قیام مردم عراق سیلی محکمی به صورت مستکبران است / دعای حضرت زهرا (س) زمین و زمان نمیشناسد و امروز شامل حال مومنان میشود
امام جمعه قزوین در خطبههای نماز جمعه گفت: قیام مردم عراق سیلی محکمی به صورت مستکبرانی است که نمیخواهند کشورهای اسلامی آزادی، عزت، آرامش، پیشرفت و استقلال داشته باشند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح قزوین؛ آیتالله عبدالکریم عابدینی در خطبههای این هفته نماز جمعه قزوین که در مسجدالنبی (ص) برگزار میشود، اظهار کرد: بیشتر دعوتهای خداوند برای توجه به تقوا، دعوت جمعی است و تقوا چیزی است که اگر باهم باشیم، اتفاق میافتاد و به کمک هم میتوانیم باتقوا باشیم.
وی تصریح کرد: اگر همه برای تقوا به میدان بیاییم، این فریضه انجام میشود، همانطور که در مسجد، نماز جماعت با حضور جمعی از نمازگزاران انجام میشود و اگر همه با هم بسیج شویم، مسجد زنده و پویا میشود.
مبارزه با مفاسد نیازمند خواست همگانی است
نماینده ولی فقیه در استان قزوین با تأکید بر اینکه مبارزه با مفاسد نیازمند خواست همگانی است، بیان کرد: اگر بخواهیم در مبارزه با بدیها قوی بشویم، باید همه با هم همراه شویم و برای ترویج خوبیها نیز همین خواست همگانی لازم است.
امام جمعه قزوین با بیان اینکه بسیاری از مسئولان کشور خدمتگزار و سالم هستند، تأکید کرد: اگر یک مسئول هم خلافی را مرتکب شود، اتفاق خوبی نیست و همه باید فریادشان را محکم بر سر کسانی که خلافی را مرتکب میشوند، بلند کنند تا دست از مفسده بردارند.
وی با تأکید بر اینکه قدر مدیران لایق و شایسته را میدانیم، افزود: بسیاری از مدیران دلسوز، مؤمن و امانتدار هستند و همه مردم قدر آنها را میدانند.
نماینده ولی فقیه در استان قزوین گفت: برای حضرت فاطمه زهرا سلام الله دو تاریخ شهادت نقل شده است که تاریخ دوم بیشتر مورد عنایت علما و مورخان دینی ماست. باید بدانیم که این بانوی بزرگوار فرهنگ ما را سر و سامان داده است و ائمه ما فرزندان حضرت زهرا سلام الله علیها هستند که فقط فرزندان نبودند بلکه شاگردان مکتب آن حضرت بودند.
امام جمعه قزوین عنوان کرد: حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها معلمه بودند و فرزندان خود را در مکتب دین تربیت کردند؛ حتی شاگردان ائمه پس از این بانوی بزرگوار نیز خود را شاگرد ایشان معرفی میکردند. حضرت زهرا (س) حقوق بسیاری بر گردن ما دارند و ما هرچه داریم از ایشان و فرزندان بزرگوارشان است.
وی با بیان اینکه ریشه تمام عزت و سربلندی و اقتدار و ارزشهای معنوی و اخلاقی به حضرت فاطمه (س) و خاندان ایشان برمیگردد؛ ادامه داد: خدای متعال درباره حضرت مریم (س) که صحبت میکنند میفرماید ملائکه به مریم گفتند که خدا تو را انتخاب کرده و از همه اهل عالم بالاتر و پاکتر و بافضیلتتر قرار داده است.
عابدینی اذعان کرد: زمانی که خدای متعال از حضرت زهرا (س) و خاندانش صحبت میکند بدون واسطه و بدون حضور ملائکه سخن میگوید و میفرماید که خدای متعال شما را پاک و مطهر و برتر بر همه جهانیان قرار داده است. یعنی این شان عظیم را برای این خاندان قرار داد.
نماینده ولی فقیه در استان قزوین ابراز کرد: فاطمه زهرا (س) دختر پیامبری است که که خداوند فرموده است ای پیامبر (ص) به همه مردم بگو من فرستادهای برای جهانیان هستم. اما درباره حضرت عیسی (ع) فرزند حضرت مریم سلام الله خداوند فقط بنیاسرائیل را مخاطب قرار میدهد و حضرت عیسی (ع) را پیامبر همین قوم معرفی میکند.
وی یادآور شد: خداوند پیامبر اسلام را رحمه للعالمین معرفی میکند که حضرت زهرا سلام الله دختر چنین پیامبری است و معلم و نشردهنده چنین فرهنگی است. در روایت داریم زمانی که از ائمه سوال شد که سیده نساءالعالمین حضرت زهرا (س) یا حضرت مریم (ع) است؟ ایشان فرمودند هر دوی این عزیزان. اما حضرت مریم (ع) سیده نساءالعالمین زمان خودش بود اما حضرت فاطمه زهرا (س) سیده نساءالعالمین است از اول دنیا تا پایان جهان که محدودیت زمانی ندارد.
حضرت فاطمه (س) شجره طیبه بابرکتی برای اسلام و شیعیان است
این خطیب نمازجمعه عنوان کرد: حتی در برخی از روایت میخوانیم که حضرت زهرا (س) سیده نساءالعالمین اهل بهشت هم است یعنی این موقعیت بزرگ را این بانوی بزرگوار داراست. ما هرچه از عاشورا و غدیر و امام حسن مجتبی و قال الصادق (ع) و قال الباقر (ع) و ائمه اطهار (ع) داریم همه از وجود بابرکت این بانوی بزرگوار است ایشان شجره طیبه بابرکتی برای اسلام و شیعیان است.
عابدینی بیان کرد: امام حسین (ع) از برادرشان امام حسن (ع) نقل میکنند که مادرم فاطمه را دیدم که در حال عبادت بودند و پشت سر هم مشغول رکوع و سجده بودند تا اینکه روشنایی صبح آشکار شد و دیدم که مادرم برای مؤمنان زن و مرد دعا میکند و همانند رسول اکرم (ص) که رسالتشان زمین و زمان نمیشناسد، دعای حضرت فاطمه (س) نیز زمین و زمان نمیشناسد و امروز نیز شامل حال مؤمنان میشود.
خطیب جمعه قزوین افزود: امام حسن (ع) میفرمایند حضرت فاطمه (س) خیلیها را در دعایشان نام میبردند اما برای خودشان دعا نکردند و وقتی از ایشان علت این کار را سؤال کردم، فرمودند اول همسایه بعدا خودمان و این همان فرهنگ فاطمی است.
وی اضافه کرد: در مقابل فرهنگ فاطمی فرهنگی قرار دارد که از دورترین نقاط دنیا هواپیمای جنگی، بالگردها و سلاحهای کشتار جمعی و ناوهای هواپیمابر برای جنگ، آشوب و فتنه را بسیج کردهاند تا خون بریزند و ناامنی ایجاد کنند در حالی که فرهنگ فاطمی می گوید اول باید دیگران به آسایش و راحتی برسند، سپس خودمان.
نماینده ولی فقیه در استان قزوین بیان کرد: خداوند اراده کرده است تا زمین را از لوس وجود مشرکان، کفار و ستمکاران و متعدیان به حقوق مردم، پاک کند و زمین در اختیار اهل تقوا باشد و رهبری فرمودند که اقتدار حقیقی، اقتدار فرهنگی و معنوی است و قدرت حقیقی این گونه است.
امام جمعه قزوین تشریح کرد: رهبر فرزانه انقلاب تأکید کردند که ملت ایران باید اراده کنند تا قوی شوند و راه مهمی است که در پیش ملت ایران قرار دارد و همه باید تلاش کنیم تا به قدرت و عزت برسیم و آیات و روایات و سیره انبیاء نیز همین را از ما میخواهد.
قیام مردم عراق سیلی محکمی به صورت مستکبران است
وی به قیام مردم عراق علیه سیاستهای امریکاییها اشاره کرد و گفت: قیام مردم عراق سیلی محکمی به صورت مستکبرانی است که نمیخواهند کشورهای اسلامی آزادی، عزت، آرامش، پیشرفت و استقلال داشته باشند و این حرکت، بسیار ارزشمند است و انشاءالله خداوند به حرکت آنها برکت و عزت بیشتر بدهد.
نماینده ولی فقیه در استان قزوین با اشاره به وجود دغدغههای محیط زیستی در استان قزوین گفت: حوزه محیط زیست جز با مشارکت مردم و رسانههای استان و متدینین و همه دغدغه مندان حل نمیشود. باید هرکجا که شاهد ظلم به محیط زیست بودیم اطلاع رسانی کنیم و اجازه ندهیم به شرایطی برسیم که نفس کشیدن برای ما تنگ شود.
امام جمعه قزوین عنوان کرد: نباید اجازه دهیم آب ما آلوده شود و خاک ما تبدیل به ریزگرد شود و اجازه نفس کشیدن را به ما ندهد اگر همگان برای رفع این مشکلات محیط زیستی بسیج نشویم آب و خاک و نفسمان بند خواهد آمد. باید بحث محیط زیست را جدی بگیریم.
وی درباره کمک به سیل زدگان استان سیستان و بلوچستان اذعان کرد: کمک به سیل زدگان از سوی مردم استان قزوین بسیار عالی بود که سری اول این کمکها هفته گذشته ارسال شد و نتایج خوبی به دنبال داشت.
عابدینی در پایان گفت: البته نباید همه تقصیرات را از وقوع سیل بدانیم بلکه خانههایی که استحکام لازم را ندارد با کوچکترین حرکتی تخریب شده است و مردمی که در فقر و فلاکت زندگی میکنند و این فضا فرصتی برای همه ما ایجاد کرده است که بتوانیم کمک کنیم این مردم از فقر شدید نجات پیدا کنند.
انتهای پیام /