چهارشنبه 7 آذر 1403

فتنه 88 یک سال قبل از انتخابات آن سال کلید خورد / بزرگداشت یوم‌الله 9 دی در 800 شهر با شعار تجلی وحدت و رمز عبور از فتنه

خبرگزاری میزان مشاهده در مرجع
فتنه 88 یک سال قبل از انتخابات آن سال کلید خورد / بزرگداشت یوم‌الله 9 دی در 800 شهر با شعار تجلی وحدت و رمز عبور از فتنه

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور با تأکید بر اینکه فتنه 88، یک سال قبل از انتخابات آن سال کلید خورد، ابهام‌زایی و شبهه افکنی در سلامت انتخابات را محور اصلی آن دانست و اضافه کرد: بنده در آن زمان در وزارت کشور بودم و کاملا مشهود بود که این نوع هجمه غیرطبیعی است، آن‌قدر به‌تدریج سنگین شد که مقام معظم رهبری تذکر و هشدار در این رابطه دادند. تا روز انتخابات این موج گسترده‌تر شد و بخش...

خبرگزاری میزان - حجت‌الاسلام و المسلمین محمدحسین موسی‌پور در تشریح برنامه‌های بزرگداشت سالگرد یوم‌الله نهم دی با بیان اینکه قدرت خداوند در این روز تجلی یافته است گفت: ملت ایران ظرفیت و قدرت انقلاب اسلامی را در این روز نشان دادند و از تحریف آن نیز جلوگیری می‌کنند.

نماینده ولی‌فقیه و رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور بیان کرد: اهمیت 9دی، همسان با دیگر ایام‌الله همچون 22بهمن است و روایت‌گری درست و صحیح از این روز حماسی، مورد تأکید قرار دارد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور در آستانه دومین سالگرد شهادت شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی، افزود: درود و سلام روح مطهر امام راحل بنیان‌گذار این نظام مقدس و الهی و روان پاک شهدا و به‌ویژه سردار دل‌ها و همه هم‌سنگران در خون غلطان سردار رشید اسلام در جبهه مقاومت درود می‌فرستیم. 9 دی از روز‌های سرنوشت‌ساز و الهام‌بخش و پاره‌ای از هویت ملت بزرگ ایران وی 9 دی، را از روز‌های سرنوشت‌ساز و الهام‌بخش و پاره‌ای از هویت، روایت گر قدرت، غیرت و زمان‌شناسی ملت بزرگ ایران برشمرد و با بیان اینکه از این قله‌ها در فرهنگ دینی به ایام‌الله تعبیر شده است، تصریح کرد: روز‌هایی که قدرت خدا تجلی ویژه پیدا می‌کند. موسی‌پور انقلاب اسلامی را آیت عظیم با تجربه ایام‌الله‌های مختلف دانست و بر بازخوانی روز‌هایی مانند 9 دی به‌عنوان بستر تعریف قدرت و عظمت انقلاب اسلامی اشاره و با بیان اینکه ضمن پاسداشت و بزرگداشت از تحریف انقلاب هم جلوگیری می‌کند.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی بابیان اینکه یوم‌الله 9 دی از مهم‌ترین رویداد‌ها و حوادث پس از پیروزی انقلاب اسلامی دانست، بر اهمیت حماسه 9 دی هم‌تراز با دفاع مقدس در تاریخ انقلاب اسلامی تأکید کرد و افزود: اهمیت حماسه 9 دی، از یوم‌الله 22 بهمن کمتر نیست، مقام معظم رهبری در مناسبت‌های مختلف به پاسداشت، زنده نگه‌داشتن و روایت صحیح و درست آن اشاره دارند.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی انقلاب اسلامی فتنه 88 را توطئه‌ای پیچیده با سایه برنامه‌ریزی چندساله دشمن دانست و با تأکید بر اینکه فتنه 88، برای اضممحال نظام جمهوری اسلامی و موجودیت و هویت دینی پیچیده شده بود، اضافه کرد: طراحی‌های بعدی برای تجزیه ایران بود و هویت دینی را هدف گرفته بودند اما مردم با حضور حماسی خود آن را خنثی کردند.

استکبارستیزی، ذات اصلی جمهوری اسلامی ایران موسی‌پور بر استکبارستیزی به‌عنوان ذات اصلی جمهوری اسلامی ایران تأکید و با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران با نظام سلطه حاکم برجهان در ستیز است، تصریح کرد: توطئه‌های مختلف علیه کشور با طراحی‌های گوناگون در راستای نابودی جمهوری اسلامی از ابتدای انقلاب اسلامی آغاز شد.

وی پیروزی انقلاب اسلامی را شوکی بزرگ بر پیکر قدرت‌های جهان و استکبار جهانی برشمرد و اضافه کرد: آغاز قیام، رژیمی که وابسته به شرق و غرب و مزدور غرب بود. باسیاست موازنه مثبت، شرق را هم ازخودراضی نگه‌داشته و در داخل کشور هم سیستم دیکتاتوری و جهنمی ایجاد کرده بود و تحرک را از فریاد آزادی‌خواهی گرفته بود. با پیروزی انقلاب این حکومت دیکتاتور سقوط کرد و وقتی از شوک این پیروزی بیرون آمدند، توطئه‌ها شروع شد.

وی حضور ملت در صحنه و پیوند عمیق امام و امت را خنثی‌کننده نفوذ عناصر مزدور و غرب‌گرا باهدف انحراف و استحاله انقلاب اسلامی، با راه‌اندازی جنگ داخلی، توطئه‌های تجزیه‌گرا تا محاصره اقتصادی و جنگ دیپلماسی، کودتای نظامی و درنهایت هشت سال جنگ تحمیلی دانست.

موسی‌پور با اشاره به متمایز بودن فتنه 88 با سایر فتنه‌ها در تاریخ انقلاب اسلامی، آن را مبتنی بر مدل تجربه‌شده و موفق در حکومت‌های مخالف آمریکا و غرب دانست و افزود: فتنه 88، محصول چند سال کار برنامه‌ریزی‌شده و فعالیت دستگاه‌های امنیتی و جاسوسی آمریکا و رژیم صهیونیستی بود. رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی انقلاب اسلامی با اشاره به فتنه 88، آن را عملیاتی پیچیده با طراحی دقیق در حوزه‌های سیاسی، امنیتی، فرهنگی و تبلیغاتی دانست و بر یارگیری مؤثر داخلی دشمن در جریان این فتنه مبتنی بر افکار عمومی تأکید کرد. وی بابیان اینکه دشمن در جریان این فتنه دنبال جنگ تمام‌عیار اقتصادی، عملیات روانی و آموزش و شبکه‌سازی داخلی بود، تصریح کرد: طی چند سال این آماده‌سازی‌ها صورت گرفت و بستر آن انتخابات بود.

موسی پور با تأکید بر اینکه فتنه 88، یک سال قبل از انتخابات کلید خورد، ابهام‌زایی و شبهه افکنی در سلامت انتخابات را محور اصلی آن دانست و اضافه کرد: بنده در آن زمان در وزارت کشور بودم و کاملا مشهود بود که این نوع هجمه غیرطبیعی است، آن‌قدر به‌تدریج سنگین شد که مقام معظم رهبری تذکر و هشدار در این رابطه دادند. تا روز انتخابات این موج گسترده‌تر شد و بخش قابل‌توجهی از افکار عمومی را تحت تأثیر قرارداد. رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی انقلاب اسلامی روز انتخابات، را فاز اصلی فتنه 88 برشمرد و با تأکید بر اینکه گروه‌های مختلف با شعار‌های «اگر تخلف شود، چه می‌شود»، در این فاز قرار گرفتند، اضافه کرد: به‌تدریج با بی‌بصیرتی و خیانت عده‌ای این موج بعد از اعلام نتایج گسترده‌تر شد و به‌جایی رسید که طراحان آن مطمئن شدند که به اهداف خود خواهند رسید و تصور می‌کردند نظام از این فتنه جان سالم به درنخواهد برد.

9 دی؛ خیزش مردم و خروش توده‌های میلیونی ملت ایران موسی‌پور 9 دی را خیزش مردم و خروش توده‌های میلیونی ملت ایران دانست و با اشاره به اینکه دست قدرت الهی در این حضور سیل‌آسای مردم مشخص بود. رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی انقلاب اسلامی با اشاره به آفت‌ها و خطرات فتنه 88، با بیان اینکه تحلیل صحیح آن کار بسیار مهمی است، تصریح کرد: این رویداد‌های سرنوشت‌ساز با خطرات و آسیب‌های زیادی روبرو است، یکی از این خطرات، کم‌رنگ شدن و فراموشی است، نباید اجازه داد گذر زمان گرد فراموشی بر این روز‌های مهم و ماندگار بنشاند.

وی 9 دی را شناسه بصیرت، غیرت و هویت دینی و نمایانگر پیوند عمیق امام و امت دانست و با تأکید بر اینکه هرسال باشکوه بیشتر باید برگزار شود، اضافه کرد: راهکار آن‌هم تبلیغ و ترویج است.

وی در تشریح برنامه‌های یوم‌الله 9 دی و سالگرد شهادت شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی با محوریت جهاد روایت و تبیین، بر «تجلی وحدت و رمز عبور از فتنه»، به‌عنوان شعار برنامه‌های یوم‌الله 9 دی 1400، تأکید کرد و گفت: یوم‌الله 9 دی، متعلق به هیچ حزب و گروه و قشر خاصی نیست. موسی پور صاحبان و متولیان 9 دی را توده‌های عظیم مردمی دانست و با بیان اینکه باید تجلی وحدت اقشار مختلف باشد، گفت: ما بیش از هرزمانی برای مقابله با توطئه‌های دشمن، نیاز به وحدت داریم. این یوم‌الله تقویت‌کننده وحدت بین مردم است.

برگزاری مراسم بزرگداشت یوم‌الله 9 دی در 800 شهر کشور رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی انقلاب اسلامی دستگاه‌های عضو شورا و مردمی را متولیان اصلی این برنامه‌ها دانست و با اشاره به تشکیل ستاد مرکزی بزرگداشت یوم‌الله 9 دی در تهران و مراکز استانها گفت: اجتماعات مردمی با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی برگزار شود. مراسم بزرگداشت یوم‌الله 9 دی نیز در 800 شهر کشور و در تهران میدان امام حسین (ع) ساعت 14: 30 دقیقه زمان و مکان برگزار می‌شود.

موسی‌پور با بیان اینکه همایش‌های فرهنگی با موضوع بصیرت بخشی در برنامه‌های امسال پیش‌بینی‌شده است، از برگزاری وبینار‌های تخصصی حوزوی و دانشگاهی و انتشار بیش از 800 جلد کتاب با موضوع 9 دی 88 خبر داد و تصریح کرد: جزوات و مقالات متعددی برای گروه‌های هدف آماده‌شده است و مجموعه چهار جلدی «روزشمار فتنه 88»، توسط مرکز تحقیقات دفاع مقدس آماده و به‌زودی منتشر خواهد شد.

موسی‌پور تحریف و وارونه‌نمایی حقیقت را آسیب و خطر دیگری بری یوم‌الله 9 دی برشمرد و با اشاره به اینکه تحریف، راهبرد رسانه‌ای دشمن در قالب جنگ تبلیغاتی علیه جمهوری اسلامی ایران است، اضافه کرد: میدان نبرد ما به تعبیر مقام معظم رهبری جنگ تبلیغاتی و رسانه‌ای است و راهکار کار آن جهاد تبیین و روشنگری در بیان ابعاد این یوم‌الله عظیم است. کوچک‌نمایی و ناچیزانگاری هم خطر دیگر بوده تا از اهمیت آن بکاهند، هنوز آثار آن فتنه را ناشی از تحریم‌های شکل‌گرفته شاهدیم.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی انقلاب اسلامی ابزار هنر را عامل طراوت و شادابی بخش به مراسم بزرگداشت یوم‌الله 9 دی برشمرد و با اشاره به برپایی شب‌شعر، در تهران و مراکز استان‌ها با حضور شاعران آئینی و انقلابی و نمایشگاه‌های عکس، گرافیک و کاریکاتور، اجرای سرود‌های انقلابی در خیابان‌ها و محلات و مسابقات فرهنگی، گفت: اعزام مبلغ و سخنران را به مساجد و مراکز استان‌ها داریم. موسی‌پور از برپایی حلقه‌های روشنگری توسط ائمه جمعه در 60 هزار مسجد در سراسر کشور خبر داد و با بیان اینکه حلقه‌های معرفتی در 40 هزار پایگاه بسیج با حضور طلاب، دانشجویان و بسیجیان عزیز برگزار می‌شود، اظهار داشت: این برنامه‌ها ان‌شاءالله برگزار می‌شود.