یک‌شنبه 23 شهریور 1404

مشکلات سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران در شورا بررسی شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
مشکلات سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران در شورا بررسی شد

تهران - ایرنا - در سی و هشتمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با حضور رییس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران مشکلات این سازمان تشریح و بررسی شد.

به گزارش ایرنا، رئیس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران روز یکشنبه در سی و هشتمین جلسه شورای شهر تهران در سخنانی گفت: در آذرماه سال 98 وقتی به سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران آمدم یک گزارش 58 صفحه‌ای از سازمان بازرسی ارائه شد که در این گزارش جذب نیروی انسانی برخلاف بخشنامه‌ها، انتصاب کارکنان به پست‌های مدیریتی برخلاف شرایط احراز و استفاده از ظرفیت‌های اقتصادی از مراکز در اختیار سازمان مورد تاکید قرار گرفته بود.

حجت الاسلام میثم امرودی افزود: همچنین برداشت غیرقانونی مبلغی از حساب سپرده و وثایق و تضامین پیمانکاران که به طور قانونی نباید این اتفاق می‌افتاد در این گزارش ارائه شده بود.

وی با بیان اینکه گزارش حسابرس مستقل در سال 97 حاکی از آن بود که 34 بند حسابرسی و 180 بند مدیریتی مورد ایراد بود، اظهار کرد: این اعداد حسابرسی بسیار سنگین است و گزارش املاک و مستغلات از املاک تحت پوشش سازمان نشان می‌داد که هیچ کدام از این املاک سند نداشته، یا تصرفی بوده و یا با تفاهم‌نامه در اختیار دیگران بود و شیوه شفافیت مالکیتی نداشتیم.

رییس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران با بیان اینکه زمانی که وارد سازمان شدم با کسری بودجه 107 میلیارد تومانی مواجه بودیم و پس از گذشت 2 ماه با شیوع ویروس کرونا تمامی اماکن فرهنگی و هنری از جمله موزه ها و سینماها تعطیل شد و ما مجبور بودیم حقوق کارکنان را پرداخت کنیم.

وی با اشاره به فرسودگی اماکن و ساختمان ها ادامه داد: مجبور به پرداخت 5.5 میلیارد تومان برای مقاوم سازی اماکن بودیم که برخی از این ساختمان ها بسیار نا ایمن بود.

امرودی تاکید کرد: هم اکنون فقط 90 میلیارد تومان برای پرداخت حقوق برای سال آینده کسری داریم و از اعضای شورا درخواست داریم توجه به این سازمان را مدنظر قرار دهند.

وی ادامه داد: همه اطلاعات مربوط به سازمان فرهنگی و هنری از جمله مسائل مالی در اختیار شهرداری است و این موضوع رصد می‌شود که البته هماهنگی با شهرداری بسیار بی‌نظیر بوده وامیدواریم که در پرداخت حقوق‌ها مانند سایر بخش‌های شهرداری عمل شود.

امرودی تاکید کرد: سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران متخصصینی دارد که تجربه و تخصص‌شان در سطح کشور ارتقا یافته و سازمان می‌تواند این مجموعه را به خوبی اداره کند.

رییس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران همچنین به وضعیت نامساعد برخی از هنرمندان اشاره کرد و گفت: با توجه به ارتباط مستقیم این سازمان با هنرمندان تمایل داریم به این قشر کمک کنیم اما تا به امروز حتی یک ریال کمک به شخصیت‌های حقیقی و حقوقی در حوزه هنرمندان نداشتیم.

تاکید بر بهبود وضعیت حقوق و دستمزد کارکنان سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران

رییس کمیسیون سلامت محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران نیز پس از ارایه گزارش رئیس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران، از ارائه گزارش و حضور تیم اندیشه ورز این سازمان تشکر کرد.

 مهدی پیرهادی اظهار داشت: یکی از علت‌های موفقیت حجت السلام امرودی در این سازمان، شناخت و تجربه ای بود که طی دهه های گذشته و مسئولیت هایی که در شهرداری داشته اند، کسب کرده است.

عضو شورای اسلامی شهر تهران از رییس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران خواست تا نسبت به بهبود هرچه بیشتر وضعیت حقوق و دستمزد کارکنان اهتمام بیشتری داشته باشند.

پیرهادی ابراز امیدواری کرد که با توجه نیروی انسانی متخصص در سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران، شاهد شکوفایی در آن سازمان باشیم.

اعتراض به موازی کاری در سازمان فرهنگی و هنری و معاونت اجتماعی 

عضو شورای شهر تهران نیز در این باره گفت: زمانی که فعالیت های فرهنگی و هنری به دلیل کرونا تعطیل بود، سازمان فرهنگی و هنری توانست وارد موضوعات دیجیتال شود.

سید احمد علوی نسبت به موازی کاری ها و تفکیک نشدن فعالیت ها در سازمان فرهنگی و هنری و معاونت اجتماعی شهرداری تهران افزود: وظایف این 2 باید هرچه سریع تر تفکیک شود، هرچه جلوتر می رویم این موازی کاری بیشتر و لزوم تفکیک افزایش می یابد.

علوی ادامه داد: متاسفانه سازمان فرهنگی و هنری و معاونت اجتماعی هر دو هم کار فرهنگی می کنند هم کار اجتماعی و هم هنری که از یک منبع مالی مشترک استفاده می کنند.

به گفته وی، این مشکل موازی کاری در حوزه گردشگری هم وجود دارد و لازم است که فعالیت های مرتبط با گردشگری سازمان یافته شود.

همچنیندیگر عضو شورای شهر تهران نیز در مورد برنامه‌ها و فعالیت‌های سازمان فرهنگی و هنری گفت: تولید ماسک نه فرهنگی و نه هنری است البته نحوه استفاده از آن و آموزش موضوعات بهداشتی خوب و مؤثر است و جنبه فرهنگی دارد.

نرجس سلیمانی افزود: بهتر است تولید ماسک را در اختیار زنان سرپرست خانوار قرار دهید و همچنین گزارشی به شورا ارائه شود که با چه مبلغی چه تعداد ماسک تولید و به صورت رایگان در اختیار شهروندان قرار گرفته شده است.

سلیمانی درباره ساخته شدن فیلم‌هایی درباره بزرگان توسط سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران گفت: تبیین مکتب بزرگان نسبت به ساخته شدن فیلم درباره آنها تأثیرگذارتر است و می‌توان از بودجه‌های موجود در این زمینه برای موارد دیگری استفاده کرد.

*س_برچسب‌ها_س*