دوشنبه 5 آذر 1403

محاسبات دشمن درباره ملت ایران غلط از آب درآمد

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
محاسبات دشمن درباره ملت ایران غلط از آب درآمد

مشاور شهردار تهران در امور ایثارگران با اشاره به تحرکات اخیر دشمن گفت: محاسبات دشمن درباره ملت ایران به رغم هزینه‌های گزاف غلط از آب درآمد و آشوب‌ها به جایی نرسید.

مشاور شهردار تهران در امور ایثارگران با اشاره به تحرکات اخیر دشمن گفت: محاسبات دشمن درباره ملت ایران به رغم هزینه‌های گزاف غلط از آب درآمد و آشوب‌ها به جایی نرسید.

به گزارش خبرگزاری مهر، مجتبی شاکری در جمع گروهی از جانبازان شهرداری تهران که به مناسبت گرامی‌داشت روز جانباز در فرهنگسرای بهمن گرد هم آمده بودند، در سخنانی به جایگاه منحصر به فرد کشورمان پرداخت و گفت: کشوری بزرگ، بسیار با اهمیت و سرشار از منابع انسانی، مادی و معنوی غنی داریم و برای شناخت ظرفیت آن بد نیست ببینیم کسانی که به این آب و خاک از سال‌های دور طمع دارند، درباره آنچه می‌گویند.

دبیرکل جمعیت جانبازان با اشاره به همسایگی ایران با 15 کشور دیگر به واسطه مرزهای آبی و خاکی، چنین ویژگی ممتازی را منحصر به کشورمان دانست و گفت: همسایگان ایران در تمام اعصار گذشته به این کشور آمد و شد داشته‌اند و کشوری که مقصد رفت و آمد همسایگان است، باید در سطحی از فرهنگ باشد که فرهنگ‌های مجاور را در خود هضم کند و آسیب نبیند؛ چنین کشوری باید مردمی فکور، هوشمند، اهل ادب، حکمت، اهل مبارزه و اهل کار و تلاش داشته باشد تا بتواند پاسخگوی حفظ کشور خود باشد و مردم ایران واجد چنین ویژگی‌هایی بوده و هستند.

وی تاکید کرد: تمام تلاش‌هایی که در چند ماه اخیر صورت گرفت، شعارهای انحرافی که مطرح شد و تلاش کردند گسل‌هایی که در ساحت اجتماعی وجود دارد را عمیق و فعال کنند، به جایی نرسید و اینجاست که جلوه سخنان امام راحل درباره مقام مردم ایران مشخص می‌شود. کمااینکه مقام معظم رهبری نیز چند سال قبل در بیانی این طور عنوان کردند که اگر ملت ایران را به مثابه یک انسان تجسم کنیم، جا دارد من دست این انسان را ببوسم.

شاکری با بیان اینکه محاسبات دشمن درباره ملت ایران به رغم هزینه‌های گزاف غلط از آب درآمد و آشوب‌ها به جایی نرسید، گفت: اهل علم سیاست می‌دانند که در پس هر سخن و اقدام از ناحیه آمریکا هیأت‌های اندیشه‌ورز و نقشه‌های ترسیم شده در اندیشکده‌ها نهفته است. این کشور با همه محاسبات خود پا به میدان مقابله با ایران گذاشته و اذعان کرده که تاکنون هفت هزار میلیارد دلار برای آن هزینه کرده اما نتوانسته جلوی اشاعه انقلاب اسلامی را بگیرد. این عدد هنگفت وقتی معنادار می‌شود که بدانیم بودجه سالانه کشور ما به طور متوسط بین شصت تا هفتاد میلیارد دلار است؛ ضمن اینکه افزون بر این کشورهایی مثل عربستان، انگلیس، فرانسه و آلمان نیز در تمام سال‌های گذشته برای از بین بردن انقلاب اسلامی هزینه کرده‌اند و البته به جایی نرسیده‌اند.

مشاور شهردار تهران در امور ایثارگران در ادامه سخنان خود به سه عنصر مهم «خودسازی»، «جامعه پردازی» و «تمدن سازی» برای به سلامت رسیدن کشتی خانواده بزرگ ایثارگری به منزل مقصود پرداخت و گفت: اگر جانبازان، آزادگان، رزمندگان و همسران و خانواده آنها به این سه عنصر تاسی کنند، سوار بر کشتی انقلاب به مقصد می رسند؛ کمااینکه این سه عنصر در حکم مرکز ثقل ساختمانی بلندمرتبه را دارد که اگر بنا باشد تخریب شود، تنها از انفجار و آسیب وارد کردن به مرکز ثقل آن ممکن است؛ وگرنه زدن زوایای دیگر بنا تأثیری در استحکام و پایداری آن ندارد.

وی با بیان اینکه در منشور گام دوم انقلاب که مقام معظم رهبری آن را ابلاغ فرمودند، مرکز ثقل حفظ انقلاب سه چیز است، گفت: در وهله اول مساله خودسازی است. باید بدانیم که اهل بیت از ما چه انتظاری دارند و از رسالت خود عدول نکنیم. در گام بعدی مساله جامعه سازی باید مورد توجه باشد. همه ما باید ساختار نظام، گفتمان انقلاب اسلامی، مؤلفه‌های قدرت آن و چارت نیروی انسانی کارآمد را بشناسیم. شهرداری تهران نیز با مجموعه امکاناتی که دارد باید مترصد خدمت به فرهنگ ایثار و شهادت با هدف جامعه سازی باشد.

شاکری معتقد است انتخاب مدیران ایثارگری در بدنه سازمان‌ها و نهادها کافی نیست، بلکه باید تمام پروژه‌ها پیوست فرهنگ ایثار و شهادت داشته باشد و ترویج این گفتمان دغدغه همه دستگاه‌ها و نهادهای کشور باشد؛ کمااینکه در این صورت می‌توان جامعه را از گزند آسیب‌ها حفظ کرد.

دبیر کل جمعیت جانبازان با انتقاد از کوتاهی و غفلت‌هایی که نسبت به ترویج فرهنگ ایثار و شهادت صورت گرفته است، گفت: در خارج از کشور عدالت خواهان و امت اسلام از ما انتظار دارند خاطرات جانبازان را ترجمه و صادر کنیم اما چنین کارهایی کمتر صورت نگرفته است. اکنون جانبازان یمنی، سوری، فلسطینی چگونه باید با مساله جانبازی خود کنار بیایند یا کسانی که با آنها ازدواج می‌کنند، چطور باید با فراز و فرود این زندگی مواجه شوند؟ این همان جایی است که ترویج فرهنگ ایثار و شهادت کمک می‌کند و این موضوع در ساحت «تمدن سازی» قابل طرح است.