مسعود بهنود
مسعود بهنود
شاملو را در حالی به جاسوسی برای آلمان ها آن هم در نوجوانی متهم میکنند که بعد از روی کار آمدن لنین و تشکیل اتحاد شوروی، ملک الشعرای بهار و عارف قزوینی در وصف او سروده بودند....
اقتصادنیوز: عصرایران در یادداشتی یکی از خاطرات تهران پیشین را مرور کرد.
بانوی سرخ پوش را دیدم. دُرست چهل سال پس از اینکه برای همیشه در نزدیکی ضلع شمال شرقی میدان فردوسی گم شد، همانجایی که هر روز ساعت ها منتظر می ماند. بانوی سرخ پوش نماد عشق تهران شده بود، بی آنکه خود بخواهد یا حتی خود بداند.
اعتمادآنلاین نوشت: درباره «روحالله مومننسب» که اخیرا دبیر ستاد امر به معروف تهران شد و اظهاراتش در مقابل قوه قضاییه خبرساز شده است.
اقتصادنیوز: اعتماد گفتوگوی مفصلی با الهه میزانی همسر عباس امیرانتظام انجام داده است.
فرارو نوشت: همسر عباس امیرانتظام گفت: قتلهای زنجیرهای که شروع شد ما جزو لیست بودیم. شادروان دکتر ورجاوند برای بحثهای پژوهشی و جامعهشناسی جمع میشدیم. آقای بشیرتاش گفت شما و مهندس جزو لیست هستید و این اتفاق برای ما افتاد، ولی عملی نشد.
همسر عباس امیرانتظام گفت: قتل های زنجیرهای که شروع شد ما جزو لیست بودیم. آقای بشیرتاش که الان در بلژیک هستند و خانمشان هم دریا صفایی. آن موقع خیلی ما خانه شادروان دکتر ورجاوند برای بحثهای پژوهشی و جامعهشناسی جمع میشدیم. آقای بشیرتاش گفت شما و مهندس جزو لیست هستید و این اتفاق برای ما افتاد، ولی عملی نشد.
اظهارات «رابرت اف کندی» جدیدترین سندی است که از «ردپای مواجببگیران سیا در ایران» حکایت دارد.
افراطیون مدعی اصلاحات و شبکه نیابتی دشمن در داخل که 8 سال کشور را معطل اعتماد به غرب و بهانهجوییهای دشمن گذاشتند، امروز نیز دستاوردها و رویدادهای امیدآفرین را سانسور و اخبار دروغ پمپاژ میکنند.
موفقیتهای دولت انقلابی نشان داد که مدعیان اصلاحات به دروغ مدعی بودند که اقداماتی مانند تجارت خارجی، واردات واکسن و در مجموع پیشبرد امور کشور منوط به برجام و FATF است.
روزنامه هم میهن در گزارشی به بررسی آرایش سیاسی، روند برگزاری و تصمیمات مجلس پنجم پرداخته است.
عشق میان کامران (مرتضی) آوینی و غزاله علیزاده، دو شخصیت تیپیکال که بعدها به واسطه تغییرات شهید آوینی فاصله فکری زیادی میانشان رقم خورد، یکی از بحثبرانگیزترین نقاط تاریخ روشنفکری ایرانیست.
داستان زندگی امیر عباس هویدا که با 13 سال سابقه نخستوزیری و یک سال وزارت دربار در رژیم پهلوی به زندان افتاده بود در 18 فروردین 1358 خورشیدی در ششمین روز رسمیت یافتن جمهوری اسلامی با اعدام تمام شد.
داستان زندگی امیر عباس هویدا که با 13 سال سابقه نخستوزیری و یک سال وزارت دربار در رژیم پهلوی به زندان افتاده بود در 18 فروردین 1358 خورشیدی در ششمین روز رسمیت یافتن جمهوری اسلامی اعدام شد در حالی که خود او نیز در همهپرسی آن شرکت کرده بود آن قدر پرنکته است که درباره او بتوان بر 20 فقره انگشت گذاشت.
اگر هویدا به مرگ طبیعی و پیرانه سر چه در داخل و چه خارج از ایران درگذشته بود تا این اندازه در تاریخ جایگیر نمیشد اما نوع مرگ و این شایعه که اگرچه حکم اعدام صادر شده بود ولی در واقع پیشااعدام کشته شد محل بحث و مناقشه است...
یک سال بعد بالاخره عقابها اکران شد و به شدت مورد استقبال قرار گرفت. ولی ساخته شدن فیلمی جنگی توسط یک ارمنی، با بازی سعید راد در نقش خلبان جمهوری اسلامی چنان جنجالی به پا کرد که فخرالدین انوار و سیدمحمدبهشتی به شدت دستپاجه شده بودند.