قوه قضاییه با ارسال پیامک سراسری به شهروندان هشدار داد
معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قضاییه با ارسال پیامک سراسری به شهروندان هشدار داد.
معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قضاییه با ارسال پیامک سراسری به شهروندان درباره پیشگیری از کلاهبرداری در خریدهای اینترنتی هشدار داد.
معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قضاییه با ارسال پیامک سراسری به شهروندان هشدار داد برای پیشگیری از کلاهبرداری در خریدهای اینترنتی، قبل از خرید به رتبه اعتماد کسب و کار (ستارههای زیر نشان اینماد) توجه کنند.
در پیامک معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قضاییه آمده است: «برای پیشگیری از کلاهبرداری در خرید اینترنتی، قبل از خرید به رتبه اعتماد کسب و کار (ستارههای زیر لوگوی اینماد) توجه کرده و با کلیک بر روی لوگوی اینماد، اطلاعات شناسنامه کسب و کار شامل سابقه فعالیت، وضعیت تخلفات و وضعیت پاسخگویی به شکایات را بررسی کنید.»
«اینماد» نشان تایید هویت و صلاحیت یک کسب و کار اینترنتی است و به طور انحصاری توسط مرکز توسعه تجارت الکترونیکیِ وزارت صنعت، معدن و تجارت به کسبوکارهای مجازی اعطا میشود.
با توجه به اعطای اینماد به صورت سیستمی و هوشمندسازی فرایند اعطای اینماد (حذف نقش عامل انسانی) و در راستای اجرای سیاستهای کشور با هدف تسهیل صدور مجوزهای کسبوکار که نتیجه آن کاهش میانگین زمان اعطای اینماد معمولی و بدون ستاره در حد چند ساعت شده است، به طور طبیعی اشخاص بیشتری امکان ورود به جامعه کسبوکارهای مجازی را خواهند داشت و به تبع آن احتمال سوءاستفاده و کلاهبرداری نیز افزایش خواهد یافت اما برای رفع این مشکل ارزیابیهای تخصصی با رویکرد طیفی و مدرج در طرح رتبهبندی کسبوکارهای اینترنتی انجام و پس از بررسی شاخصهای مختلف شامل پاسخگویی به شکایات، کیفیت خدمت، امنیت و تخلفات، نتیجه در قالب رتبه اعتماد (ستارههای ذیل لوگوی اینماد) نمایش داده میشود.
مهمتر از اینماد، توجه به رتبه اعتماد کسبوکار به عنوان شاخص ارزیابی ریسک و بررسی اطلاعات شناسنامه اینماد کسبوکار قبل از خرید و تنظیم سطح اطمینان نسبت به کسبوکار بر اساس آن است.
تا حد ممکن خرید باید از کسبوکارهای با رتبه اعتماد بالاتر به ترتیب پنجستاره (بالاترین رتبه اعتماد)، چهار ستاره و سهستاره تا دو ستاره و در نهایت یکستاره باشد و در صورت اصرار به خرید از کسبوکارهای با رتبه اعتماد پایینتر، ترجیحاً هنگام خرید پرداخت آنلاین انجام نشود و به صورت پرداخت در محل باشد تا پس از تحویل و رؤیت کالا، هزینه پرداخت انجام شود.
از طرف دیگر با توجه به احتمال جعل لوگوی اینماد توسط برخی سایتهای متخلف، حتماً لازم است با کلیک روی لوگوی اینماد و باز شدن شناسنامه آن ذیل دامنه enamad.ir، از صحت آن مطمئن شده و از اطلاعات مفیدی که در شناسنامه اینماد نمایش داده میشود، برای خریدی راحت و مطمئن بهره برد.
این اطلاعات شامل هویت کسبوکار، تاریخ اعطا و انقضای اینماد، اطلاعات تماس اعم از شماره تلفن ثابت، پست الکترونیکی، نشانی محل فعالیت و موقعیت آن روی نقشه، وضعیت رعایت قوانین و مقررات (مغایرت از دستورالعمل) شامل تعداد تخلفات سطح 1، 2 و 3، وضعیت پاسخگویی به شکایات شامل تعداد شکایات بدون پاسخ و تعداد تاخیر در پاسخگویی به شکایات، سابقه فعالیت مؤثر، رشته فعالیت مجاز، ثبت یا تأییدمحور بودن رشته فعالیت و در صورت تأییدمحور بودن اطلاعات مجوز پیشنیاز و... است.
علاوه بر این، امکان ثبت شکایت، گزارش تخلف همچنین ثبت نظر به همراه نمایش وضعیت کسبوکار در زیرحوزههای رتبهبندی در شناسنامه اینماد کسبوکارهای اینترنتی وجود دارد.
بر این اساس معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه با سه اپراتور مخابراتی با هدف ارتقای آگاهیهای عمومی و آشنایی مردم با نحوه درست استفاده از فناوریها با محوریت کاهش وقوع جرم، تفاهمنامه همکاری دارد همچنین از سال گذشته نیز در قالب «پویش ارتقای آگاهیهای حقوق جامعه» برای شهروندان پیامکهای هشداری ارسال میشود.
هم اکنون دیگران می خوانند-
قوه قضاییه با ارسال پیامک سراسری به شهروندان هشدار داد
-
اخبار و جزئیات جدید از ماجرای عجیب و جنجالی زنده شدن نوزاد مرده در سردخانه | رئیس بیمارستان برکنار شد
-
محمود احمدینژاد امروز آفتابی شد + عکسهای جنجالی
-
ماجرای کشف گنج و استودانهای ساسانی در نیایشگاه زردشتی پلنگرد چه بود؟ + تصاویر
-
مشاهده یک نفربر ایرانی در جنگ سودان | پای ایران در میان است؟
-
ماجرای جنجالی نزاع دستهجمعی و قتل یک زن در باغ شازده ماهان کرمان چه بود؟
-
قتل ناموسی هولناک در مشهد | قاتل جسد مقتول را با پژو 206 به کلانتری برد + عکس