عضویت معلمان و مدیران آموزش و پرورش استثنایی استان در شبکه شاد
بجنورد - ایرنا - رییس آموزش و پرورش استثنایی خراسان شمالی گفت: تمام معلمان و مدیران این مجموعه عضو شبکه اجتماعی دانشآموز (شاد) شدهاند اما شمار زیادی از دانشآموزان هنوز این برنامه را نصب نکردهاند.
علی متقیان روز سهشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: شمار دانش آموزانی که برنامه شاد را نصب کرده اند، اندک است، البته مشکل تشکیل کلاس برای کلاس های تک پایه حل شده اما کلاس های چندپایه هنوز در تشکیل کلاس با مشکل روبه رو هستند.
وی افزود: شمار زیادی از دانش آموزان پیش دبستانی هم هنوز وارد شبکه شاد نشده اند.
متقیان با اشاره به اینکه بیشتر دانش آموزان با نیازهای ویژه در خراسان شمالی، از قشر محروم و یا روستایی هستند، گفت: این قشر، برای تامین گوشی هوشمند و یا سیستم اندروید با مشکل روبه رو هستند.
رییس آموزش و پرورش استثنایی خراسان شمالی گفت: تا زمان حل مشکلات مربوط به نصب و ورود به کلاس های شبکه شاد، روال قبلی برای آموزش دانش آموزان با نیازهای ویژه تداوم دارد و استفاده از فضای مجازی و نیز ارسال بسته های محتوای آموزشی به صورت دستی، برای دانش آموزان با نیازهای ویژه، در حال انجام است.
متقیان افزود: طرح شاد در مرحله نخست، با ورود دانش آموزان دوره ابتدایی به کلاس های مجازی آغاز شد اما اکنون پوشش آن، همه مقاطع تحصیلی را دربرگرفته است.
رییس آموزش و پرورش استثنایی خراسان شمالی گفت: با تکمیل ورود مقاطع متوسطه حرفه ای و پیش حرفه ای، کار آموزش مجازی دانش آموزان در این شبکه از ابتدای اردیبهشت ماه به طور جدی و عملی آغاز شده است.
اکنون هزار و 387 دانش آموز و با نیازهای ویژه استان در 66 مرکز مستقل و 220 کلاس درس از خدمات آموزشی و توانبخشی اداره آموزش و پرورش استثنایی استان بهرمند می شوند.
هزار و 647 دانش آموز به صورت تلفیقی در مدارس عادی و مراکز مشکلات ویژه یادگیری نیز از آموزش های مجازی به روش های مختلف، خدمات را دریافت می کنند.
*س_برچسبها_س* *س_پرونده خبری_س*