مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) کرمانشاه پیشگام در مبارزه با کرونا
کرمانشاه - ایرنا - رییس مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) کرمانشاه گفت: از دوم اسفند 98 بیماران بیمارستان سوختگی را به بیمارستان امام خمینی (ره) منتقل کردیم و از سوم اسفند، مرکز سوانح و سوختگی گلستان باظرفیت 45 تخت بستری و 12 تخت مراقبتهای ویژه (آی سی یو) به عنوان اولین سانتر درمانی تخصصی بیماران کرونایی در غرب کشور آغاز به کار کرد.
دکتر علی سروش روز یکشنبه به ایرنا افزود: این مرکز اکنون با 39 پرستار ثابت و 74 پرستار داوطلب با بخش های فعال آزمایشگاه، رادیولوژی، اورژانس، رختشویخانه، csr، اتاق عمل، مددکاری، روانشناسی و داروخانه و همچنین اختصاص یک تخت دیالیز در خدمت مبتلایان به بیماری کووید19 است.
وی اظهارداشت: در روز 12 فروردین نیز مرکز تخصصی نسیم با 10 تخت مراقبت های ویژه (ای سی یو) و تعداد 25 پرستار داوطلب باهدف خدمت به بیماران مبتلا به کووید 19 راه اندازی شد.
وی اضافه کرد: از 23 فروردین آزمایشگاه تخصصی استخراج مولکولی در کلینیک بوستان آغاز به کار کرد و این اقدام گامی مهم در شناسایی مبتلایان به کرونا در استان بود.
رییس مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) کرمانشاه در ادامه گفت: در پی این اقدامات اساسی تامین نیروی تخصصی پزشکی، پرستاری و پیراپزشکی به صورت 24 ساعته برای مراکز بستری گلستان و نسیم با تقلیل ساعات کاری پرسنل مرتبط، انجام تست های تخصصی HRCT در واحد سی تی اسکن، انجام غربالگری شبانه روزی و اسکرین مراجعه کنندگان سرپایی از ورودی بیمارستان و اورژانس از مواردی است که باتلاش شبانه روزی همکاران این مجموعه بیمارستانی انجام گرفت.
سروش افزود: ممنوعیت ورود ملاقات کنندگان و همراه، تامین وسایل حفاظت فردی برای کارکنان پزشکان و بیماران به منظور افزایش ضریب ایمنی پرسنل و جامعه و تهیه و تامین داروهای تخصصی مورد نیاز بیماران کرونایی بر اساس پروتکل وزارتی و تحویل دارو به مراجعه کنندگان سرپایی نیز به خوبی صورت گرفته است.
وی اضافه کرد: همچنین ضدعفونی و گند زدایی محیط و سطوح کلیه فضاهای درمانی و پاراکلینکی و کلینیکی مجتمع امام رضا در 2 نوبت صبح و عصر با استفاده از گروه کارشناسان آموزش دیده، شناسایی پرسنل پرمخاطره و در معرض آسیب به منظور تغییر محل کار یا عدم بکارگیری آنان در فضاهای درمانی مرتبط با بیماری کرونا، اعمال تخفیف و رایگان کردن هزینه بیماران کرونایی، تقلیل ساعت کار پرسنل، پرداخت پاداش به کارکنان مرتبط با بخش های کرونا و آغاز انجام آزمایشات تشخیص کرونا جهت پرسنل در معرض خطر نیز از دیگر اقداماتی بود که در این مرکز انجام شده است.
او گفت: همچنین یک کانال تخصصی برای طرح مباحث تخصصی مرتبط با بیماری کرونا برای کلیه پزشکان و کادر درمانی استان و ارایه مشاوره و پاسخ های تخصصی توسط اساتید مرکز به متقاضیان در این مجتمع ایجاد شده است.
وی تصریح کرد: حمایتهای بی دریغ رییس و مجموعه دانشگاه، جانفشانی کادر درمان مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) و اعضای هیات علمی و نیز حمایتهای خیرین و گروههای جهادی مستقر در دانشگاه رازی و دانشکده پزشکی در تامین بخشی از وسایل حفاظت فردی یاریگر این مجموعه بیمارستانی در موضوع بحران کرونا است.
رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت اعلام کرد: تاکنون 79 هزار و 494 نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت 89 نفر در 24 ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به چهار هزار و 958 نفر رسید.
سخنگوی وزارت بهداشت روز شنبه اعلام کرد: در 24 ساعت گذشته، هزار و 374 مورد جدید ابتلا به کرونا در کشور شناسایی شد و تا امروز 80 هزار و 868 نفر بیمار مبتلا به این بیماری در کشور گزارش شده است.
کیانوش جهانپور افزود: خوشبختانه تاکنون 55 هزار و 987 نفر از بیماران، بهبود یافته و ترخیص شده اند و سه هزار و 513 نفر از بیماران مبتلا به کووید19 در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.
*س_برچسبها_س* *س_پرونده خبری_س*