صفوی: فرهنگ و تمدن ایرانی اسلامی در اعماق تاریخ منطقه غرب آسیا قابل مشاهده است
دستیار و مشاور فرمانده کل قوا گفت: بدون تردید فرهنگ و تمدن ایرانی اسلامی در اعماق تاریخ منطقه غرب آسیا، آسیای مرکزی، هند و جهان ریشه دوانده و آثار آن در کشورهای مختلف قابل مشاهده است.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، سید یحیی صفوی رئیس هیئت امنای آستان امامزادگان عینعلی و زینعلی (ع) صبح امروز در آیین افتتاح صحن جدید امامزادگان اظهار داشت: طی 12 سال گذشته اقدامات قابل توجهی در این آستان به لحاظ فرهنگی، اجتماعی، عمرانی، آموزشی، ورزشی و قضایی انجام شده و امروز به فضل الهی حرم این امامزادگان با 1800 متر زیربنا شامل شبستان، تربت خانه، گنبد و گلدسته ها برای استفاده زائران عزیز بهره برداری و به 8 هزار متر فضای ساخته شده قبلی اضافه شد.
صفوی ادامه داد: با حمایت سازمان اوقاف و امور خیریه و تلاش هیئت امنای این امامزادگان که همگی از پیشکسوتان دفاع مقدس و از چهره های فرهنگی و علمای شناخته شده سطح ملی و دانشگاهی و مهندسین مومن و کارآمد هستند، موفق شدیم یکی از تدابیر رهبر معظم انقلاب اسلامی که فرمودند «امامزادگان قطب فرهنگی شوند» را تا حدودی محقق کنیم.
وی افزود: این آستان حسابرس قانونی دارد و حجت الاسلام و المسلمین نوروزپور معاون بقاع متبرکه سازمان اوقاف به عنوان نماینده حجت الاسلام والمسلمین دکتر خاموشی ریاست محترم سازمان اوقاف در هیئت امنای این امامزادگان حضور دارد و در هیئت امنا تمامی اقدامات عمرانی تحت ضوابط شهرداری و معماری سازمان اوقاف صورت میگیرد.
رئیس هیئت امنای آستان امامزادگان عینعلی و زینعلی افزود: قبلا 8 هزار متر مربع احداث کردیم که در آن ساختمان مراکز دارالقرآن، مشاوره خانواده، مرکز آموزش علمی کاربردی، شورای حل اختلاف، سلامتکده طب سنتی، باشگاه فرهنگی ورزشی و سایر مجموعه های مورد نیاز مردم در حال فعالیت است که با استقبال مردم عزیزمان مواجه شده و امروز با احداث این حرم با زیربنای 1800 متر مربع، می توانیم کلاس های قرآنی و برنامه های مناسبتی را در جوار این امامزادگان برگزار کنیم.
صفوی با تاکید بر ضرورت پیوند معنویت با جنبه های مختلف زندگی روزمره مردم خاطرنشان ساخت: فقط در شورای حل اختلاف این امامزاده بیش از 80 درصد مراجعه کنندگان به صلح و سازش رسیده اند که آمار خوبی است و این می تواند یکی از ثمرات استقرار مجتمع حل اختلاف در این محیط معنوی باشد.
وی اظهار داشت: همچنین در این امامزاده سلامتکده طب سنتی فعالیت دارد که 15 نفر پزشک در این مرکز طبابت میکنند و این باعث شده تا امسال 12 هزار نفر به این مرکز درمانی مراجعه کنند؛ سلامتکده طبسنتی این امامزاده تحت ضوابط وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی ایران فعالیت میکند و امیدوار هستیم طی سه الی پنج سال آینده هم طرح جامع توسعه کارهای فرهنگی و خدمات اجتماعی و هم توسعه عمرانی و فیزیکی را تکمیل کنیم.
صفوی تصریح کرد: بیشترین کمکها برای توسعه و تکمیل این امام زاده را خیرین داشتند به عنوان مثال ضریح موجود طی دو سال آینده دو برابر خواهد شد که کار ساخت آن توسط یکی از خیرین در اصفهان در حال انجام است؛ همچنین در این امامزاده باشگاه ورزشی با مجوز و تجهیزات لازم برای استفاده جوانان احداث شده است که تاکنون توانستند در رقابت های کشوری و بین المللی، عناوین متعددی کسب کنند.
دستیار فرمانده معظم کل قوا با بیان اینکه هدف ما ساختن نسل جوان است، ادامه داد: مراجعات به این امامزاده در شبهای لیالی قدر تا 5 هزار نفر میرسد؛ این امامزادگان از نسل امام سجاد (ع) هستند است و امیدواریم مکانی برای ارتباط جوانان با خدا و اهل بیت (ع) شود.
صفوی افزود: هیئت امناء آستان امامزادگان عینعلی و زینعلی (ع) امیدوارند با مشارکت مردمی و تبدیل کردن آستان این امامزادگان به قطب فرهنگی در منطقه شمال غرب تهران و برجسته کردن ارزش های اخلاقی و معنوی در این منطقه و جامعه، گام دوم انقلاب اسلامی را برای شکل گیری تمدن نوین اسلامی مبتنی بر آرمان های بزرگ انقلاب اسلامی ملت عظیم الشان ایران بردارند.
وی با اشاره به نقش بقاع متبرکه در فرهنگ و تمدن ایرانی اسلامی گفت: بدون تردید فرهنگ و تمدن ایرانی اسلامی در اعماق تاریخ منطقه غرب آسیا، آسیای مرکزی، هند و جهان ریشه دوانده و آثار آن در کشورهای مختلف قابل مشاهده است. در طول تاریخ پرفراز و نشیب و چند هزار ساله ملت کهن ایران هیچ گونه آثاری از بت پرستی نبوده و جهان بینی توحیدی و یکتاپرستی ملت ایران در طول تاریخ این کشور الهی، همچون خورشیدی تابناک می درخشد.