فناوری فضایی
فناوری فضایی
رییس سازمان فضایی ایران از طراحی و ساخت نسل سوم ماهوارهبرهای "سریر" و "سروش" خبر داد و گفت: با استفاده از این ماهوارهها قرار است به مدار ژئو دست یابیم.
تهران - ایرنا - وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: توییت لباس فضایی مقدمه یک خبر خوب بود. ما امروز به پژوهشگاه وزارت علوم پنج کپسول حمل انسان به مدار 190 کیلومتری را در طی سه سال سفارش دادیم. این اولین قدم برای ارسال انسان به فضا است.
رئیس پژوهشگاه هوافضای وزارت علوم گفت: سه عامل نیروی متخصص، آزمایشگاه و تجهیزات و بودجه حرف اصلی را در صنعت فضایی می زند و ایران در این حوزه دچار چالش جدی بودجه است. پراکندگی کارها و موازی کاری را نیز به آن اضافه کنید.
دبیر هجدهمین کنفرانس انجمن هوافضای ایران گفت: وقت آن رسیده است که در دانشگاهها در کنار دروس فنی، دروس مدیریتی و سیستمی بهویژه برای دانشجویان هوافضا ارائه شود.
ماهنورد"یوتو -2"(Yutu-2) چینیها که هماکنون در ماه است تاکنون موفق به طی 367 متر در سمت پنهان ماه شده است.
رییس انجمن هوافضا با انتقاد از عقب ماندگی کشور از اهداف تعیین شده در سند توسعه هوافضا کشور گفت: این امر به دلیل در اولویت نبودن این حوزه است.
رئیس سازمان فضایی ایران طراحی و ساخت ماهوارههای 500 کیلوگرم و قرار گرفتن آنها در مدار هزار کیلومتری را از برنامههای این سازمان دانست که قرار است با ماهوارهبر "سریر" پرتاب شوند و گفت: پژوهش و مطالعه برای ساخت این ماهوارهبر انجام شده است.
قرار گرفتن ایران بین 10 کشور فضایی جهان ثمره بیش از 4 دهه تلاش و مجاهدت فرزندان این سرزمین بوده و اکنون ایران از جایگاهی قابل اتکا در این صنعت «هایتک» بین کشورهای معدود صاحب این فناوری برخوردار است.
با برگزاری مراسمی پروانه اولین اپراتور بخش خصوصی ماهوارههای مخابراتی اعطا شد.
تهران - ایرنا - پیشبینی بلایای طبیعی با استفاده از فناوری فضایی موضوعی است که به گفته منوچهرمنطقی دبیرستاد توسعه فناوریهای حوزه فضایی و حمل ونقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، ایران تا چندی پیش به آن ورود نکرده بود. اما با توجه به ضرورت استفاده از این فناوری، در حال حاضر پروژههای علمی با همکاری دانشگاهها در کشور شروع شده است.
تهران - ایرنا - پیشرفت و توسعه صنعت ماهوارهای و ساخت فضاپیماهای مختلف و متنوع از راهبردیترین و حایز اهمیتترین اقداماتی است که در سالهای پس از انقلاب اسلامی انجام شد و نتیجه آن پرتاب نخستین ماهواره ایرانی با نام امید در ایام دهه فجر 1387 خورشیدی بود.
قرار گرفتن ایران در بین 10 کشور فضایی جهان ثمره بیش از 4 دهه تلاش و مجاهدت فرزندان این سرزمین بوده و اکنون ایران از جایگاهی قابل اتکا در این صنعت "های تک" در بین کشورهای معدود صاحب این فناوری برخوردار است.
رئیس سازمان فضایی ایران گفت: 4 گام سند توسعه فضایی مصوب سال 91 در سال 1404 با قرار گرفتن ماهوارههای مخابراتی در مدار ژئو، محقق میشود.