مجلس شورای ملی
مجلس شورای ملی
بالزاک سنگینی نوشتن را با قهوهخوردن تاب میآورد و در نهایت همین در کنار نوشتن زیاد و بیخوابی عواملی بودند که باعث شدند بیمار شود و سرانجام در 51 سالگی و فقط پنج ماه بعد از ازدواجش با زن موردعلاقهاش بمیرد.
فارس نوشت: اوج شاهکارهای رضاشاه در محرم سال 1319 اتفاق افتاد. حسین مکی در کتاب تاریخ 20 ساله مینویسد:«دولت رضاخانی به سران اصناف و بنگاهها دستور داده بود تا همزمان با ماه محرم، کارناوال شادی به راه بیندازند.»
اقتصادنیوز:«نیم قرن با اقتصاد ایران» به سال چهارم رسید. ما در این بخش تلاش میکنیم روندهای اقتصاد ایران و جهان را بهصورت گذرا و در میان اخبار و گزارشهای منتشرشده در مطبوعات مرور کنیم:
مستندات تاریخی نشان دهنده رد پای انگلیس در موضوع جزایر سهگانه است، یکی از تاریخپژوهان گفته اشغال جزایر سهگانه ایران در بازه سالهای 1903 تا 1971 میلادی صرفاً به ابتکار استعمار انگلیس بوده است.
در سال 1307 خیابان پهلوی بالا بهدست «بلدیه تهران» سنگفرش شد و سپس با راهیابی آسفالت به پهنه خیابانسازی شهرها، در سال 1309 مجلس شورای ملی قانونی را برای ساخت و گسترش خیابانهای تهران تصویب کرد و پس از آن گامهای ساخت «جاده مخصوص پهلوی» آغاز و برای نخستین بار این خیابان قیرریزی شد.
وجود چنارهای خیابان ولیعصر (عج) چنان زیبایی دلپذیری به این خیابان داده، که آن را جزو زیباترین خیابانهای جهان درآورده است. پیترو دلاواله، جهانگرد ایتالیایی سده 17، نوشتهاست: «اگر استانبول شهر سروهاست، تهران را باید شهر چنارها خواند. »
همشهری آنلاین نوشت: ساخت طولانی ترین خیابان پایتخت (ولیعصر (عج)) از سال 1300 شمسی آغاز شد. در آن زمان وزیر جنگ، تصمیم به ساخت این جاده گرفت. همچنین درختکاری اطراف این خیابان و کشیدن نهر برای آبیاری درختان آن نیز از سال 1300 آغاز شد.
سفیر ویتنام با بیان اینکه در روابط ایران و ویتنام هنوز ظرفیتهای نامحدودی باقی مانده است، گفت: رئیس جمهوری ویتنام بر تقویت روابط میان ملتها، دولتها و نخبگان دو کشور تاکید دارد.
خانشقاقی سالها بعد از ساخت بلندترین ساختمان ایران و تهران در خیابان شاهآباد (جمهوری)، در مصاحبه با فصلنامه آبادی در سال 1374 گفته است: «شبهایی بود که تا صبح نمیخوابیدم و فکر میکردم که چطور مشکلات را یکییکی از سر راه بردارم بهخصوص وقتی به طبقات بالاتر رسیده بودم.»
سازمان ثبت احوال کشور در سایت خود اعلام کرد که صاحبان این نامها و نامهای خانوادگی باید برای تغییر اسامی خود اقدام کنند.
تنها دستاورد گرامافونی است که دکتر مصدق برای ازدواج اهدا کرده بود و بیش از آن چیز زیادی دستگیر خواننده نمی شود جز آن که باخبر میشویم نامه های سیاسی دکتر فاطمی و مالامال از عشق به ایران و مصدق را از بین می برده و فاطمی را میرنجاند!
پایگاه اطلاعرسانی پژوهشکده تاریخ معاصر نوشت: تقیزاده با اشاره به وجود بحران در کشور و دفاع از خدمات نظامی رضاخان و دولت او در استقرار امنیت و آرامش در کشور، تصمیم مأخوذه اکثریت و امضای تغییر سلطنت را کاری باعجله و شتاب غیرقانونی دانست.»