چهارشنبه 3 بهمن 1403

سیاسی وب‌گاه فرارو

سیاسی وب‌گاه فرارو

اصغر جهانگیر آخرین جزئیات حمله تروریستی به قضات دیوان عالی کشور را تشریح کرد.

معاون پارلمانی دولت درباره آخرین وضعیت قانون عفاف و حجاب توضیحاتی ارائه کرد و گفت: «فعلاً قانون به ما ابلاغ نشده است. هر زمان قانون ابلاغ شود، ما می‌توانیم ارتباطی با اصلاح آن پیدا کنیم.»

دستیار اجتماعی رئیس‌جمهوری با اشاره به ترور دو قاضی دیوان عالی کشور نوشت: «هروقت روزنه‌ای از امید و گشایش برای حل مسائل پدیدار می‌شود، بدخواهان ایران به‌طور هدفمند و منافقانه اقدام به ترور می‌کنند.»

در برخی کانال‌های خبری، شایعه شده که قاضی میری نیز در حمله تروریستی امروز زخمی شده که این ادعا از اساس کذب است

«پزشکیان در چارچوب تامین منافع ملی صحبت کرد؛ اینکه طی سه روز گذشته عده‌ای به رییس‌جمهور حمله و اتهام وارد می‌کنند نباید به اهرم فشاری مبدل شود که شخص رئیس‌جمهور، وزیر خارجه و دولت از مواضع اصولی خود که در کارزار انتخاباتی به مردم قول دادند، عقب‌نشینی کنند.»

فعال سیاسی اصلاح طلب در واکنش به ترور مقیسه و رازینی در کانال تلگرامی خود مطلبی منتشر کرد.

دیپلمات پیشین ایران بر این باور است که «این سفر با هدف پیشبرد بحث‌های دوجانبه و رایزنی درباره تحولات مهم منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای و امضای "معاهده مشترک جامع راهبردی" میان جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه صورت گرفته است. به واقع مبنای اصلی در این سفر پیگیری فعالیت‌های اقتصادی دو کشور، پروژه‌های حمل و نقلی، انرژی، امنیتی، دفاعی، اطلاعاتی و امضای معاهده جامع همکاری‌ها میان دو کشور است.»

مرکز رسانه قوه قضائیه ادعای بازداشت چندتن از کارکنان کاخ دادگستری و دیوان‌عالی کشور به دستور دادستان را تکذیب کرد.

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب نوشت: «تندرو‌ها در حال کار گذاشتن گُوِه‌ای در شکاف کوچک میان دولت و پشتیبانان آن هستند تا با ضربات گوناگون و پیاپی این شکاف را عمیق و عمیق‌تر کنند و به یک گسست تبدیل نمایند. آنگاه حکومت با یک خلاء جدی دولت مواجه خواهد شد. خلایی که نه می‌تواند به آن تن دهد و نه می‌تواند آن را پر کند. اگر این مسأله در سطح بالا حل و این شکاف اندک پر نشود، و وفاق مورد نظر به 50 درصد...

حجت الاسلام علی رازینی صبح امروز (29 دی 1403) در تهران به دست یک عامل مسلح نفوذی به شهادت رسید. ایشان سال 77 نیز زمانی که در سمت ریاست دادگستری تهران فعالیت داشت، ترور شد که نافرجام بود. ماجرای این ترور نافرجام را از زبان خود شهید بشنوید:

در برخی کانال‌های خبری، شایعه شده که حجت‌الاسلام والمسلمین حسینعلی نیری نیز در حمله تروریستی امروز زخمی شده است؛ این ادعا از اساس کذب است.

یک حقوقدان و استاد دانشگاه تهران گفت: «تعداد قابل توجهی از شخصیت‌های سیاسی اجتماعی و فرهیختگان علمی و روزنامه‌نگاران پس از مهاجرت و سپری شدن زمان، به هر دلیلی تصمیم به بازگشت می‌گیرند، اما یک مانع عمده در برابر ایشان قرار می‌گیرد: "پیش‌بینی‌ناپذیری رفتار حاکمیت" با مهاجران از وطن، علت اصلی عدم بازگشت این افراد است. پیش‌بینی‌پذیری از آثار "حاکمیت قانون" است، یعنی شهروندان بدانند که در...

حجت‌الاسلام علی رازینی، چهره شناخته‌شده دستگاه قضایی بود که صبح امروز 29 دی به ضرب گلوله کشته شد. او هنگام ترور، ریاست شعبه 39 دیوان عالی کشور را بر عهده داشت.

گزارشی تصویری از خارج ساختن خودروی حامل پیکرهای شهدا از محل دیوان‌عالی کشور را مشاهده می‌کنید.

قاضی محمد مقیسه‌ای معروف به قاضی مقیسه یکی از قضات قدیمی و شناخته‌شده دستگاه قضایی کشور بود که 29 دی 1403 همراه با حجت‌الاسلام علی رازینی و قاضی میری مقابل کاخ دادگستری هدف تیراندازی قرار گرفت و کشته شد.

اصغر جهانگیر آخرین جزئیات از حمله تروریستی به قضات دیوان عالی کشور را تشریح کرد.