تا اگر مصدومان در کشور عراق و یا مرزها زیاد شد دیگر نخواهیم آمبولانس به این مرزها اعزام کنیم و بتوانیم با هواپیما مصدومان را به عقب منتقل کنیم.
میعادفر در پایان با اشاره به اینکه تمامی مرزهای چهارگانه و کشور عراق تحت نظارت نیروهای وزارت بهداشت و درمان هستند، گفت: اورژانس هوایی را به تعداد قابل توجهی پیشبینی کردهایم تا برای رساندن مصدومان احتمالی به مراکز درمان ثانیهای را از دست ندهیم.