فرهنگی وبگاه عصر ایران
فرهنگی وبگاه عصر ایران
فوکیکو کی سای چی پخشکننده ژاپنی با انتشار متنی در فیس بوک به شهادت پرنیا عباسی شاعر جوان ایرانی در تجاوز اسرائیل واکنش نشان داده است.
مریم معترف که خانهاش در جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی دچار آسیب شده، با تشریح خساراتی که به خانه وارد شده، از تلاش کارکنان آتشنشانی قدردانی کرد و در عین حال گفت: دلم پیش همسایههاست.
باب ویلان پس از شعار «مرگ بر ارتش اسرائیل» در گلاستنبری، ویزای خود را از دست داد و از آژانس استعدادهای آمریکا هم اخراج شد.
سؤال بسیاری از افراد در این دوران که نوشتههای مختلف درباره نابودی بیوقفه هنرها توسط صنعت «هوش مصنوعی» صحبت میکند، این است که چطور «آنتروپیک» دادههای مورد نیاز برای آموزش مدل «کلود»(Claude) خود را جمعآوری کرده است.
مرتضی کاخی، شاعر و پژوهشگر ادبی و دیپلمات سابق در 86 سالگی از دنیا رفت.
آلن ریچاردسون، نقاش اسکاتلندی که رؤیای هنرمند شدن را در سر داشت، به اجبار پدرش 30 سال به عنوان رفتگر در خیابانهای گلاسکو کار کرد. اما او در تمام این سالها، دفترچه طراحی و پالت رنگش را در جیب داشت و در ساعات استراحت، به ثبت تغییرات شهری گلاسکو در آثارش میپرداخت.
مراسم تشییع پیکر زندهیاد جمال اجلالی، بازیگر امروز (10 تیرماه) با حضور جمعی از هنرمندان، خانواده و دوستداران این هنرمند فقید در قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) برگزار شد.
فهرستهای رتبهبندی همواره محل مناقشه بودهاند، مثل مقایسه «سوپرانوها» با «برکینگ بد». با این حال، نیویورک تایمز بار دیگر شعلهی این بحثها را با انتشار فهرستی پر زرق و برق از «100 فیلم برتر قرن 21» برافروخته است؛ فهرستی که انتخابهای قابل پیشبینی دارد و به باور برخی، فاقد شجاعت در گنجاندن آثار غیرمنتظره است.
پس از انتشار این کاریکاتور که به ادعای برخی، توهین به پیامبر بزرگ اسلام (ص) تلقی شده است، درگیریهایی میان نیروهای پلیس و معترضان رخ داد.
بابک صحرایی درباره مرگ زودهنگام بامداد بیات (آهنگساز) میگوید که او به علت سکته مغزی درگذشته است.
سونیا حسینی، بازیگر نقش نیکا در سریال پایتخت عکس جدیدی از خودش در اینستاگرام استوری کرد.
مریل استریپ، آن هاتاوی، امیلی بلانت و استنلی توچی برای «شیطان پرادا میپوشد 2» که تولید آن آغاز شده، بازخواهند گشت.
همزمان با ایام سوگواری شهادت امام حسین (ع) و یاران با وفای ایشان همه نمایشها در سراسر کشور به مدت 5شب به صحنه نمیروند.
رولان بارت، نظریهپرداز فرانسوی در یکی از نظریههای خود به «بینامتنیت خوانشی» اشاره میکند و منظور او این است که درک و دریافت مخاطب یک اثر ادبی و هنری، مبتنی بر تجربه زیسته اوست. این دقیقا همان نکتهای است که با دیدن فیلم «محاکمه گلدمن» به کارگردانی سدریک کان در شرایط امروز ایران میشود تجربه کرد.
در دل مجموعه های هنری، گنجینه های کوچکی نهفته اند که هرکدام روایتی از هنر و زیبایی دوران خود دارند. یکی از اینها، یک بطری عطر آلمانی مربوط به قرن نوزدهم است که با وجود ابعاد کوچکش، شکوه سبک روکوکو را به تماشا می گذارد.