فدراسیون سوارکاری روی هوا
فدراسیون سوارکاری در وضعیت عجیب و غریبی قرار گرفته است؛ علاوه بر عدم صدور حکم پس از برگزاری مجمع انتخاباتی از سوی وزیر ورزش به تازگی نمایندگان مجلس با درخواست تحقیق و تفحص در مورد عملکرد این فدراسیون، موافقت کردند.
به گزارش "ورزش سه" به نقل از ایسنا، درحالی که قرار بود مجمع انتخاباتی فدراسیون سوارکاری شنبه 21 خرداد سال جاری با حضور 3 نامزد شامل محمدکاظمیان، محمد اسد مسجدی و مسعود خلیلی برگزار شود، وزارت ورزش و جوانان اعلام کرد به دلیل بررسی و رسیدگی به ادعاها و شکایتهای واصله برخی کاندیداهای احراز پست ریاست این فدراسیون، انتخابات این فدراسیون باید با 10 روز تعویق برگزار شود اما در نهایت فدراسیون سوارکاری اعلام کرد که مجمع انتخاباتی این فدراسیون 21 خرداد سال جاری برگزار میشود و به صورت رسمی از سوی وزارت ورزش و جوانان در خصوص لغو یا عدم برگزاری انتخابات تصمیمی اعلام نشده است.
6 هفته بدون رییس رسمی!
با گذشت بیش از 6 هفته از برگزاری مجمع انتخاباتی فدراسیون سوارکاری هنوز حکم ریاست این فدراسیون از سوی وزیر ورزش و جوانان به امضا نرسیده و به صورت قانونی مسعود خلیلی حق امضا ندارد و مشخص نیست که حمید سجادی در این رابطه چه تصمیمی را اتخاذ خواهد کرد؛ اینکه تصمیم به امضای حکم خلیلی خواهد گرفت یا برای این فدراسیون سرپرست تعیین میکند؟
سرانجام نیز مجمع انتخاباتی فدراسیون سوارکاری ایران، 21 خرداد سال جاری در محل کمیته ملی المپیک برگزار شد و 47 نفر از اعضای حاضر در مجمع، برگ رای خود را به صندوق انداختند و در پایان مسعود خلیلی با 45 رای به عنوان رییس فدراسیون سوارکاری انتخاب و 2 مورد از آرای ماخوذه به دلیل مخدوش بودن باطل اعلام شد.
محمدکاظمیان، محمداسد مسجدی و مسعود خلیلی نامزدهای واجد شرایط شرکت در انتخابات فدراسیون سوارکاری بودند که مسجدی و کاظمیان 2 نامزد انتخابات ریاست این فدراسیون در مجمع غایب بودند و غیبت آنها به منزله انصراف تلقی شد.
نکته قابل تامل اینکه در شرایطی که قرار بود محمد پولاگر، معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش و جوانان، مجید شهیدی به عنوان مدیر کل حراست وزارت ورزش و جوانان، پریچهره، سرپرست دفتر امور مشترک فدراسیونهای ورزشی وزارت ورزش و جوانان و سیاوشانی به عنوان معاون امور مجامع فدراسیونهای ورزشی در مجمع انتخاباتی فدراسیون سوارکاری حضور پیدا کنند، همگی غایب بودند و ناصر رزاقیان، رییس هیات استان گلستان در غیاب پولادگر به عنوان رییس مجمع، انتخاب شد.
کلید خوردن تحقیق و تفحص
اما به تازگی نمایندگان مجلس شورای اسلامی با درخواست تحقیق و تفحص از وزارت ورزش و جوانان در مورد عملکرد فدراسیون سوارکاری جمهوری اسلامی ایران موافقت کردند.
تحقیق و تفحصی که محورهای آن 6 مورد است؛ ابتدا اینکه چرا فدارسیون سوارکاری با اعمال تصمیمات غلط و خارج از ضوابط منجر به افزایش هزینه مالکین اسب و ایجاد ابهام در ساختار مدیریتی با تمرکز هزینه های دریافتی از مالکین گردیده است؟
مورد دوم اینکه عدم توجه به نقش نظارتی و اتخاذ تصمیمات غیر تخصصی که منجر به افزایش هزینه های گزافی شده است. مدیریت های مداخله گرایانه و خارج از وظیفه رسمی به عنوان سومین محور و ابهام در مدیریت تبعیض آمیز در ساختار های مدیریتی مرتبط به عنوان چهارمین محور تحقیق و تفحص اعلام شده است.
در پنجمین محور آمده است: ابهام در سیستم ارسال نمونه های دوپینگ اسب های ورزشی به خارج از کشور در حالی که در آزمایشگاه های داخلی کاملا قابل انجام است و ششمین محور تحقیق و تفحص ابهام در نصب میکروچیپ های از رده خارج و بدون مجوز و با قیمت بسیار بالا و توزیع به صورت کاملا انحصاری است.
وضعیت عجیب و بلاتکلیفی محض در فدراسیون سوارکاری
فدراسیون سوارکاری در وضعیت عجیبی به سر میبرد و تا تعیین تکلیف تحقیق و تفحص، سایه برخی اتهامات و ایرادات بر سر این فدراسیون سنگینی خواهد کرد و علاوه بر این سکوت وزارت ورزش و جوانان موجب شده است تا تکلیف انتخابات این فدراسیون کماکان نامشخص باشد و معلوم نیست که چه سرنوشتی در انتظار کرسی ریاست این فدراسیون خواهد بود!