مجلس شورای ملی
مجلس شورای ملی
تصویری جالب از کارنامه تحصیلی دوران کودکی احمدشاه مربوط به زمانی که 13سال داشت را مشاهده کنید.
اقتصادنیوز: تصویر جالبی از کارنامه تحصیلی احمدشاه قاجار منتشر شده است.
واکنش «نصر» به برخورد با استارتآپها بهانهای است تا سراغ سرواژهها برویم. مثل خود همین "نصر" که در واقع نظام صنفی رایانهای است...
ایسنا نوشت: ملک جهان خانم ملقب به مهدعلیا مادر ناصرالدین شاه، اشرفالملوک معروف به فخرالدوله نوه مظفرالدین شاه، تاج الملوک ملقب به امالخاقان مادر محمدعلی شاه از جمله زنان بزرگ و تاثیرگذار خاندان قاجار بودند که طی دوره حکومت 143 ساله این سلسله از خود بر جا گذاشتند اما این اشرف الملوک فخرالدوله بود که رابط خاندان قاجار و پهلوی بود. رضا شاه در توصیف او گفت: «قاجاریه یک مرد و نیم داشت،...
جماران به نقل از سیدمحمد خاتمی نوشت: سخن بر سر این نیست که حجاب بر اساس آموزههای دینی و سنت امری واجب است و فرد متدین باید آن را رعایت کند، بلکه سخن بر سر آنست که آیا اجباری کردن آن از سوی حکومت اولاً معقول و نتیجه بخش است؟ ثانیاً با توجه به همه جهات و با توجه به اینکه چه بسا در سایه آن بسیاری از ارزشها که از اهمیت بیشتری برخوردار است لطمه می بیند و نیز آسیبی که به منافع جمعی میزند...
سید محمد خاتمی نوشت: موضوع حجاب اجباری و عدم تمکین به آن از سوی بخشی از جامعه یکی از مسائل پیش روی کشور است که به ویژه اخیراً نگرانیها و التهابهائی را در پی داشته است. این مسأله و مسائل مشابه آن نمیتواند در سطح نگرشها و راهبردها و راهکارهائی که ناکارآمدی خود را نشان دادهاند باقی بماند.
شرط ممکن شدن تحقق قانون و حاکمیت قانون، وجود نوعی توافق میان جامعه و حکومت بر سر سودمند بودن قانون برای همه طرفها (نیروهای اجتماعی، گروههای بزرگ جمعیت و نیز اقلیتها) و پذیرش اکثریت جامعه و پایبندی دولت به رعایت آن است؛ توسل به قانونگذاری در مورد اموری که اجماع گسترده اجتماعی پشتوانه آن نیست، هم حاکمیت قانون را تضعیف میکند و هم قانونگذار را در ذهنیت عمومی جامعه به ابزار تحمیل میل...
قبلاً یک سازمان با پول خودکار حتی نمیتوانست مداد بخرد چون ریز بودجه مشخص بود اما اکنون بودجه به صورت کلی به دستگاهها داده میشود و آنها نیز هر کاری دلشان خواست با بودجه میکنند.
اقتصادنیوز:«نیم قرن با اقتصاد ایران» به سال چهارم رسید. ما در این بخش تلاش میکنیم روندهای اقتصاد ایران و جهان را بهصورت گذرا و در میان اخبار و گزارشهای منتشرشده در مطبوعات مرور کنیم:
بالزاک سنگینی نوشتن را با قهوهخوردن تاب میآورد و در نهایت همین در کنار نوشتن زیاد و بیخوابی عواملی بودند که باعث شدند بیمار شود و سرانجام در 51 سالگی و فقط پنج ماه بعد از ازدواجش با زن موردعلاقهاش بمیرد.
فارس نوشت: اوج شاهکارهای رضاشاه در محرم سال 1319 اتفاق افتاد. حسین مکی در کتاب تاریخ 20 ساله مینویسد:«دولت رضاخانی به سران اصناف و بنگاهها دستور داده بود تا همزمان با ماه محرم، کارناوال شادی به راه بیندازند.»
اقتصادنیوز:«نیم قرن با اقتصاد ایران» به سال چهارم رسید. ما در این بخش تلاش میکنیم روندهای اقتصاد ایران و جهان را بهصورت گذرا و در میان اخبار و گزارشهای منتشرشده در مطبوعات مرور کنیم:
مستندات تاریخی نشان دهنده رد پای انگلیس در موضوع جزایر سهگانه است، یکی از تاریخپژوهان گفته اشغال جزایر سهگانه ایران در بازه سالهای 1903 تا 1971 میلادی صرفاً به ابتکار استعمار انگلیس بوده است.
در سال 1307 خیابان پهلوی بالا بهدست «بلدیه تهران» سنگفرش شد و سپس با راهیابی آسفالت به پهنه خیابانسازی شهرها، در سال 1309 مجلس شورای ملی قانونی را برای ساخت و گسترش خیابانهای تهران تصویب کرد و پس از آن گامهای ساخت «جاده مخصوص پهلوی» آغاز و برای نخستین بار این خیابان قیرریزی شد.
وجود چنارهای خیابان ولیعصر (عج) چنان زیبایی دلپذیری به این خیابان داده، که آن را جزو زیباترین خیابانهای جهان درآورده است. پیترو دلاواله، جهانگرد ایتالیایی سده 17، نوشتهاست: «اگر استانبول شهر سروهاست، تهران را باید شهر چنارها خواند. »