مجلس شورای ملی
مجلس شورای ملی
هر چند دیگر میدانی به نام 25 شهریور در تهران نیست و به هفتم تیر شهرت دارد اما 25 شهریور، 80 سال قبل را فرایاد میآورد که شاه ایران آشفته و سراسیمه چارهای جز قبول فرمول محمد علی فروغی برای ترک کشور ندید. ابتکار او ولو با صورت انتقال سلطنت از پدر به پسر استقلال ایران را تضمین کرد و از زیر چکمه روس ها که تا قزوین آمده بودند بیرون آورد.
موضوع "اقتصاد ایران و جهان در گذر زمان" در این نوشتار به وقایع تاریخی بیست و چهارمین روز شهریور ماه اختصاص دارد که به طور مستقیم و غیر مستقیم اقتصاد ایران و جهان را متاثر کرده است.
سر پرسی زکریا کاکس بعد از سه سال کار شبانه روزی در ایران موفق شد با پرداخت 130 هزار لیره انگلیس رشوه به میرزا حسن خان وثوق الدوله صدراعظم احمدشاه قاجار، فیروز میرزا نصرتالدوله فرزند شاهزاده عبدالحسین میرزا فرمانفرما و اکبر میرزا صارمالدوله هشتمین پسر شاهزاده ظلالسلطان و نوه ناصرالدین شاه قرارداد 1919 را امضا کند و اختیار کامل امور مالیه و قشون یا همان خزانه کل کشور و ارتش ایران را...
آرشیو ملی ایران به تازگی اقدام به انتشار اسناد اشغال ایران توسط متفقین در سال 1320 کرده است که ضمن شرح حوادث آن برهه تاریخی، اسنادی برای نخستین بار منتشر شده است.
جزییات سفر رئیسی به تاجیکستان / اربعین 1400/ مذاکرات ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی از موضوعات و اخبار پربازدید سرویس سیاسی ایسنا بود که جزییات آن در ادامه می آید.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، آییننامه آموزشی دانشجویان غیر ایرانی (بینالملل) در هشتادمین جلسه شورای عالی برنامهریزی علوم پزشکی در مردادماه 1400 به تصویب رسید و جهت دانشجویان غیر ایرانی (بین الملل) که از مهرماه سال تحصیلی 1400 تا 1401 و به بعد در دانشگاههای علوم پزشکی داخل ایران تحصیل خود را آغاز میکنند، لازم الاجرا است. کلیه مقررات مغایر با آن جهت دانشجویان مشمول این...
جزئیات آیین نامه جدید آموزشی دانشجویان غیر ایرانی (بین الملل) دانشگاه های علوم پزشکی برای دانشجویانی که از مهرماه سال تحصیلی 1400 تا 1401 و به بعد تحصیل خود را آغاز می کنند، اعلام شد.
«با وضع موجود و عدم آزادی قلم و بیان و زندانی بودن عدهای رجال صالح، هر نوع شرکت در این انتخابات جایز نیست، شرعا و عقلا و مبارزه با آن و مطالبه حکومت مشروع قانونی، وظیفه میباشد.»
موضوع "اقتصاد ایران و جهان در گذر زمان" در این نوشتار به وقایع تاریخی بیست و دومین روز شهریور ماه اختصاص دارد که به طور مستقیم و غیر مستقیم اقتصاد ایران و جهان را متاثر کرده است.
یکی از چهره های مغفول مانده در تاریخ معاصر گیلان، آیت الله سید حسن موسوی بحرالعلوم رشتی است که در سالهای پیش از انقلاب از بزرگان نهضت اسلامی و مبارزات انقلابی در گیلان بود.
مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی گفت: سینما دیگر هیچ گاه به دوران پیش از کرونا برنخواهد گشت، بلکه قویتر از پیش، با یک بازوی قوی به نام ابزارهای اینترنتی کار خود را پیش خواهد برد. ما نیز ناچاریم خود را با این شرایط جدید منطبق کنیم و به جای انکار و اصرار بر ملاک های پیشین، این زیست بوم متفاوت و پسادیجیتال را به رسمیت بشناسیم.
اعتماد نوشت: خبر اخراج دکتر بیژن عبدالکریمی از دانشگاه آزاد اسلامی اعضای هیات علمی و دانشجویان کشور را در بهت و نگرانی فرو برده است.
انتظار درگیری با این شخصیت موجه ملی را نداشت و اصلا گمان نمیکرد علیه اش اسلحه بکشد اما اسماعیل قزاق، گماشته او در کمال ناباوری بعد از شناسایی مخفیگاهش با دستور کلنل روس، کار را تمام می کند و شیخ با شلیک چند گلوله به شهادت رسید.
بسته ویدیویی «تابناک» مجموعهای از ویدیوها پیرامون رویدادهای سیاسی عمدتا متکی بر گزارشها و تحلیلها و ویدیوییهایی درباره دیگر موضوعات فرهنگی، اقتصادی و... است که تماشایش را از دست دادهاید؛ نگاهی دوباره و متفاوت به آنچه در این بستر میتوان فرا گرفت.
ایسنا نوشت: جمهوری اسلامی ایران تاکنون هشت رئیسجمهور را به خود دیده است. روسای جمهوری که سرنوشتهای عجیب و متفاوتی داشتهاند؛ از شهادت تا فرار از کشور، از رهبری تا درخواست برای محاکمه.
چریکهای مجاهدین خلق، پدر طالقانی خواندنش، دوستان و بستگان نزدیک «آقا» صدایش زدند و رهبر جوان ترین نظام سیاسی جهان نیز مالک اشتر انقلاب و ابوذر زمان خطابش کرد.