یک‌شنبه 30 اردیبهشت 1403

مردم از «ایسنا» چه می‌خواهند؟

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
مردم از «ایسنا» چه می‌خواهند؟

در بیست و یک سالگی ایسنا و در شرایطی که ویروس مرگبار کرونا و اخبار مرتبط با آن، همچنان در سرتیتر رسانه‌هاست، مخاطبان از خبرگزاری دانشجویان ایران انتظار دارند، اخبار امیدوارکننده‌اش را بیشتر کند.

امروز یکشنبه 16 آذر ماه 99 ایسنا بیست و یک ساله شد. خبرگزاری دانشجویان ایران با شعار «امید، اخلاق و آگاهی» نیروهای خود را از میان دانشجویان علاقه‌مند و تازه وارد برمی‌گزیند تا تازه ترین اخبار و اطلاعات را از اقصی نقاط کشور و دنیا جمع‌آوری کرده و در اختیار مخاطبان قرار دهد.

در بیست و یکمین سال تاسیس خبرگزاری دانشجویان ایران، ایسنا تریبون خود را به مردم داده است تا از انتظاراتشان بگویند، کاستی ها و نقاط ضعف را گوشزد کنند و با یادآوری نقاط قوت، امیدوارمان کنند.

آنچه در ادامه می‌خوانید، گزیده‌ای از پاسخ مخاطبان ایسنا از سراسر کشور به این سوال است که «در این روزها از ایسنا چه انتظاری دارید؟»

***

یک پرستار که از آغاز شیوع کرونا در کشور در بخش مخصوص بیماران کرونایی در بیمارستان مشغول به کار بوده است و خود نیز یک بار درگیر این بیماری شده، از ایسنا و تمام رسانه‌ها درخواست کرد که با انتشارها خبرهای دقیق و هشداردهنده از بیماری کووید 19، مردم را درباره شرایطی که پس از ابتلاء درگیر آن می شوند، به خوبی آگاه کنند و تصویر درستی از کرونا ارائه دهند.

او می گوید: متاسفانه هنوز برخی کرونا را باور ندارند. جای تعجب دارد که با اعلام رسمی مرگ روزی 300 400 نفر از هموطنانمان در کشور و شرایطی که این روزها گریبان کادر درمان را گرفته، هنوز برخی به فکر سفر و خرید و... هستند.

این پرستار با بیان اینکه بسیاری از پرستاران دچار مشکلات حاد تنفسی، ریوی، آلرژی و مشکلات روحی شده‌اند، از ایسنا می‌خواهد شرایطی را به لحاظ خبری فراهم کنند که مردم برای لحظاتی هم که شده، خودشان را جای آنها بگذارند.

یک خانم خانه‌دار تهرانی ضمن قدرانی از خبرنگاران که در شرایط خاص و حساس کنونی، مردم را از اخبار جدید خصوصا با موضوع کرونا باخبر می‌کنند، عنوان می کند: انتظار دارم این اطلاع رسانی تا پایان دوره همه گیری ویروس کرونا پیوسته ادامه داشته باشد و اخبار و اطلاعات روز جهان درباره کرونا به طور دقیق و صحیح به مخاطب مخابره شود.

یک دانشجو مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه علامه طباطبایی تهران، معتقد است: اخبار کرونا و آمار قربانیان این بیماری را همه خبرگزاری‌ها و شبکه‌های خبری دنیا پیوسته مخابره می‌کنند و شنیدن این اخبار با این حجم و تکرار بالا باعث ناامیدی و افسردگی مردم می‌شود.

او می‌گوید کاش ایسنا بیشتر بخش‌های خبری خود را به خبرهای امیدوارکننده اختصاص دهد تا نگرانی و استرس حاصل از اخبار کرونا کمتر شود.

این دانشجوی دختر فکر می‌کند که «در این دوران بحران کرونا و با مشکلات اقتصادی موجود، اخبار شادی بخش و امیدوارکننده، چیزی است که همه مردم دنیا و به ویژه مردم ایران به آن احتیاج دارند.

سفیر پیشین ایران در یکی از کشورها که هم اکنون به عنوان مدیرکل روابط بین‌الملل در یکی از نهادهایرسمی مشغول به کار است، در مقام یک مخاطب ایسنا درباره انتظاراتش از خبرگزاری دانشجویان ایران، می‌گوید: انتظار دارم آمار مبتلایان و جان باختگان را از منابع درست و آنگونه که هست اعلام کنند.

این استاد دانشگاه تهران ادامه می‌دهد: متاسفانه از خبرگزاری‌های داخلی اخبار دروغ منتشر شده و اعتماد مردم سلب شده است. از ایسنا انتظار مصداقیت در اطلاع‌رسانی داریم.

کرونا در اصفهان

یک زن خانه‌دار هم می‌گوید، از شنیدن اخبار مرگ و میر در ایران و جهان خسته و ناامید شده است و از ایسنا انتظار دارد اخبار مرگ و میر را کمتر منتشر کند. ضمن اینکه خبرهای امیدبخش را هم برای روحیه دادن به مردم در بخش‌های خبری‌اش بگنجاند.

او می‌گوید چقدر مردم را می‌ترسانید! به خدا بس است؛ لطفا کمی اخبار امیدوار کننده هم داشته باشید.

کارمند جوان تهرانی نظری متفاوت دارد. او درباره انتظاراتش از ایسنا و به طور کلی خبرنگاران خصوصا در دوران شیوع کرونا، می‌گوید: انتظار دارم پوشش اخبار به صورت میدانی و کاملا عملی صورت بگیرد. خبرنگاران باید در بیمارستان ها حاضر شوند و آگاهی رسانی جزئی از بیماران کرونایی و علایم دقیق آن‌ها، رده سنی و اطلاعات دیگری که مربوط به بیماران کرونایی است و به مردم آگاهی می‌دهد را در اختیار مخاطب قرار دهند.

یکی از هم وطنان اهل سنت از ترکمن صحرا می‌گوید: انتظار خاصی ندارم فقط تو را به خدا هر چه زودتر خبر ریشه کن شدن کرونا را به مردم بدهید؛ خسته شدیم از این زندگی کرونایی!

ترکمن صحرا

یک کارمند جوان از استان البرز در پاسخ به این پرسش که انتظارش از ایسنا در دوران کرونا چیست؟ می‌گوید: انتظار دارم حقایق را به مردم بگویند و به هیچ عنوان اخبار کذب و دروغ را منتشر نکنند.

مردم کرج در روزگار کرونا

خانم مترجمی عنوان می‌کند که نشر اخبار بدون سانسور و دخل و تصرف وظیفه همه‌ی خبرگزاری‌ها از جمله ایسنا است و مردم انتظار دارند که اخبار صحیح و با سرعت انتشار قابل قبولی به دست آن‌ها برسد.

یکی از استادان دانشگاه تهران در رشته عربی با ابراز نگرانی بابت به خطر افتادن جان خبرنگاران در دورن کرونا، می‌گوید، انتظارش از ایسنا این است که قانون دورکاری را برای کارکنانش تا پایان پاندمی کرونا اجرایی کند و نسبت به اجرای دورکاری خبرنگاران مداومت بورزد.

مخاطبی که شهروند قزوین است، می‌گوید: از ایسنا می‌خواهم اطلاعات کامل و جامعی منتشر کرده و از نشر خبرهایی که هنوز به طور کامل تایید نشده است جلوگیری کند.

او با بیان اینکه ایسنا باید سعی کند همگام با اخبار روز جهان حرکت کند، ادامه می‌دهد: این خبرگزاری باید انتشار اخباری که درباره واکسن کرونا و امید داشتن به پایان یافتن این بیماری هست را در دستور کار خود قرار داده و تعدادشان را افزایش دهد.

قزوین در روزهای کرونایی

خبرنگار یکی از خبرگزاری ها هم در پاسخ به این پرسش که از ایسنا چه انتظاری دارید؟ می‌گوید: شنیدن اخبار خوب و امیدوار کنننده خواسته همه ماست و هیج کس به اندازه یک خبرنگار آروزی مخابره اخبار مسرت بخش و امیدوارکننده را ندارد؛ اما چه کنیم که حقیقت تلخ است و تا بوده همین بوده!

این خبرنگار می گوید: من هنوز هم امیدوارم روزی برسد که خبرنگاران به جای سبقت گرفتن از یکدیگر در انتشار اخبار مرگ و میر، در انتشار اخبار شادی بخش و امیدوارکننده از یکدیگر پیشی بگیرند.

* عکس های استفاده شده در این گزارش تزیینی است.

انتهای پیام

مردم از «ایسنا» چه می‌خواهند؟ 2
مردم از «ایسنا» چه می‌خواهند؟ 3
مردم از «ایسنا» چه می‌خواهند؟ 4
مردم از «ایسنا» چه می‌خواهند؟ 5
مردم از «ایسنا» چه می‌خواهند؟ 6
مردم از «ایسنا» چه می‌خواهند؟ 7
مردم از «ایسنا» چه می‌خواهند؟ 8
مردم از «ایسنا» چه می‌خواهند؟ 9
مردم از «ایسنا» چه می‌خواهند؟ 10
مردم از «ایسنا» چه می‌خواهند؟ 11