مسعود بهنود
مسعود بهنود
حضور ثابتی در یک برنامه تلویزیونی با صلاحدید شخص شاه، و نامی که برای اشاره به او استفاده شد («مقام امنیتی») در افکار عمومی ایرانی ها ماندگار شد و خیلی زود نام او به مظهر رعب و سرکوب رژیم شاه بدل گشت.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزای دانشجو، روزنامه دنیای اقتصاد در مطلبی با همین عنوان نوشت: ابوالحسن ابتهاج، اولین رئیس سازمان برنامه و بودجه و از مدیران برجسته دوران پهلوی اول و دوم، در سال 1278 شمسی در رشت متولد شد و تحصیلات ابتدایی خود را تا 12سالگی در این شهر گذراند. پدرش ابتهاج الملک سالها تحت نظارت فتح الله خان اکبر سردار منصور، سپهدار اعظم رشتی، مسئول گمرک انزلی و همچنین پیشکار او...
روزنامه وابسته به طیف مدعیان اصلاحطلبی، سازمان برنامه و بودجه رژیم پهلوی را «منجی اقتصاد ایران از بیبرنامگی» توصیف کرد!
ایران نوشت: پس از روی کارآمدن دولت دونالد ترامپ و در پیش گرفتن رویکرد موسوم به «فشار حداکثری» علیه ایران، شاهد ظهور طبقه جدیدی از گروههای ضدایرانی در خارج از کشور بودیم که دو کارویژه و مأموریت اصلی برایشان تعیین شده است.
اصلاحطلبان از ابتدای اغتشاشات اخیر تا حتی امروز سعی کردهاند اغتشاشات را «جوشش»، «جنبش» و «رویش» و «اعتراض» عنوان و اغتشاشگران را «مردم»، «روزنامهنگار»، «دانشجو»، «معلم» و... معرفی کنند.
حزب توده ماندگارترین و بدیمنترین فعالیت تشکیلاتی دوران معاصر ماست که میراث شومی برجا گذاشت.
اصلاحطلبان رادیکال پس از تلاش برای جا زدن پادوهای داخلی دشمن بهعنوان «مردم»،«روزنامهنگار»،«دانشجو» و... در جدیدترین اقدامات رسانهای خود، پاک کردن ردپای تجزیهطلبان و تروریست در دستور کار قرار داد.
اگر جامعه امروز ایران به اصلاحاتی عمیق و حقیقی امیدوار نشود، ممکن است چونان آتشی زیر خاکستر بماند و هر از گاهی با چاشنی خشونت دوباره و چند باره، هویت خود را نمایان کند.
دو تن از خبرنگاران رسانههای اصلاحطلب توسط نیروهای امنیتی بازداشت شدند که بلافاصله با اعتراض رسانههای معاند و ضد انقلاب مواجه شد و این رسانههای در قالب پخش خبر یا گزارشهای متعدد خواستار آزادی آنها
دغدغه 18 سال قبل شریعتمداری مشکل این روزهاست که اگر به آن توجهی شده بود شاهد پدیده ناهنجاری نبودیم که امروزه در عرصه رسانهای کشور با آن روبرو هستیم. پدیده تاسفآوری که فقط بخشی از آن در بیانیه مشترک وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه آمده است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو؛ تهران 20 شب گذشته 8 آبان صحنه بررسی اقدامات برخی از خبرنگاران داخلی در حوادث اخیر بود. در بیانیه نهادهای امنیتی اطلاعاتی ایران به اقدامات آمریکا و برخی کشورها برای ایجاد آشوب و ناامنی در کشور اشاره شده بود. بر اساس این بیانیه، آمریکا با برگزاری دورههای آموزشی در کشورهای ثالث به تربیت نیروهایی برای خبرسازی در ایران پرداخته است. به همین منظور...
روزنامههای زنجیرهای دیروز در اقدامی هماهنگ با تیترهایی نظیر «روزنامه نگاری جرم نیست»، «روزنامه نگاری را ممنوع کنید»، «دفاع از حیثیت یک حرفه» و... سعی کردند با تخطئه بیانیه دو نهاد رسمی کشور، پادویی برای رسانههای ضد انقلاب را «روزنامه نگاری» جا بزنند.
کارآموزی خبرنگاران خودفروخته در روزنامههای زنجیرهای و جذب و استخدام آنان در رسانههای ضدانقلاب، موضوعی است که کیهان بارها به آن پرداخته است.
کیهان نوشت: «روزنامههای زنجیرهای دیروز در اقدامی هماهنگ با تیترهایی نظیر «روزنامه نگاری جرم نیست»، «روزنامه نگاری را ممنوع کنید»، «دفاع از حیثیت یک حرفه» و... سعی کردند با تخطئه بیانیه دو نهاد رسمی کشور، پادویی برای رسانههای ضد انقلاب را «روزنامه نگاری» جا بزنند.»