مسعود بهنود
مسعود بهنود
دو تن از خبرنگاران رسانههای اصلاحطلب توسط نیروهای امنیتی بازداشت شدند که بلافاصله با اعتراض رسانههای معاند و ضد انقلاب مواجه شد و این رسانههای در قالب پخش خبر یا گزارشهای متعدد خواستار آزادی آنها
دغدغه 18 سال قبل شریعتمداری مشکل این روزهاست که اگر به آن توجهی شده بود شاهد پدیده ناهنجاری نبودیم که امروزه در عرصه رسانهای کشور با آن روبرو هستیم. پدیده تاسفآوری که فقط بخشی از آن در بیانیه مشترک وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه آمده است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو؛ تهران 20 شب گذشته 8 آبان صحنه بررسی اقدامات برخی از خبرنگاران داخلی در حوادث اخیر بود. در بیانیه نهادهای امنیتی اطلاعاتی ایران به اقدامات آمریکا و برخی کشورها برای ایجاد آشوب و ناامنی در کشور اشاره شده بود. بر اساس این بیانیه، آمریکا با برگزاری دورههای آموزشی در کشورهای ثالث به تربیت نیروهایی برای خبرسازی در ایران پرداخته است. به همین منظور...
روزنامههای زنجیرهای دیروز در اقدامی هماهنگ با تیترهایی نظیر «روزنامه نگاری جرم نیست»، «روزنامه نگاری را ممنوع کنید»، «دفاع از حیثیت یک حرفه» و... سعی کردند با تخطئه بیانیه دو نهاد رسمی کشور، پادویی برای رسانههای ضد انقلاب را «روزنامه نگاری» جا بزنند.
کارآموزی خبرنگاران خودفروخته در روزنامههای زنجیرهای و جذب و استخدام آنان در رسانههای ضدانقلاب، موضوعی است که کیهان بارها به آن پرداخته است.
کیهان نوشت: «روزنامههای زنجیرهای دیروز در اقدامی هماهنگ با تیترهایی نظیر «روزنامه نگاری جرم نیست»، «روزنامه نگاری را ممنوع کنید»، «دفاع از حیثیت یک حرفه» و... سعی کردند با تخطئه بیانیه دو نهاد رسمی کشور، پادویی برای رسانههای ضد انقلاب را «روزنامه نگاری» جا بزنند.»
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، روزنامههای زنجیرهای دیروز در اقدامی هماهنگ با تیترهایی نظیر «روزنامه نگاری جرم نیست»، «روزنامه نگاری را ممنوع کنید»، «دفاع از حیثیت یک حرفه» و... سعی کردند با تخطئه بیانیه دو نهاد رسمی کشور، پادویی برای رسانههای ضد انقلاب را «روزنامه نگاری» جا بزنند. در بخشی از این بیانیه آمده است: «رد اطلاعاتی و عملیاتی تعدادی از عناصر مذکور در اغتشاشات اخیر...
روزنامههای زنجیرهای دیروز در اقدامی هماهنگ با تیترهایی نظیر «روزنامه نگاری جرم نیست» و... سعی کردند با تخطئه بیانیه دو نهاد رسمی کشور، پادویی برای رسانههای ضد انقلاب را «روزنامه نگاری» جا بزنند.
مطالب تولیدی توسط این فرد در پوشش خبرنگار، بارها توسط رسانه های معاند به صورت ویژه بازنشر شده است. در حقیقت فرد مذکور در پوشش خبرنگار، نقش خبرنگار نیابتی را برای دشمن ایفا می کرده است.
مطالب تولیدی توسط این فرد در پوشش خبرنگار، بارها توسط رسانه های معاند به صورت ویژه بازنشر شده است. در حقیقت فرد مذکور در پوشش خبرنگار، نقش خبرنگار نیابتی را برای دشمن ایفا می کرده است.
یک روز من نامهای نوشته بودم و فرستاده بودم که او امضا کند. فردای آن روز دیدم روی میز من کاغذی است که حاشیه آن با مداد نارنجی مطلبی نوشته شده، فوری نامه را برداشتم و دیدم که ابتهاج نامه من را برگردانده و نوشته است «مشگل نیست مشکل است - دقت کنید» به نامه نگاه کردم دیدم که منشی من که آذربایجانی بود لغت مشکل را مشگل نوشته و ابتهاج زیر آن را خط کشیده و برگردانده. راستش را بخواهید خود من...
راسل کمونیست بود ولی دلیلی نمیدید که در برابر جنایات کمونیستها در شوروی سکوت کند. ولی هوشنگ ابتهاج که سوسیالیست بود، هیچ سخنی در نقد جنایات سوسیالیستهای شوروی نگفت.
هواپیمای حامل پیکر هوشنگ ابتهاج، دقایقی قبل در فرودگاه امام (ره) به زمین نشست.
کنسولگری ایران در فرانکفورت از انتقال پیکر هوشنگ ابتهاج به ایران خبر داد.