معاون شهردار تهران: قطعه جدید در بهشت زهرا (س) برای بیماران کرونایی ایجاد شد
تهران - ایرنا - معاون خدمات شهری شهرداری تهران با اشاره به اقدامات این شهرداری برای مدیریت بحران کرونا تجهیز مجتمع عروجیان بهشت زهرا (س) به سردخانه 40 فوتی و 2 سردخانه کندویی، تجهیز و آماده سازی سولههای بحران و اختصاص 2 دستگاه کانتینر 12 متری یخچال دار و ایجاد قطعه جدید در این مکان را از جمله این اقدامات ذکر کرد.
مجتبی یزدانی روز یکشنبه در دویست و هشتمین جلسه علنی شورای شهر تهران توضیح داد: قبرچینی به تعداد 10 هزار قبر در قطعه جدید صورت گرفته است ضمن اینکه آغاز طراحی و ساخت مرکز تطهیر مجهز و ایزوله با هدف افزایش ظرفیت پذیرش اموات (عروجیان 2) در مواقع بحرانی در محل سولههای بحران، نظارت دائم بر سیستم تصفیه خانه سالنهای تطهیر بهشت زهرا (س) توسط شرکت آب و فاضلاب استان تهران و نصب دستگاه پایش از راه دور و کلر زنی در تصفیه خانه از جمله فعالیتهای صورت گرفته در مجموعه بهشت زهرای تهران است.
وی ادامه داد: همچنین سولههای بحران مستقر در بهشت زهرا (س) تجهیز و آماده سازی و 2 دستگاه کانتینر 12 متری یخچال دار با هماهنگی ستاد معراج شهدا جهت پشتیبانی از سردخانه مرکزی انجام شده است.
یزدانی گفت: پس از شیوع کرونا و به همت بنیاد مستضعفان مبلغ 8 میلیارد تومان بین کارگران و اقشار آسیب پذیر جامعه توزیع شد و کمک 5 میلیارد تومانی به دست فروشان نیز در حال انجام است.
وی عطف به مکاتبات شهردار تهران با ریاست بنیاد مستضعفان مبنی بر کمک بلاعوض به گروههای هدف، طی 2 نوبت کمک به کارگران سازمان پسماند و سازمان بهشت زهرا (س) به مبلغ 4 میلیارد تومان، کمک به دست فروشان نیازمند سطح شهر به مبلغ 4 میلیارد تومان از طریق شهرداران مناطق 22 گانه انجام شد.
وی در خصوص اقدامات ضدکرونایی شهرداری تهران همچنین گفت: همزمان با شیوع کرونا در اواخر بهمن ماه با تشکیل جلساتی با حضور شهردار تهران 5 کارگروه در شهرداری تهران تشکیل و حوزه معاونت خدمات شهری به عنوان متولی کارگروه بهداشت محیط و دفع پسماند جهت آمادگی و مقابله با شیوع بیماری کرونا تعیین شد.
یزدانی ادامه داد: اعضا این کارگروه متشکل از سازمانهای بهشت زهرا، مدیریت پسماند، میادین میوه و تره بار، آتش نشانی، بوستانها، ساماندهی، پایانهها، اتوبوسرانی، بهره برداری مترو، شهروند و تاکسیرانی هستند که به صورت هفتگی جلسات مستمری را در 4 نوبت حضوری و ویدئو کنفرانس برگزار میکنند.
معاون شهردار تهران با اشاره به اقداماتی که برای پرسنل خدمات شهری در نظر گرفته شد، تصریح کرد: مقرر شد تا آموزش پرسنل سازمانها و شرکتها، تأمین اقلام و تجهیزات بهداشت فردی از جمله ماسک و دستکش، ضد عفونی کردن ساختمانهای اداری - اسکان کارگری، ضد عفونی سطوح و معابر شهری - سرویسهای بهداشتی و اجرای طرح غربالگری ویژه پرسنل سازمانهای آتش نشانی - بهشت زهرا - میادین تره بار با همکاری شرکت شهر سالم اجرا شود.
یزدانی با اشاره به اقدامات شاخصی که در این مدت انجام گرفت، گفت: در سازمان آتش نشانی، طراحی و ساخت 7 دستگاه خودرو سنگین (4 تنی) ویژه انجام عملیات ضدعفونی معابر شهری، تهیه تجهیزات ویژه ضدعفونی و رفع آلودگی شامل 25 دستگاه فوکر، 100 دستگاه گندزدائی محیط و مایع ایروپکس S250 از جمله موارد شاخصی بود که در این سازمان به اجرا درآمد.
وی همچنین به ضدعفونی اماکن و المانهای شهری نیز اشاره کرد و گفت: تاکنون، بازارهای میوه و تره بار 151 مرحله، بازار بزرگ 25 مرحله، پایانههای مسافربری برون شهری 25 مرحله، محوطه داخلی و خارجی بیمارستانها و درمانگاهها 563 مرحله، 434 ایستگاه اتوبوس و بی آر تی، اماکن عمومی و شهری 2328 مرحله، پایانههای تاکسی رانی 875 مرحله، 929 پایانه اتوبوس رانی، 549 پل عابر پیاده و 188 پمپ بنزین و گاز ضدعفونی شدهاند.
وی با اشاره به اقداماتی که در میادین میوه و تره بار انجام شد، گفت: اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی و راه اندازی فروش غیرحضوری در 13 میدان اصلی از اقداماتی بوده است که در این حوزه انجام گرفت و در همین راستا شاهد افزایش 41.2 درصدی فروش محصولات در فروردین سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل بودیم.
یزدانی به اقدامات سازمان مدیریت پسماند نیز اشاره کرد و گفت: مکاتبه و دستور توقف کامل پیمانهای عملیات تفکیک از مبدأ و جمع آوری پسماندهای خشک تا اطلاع ثانوی توسط مناطق 22 گانه، اخذ حکم دادستان تهران و هماهنگی با ضابطین قضائی جهت اجرایی شدن بند فوق، جمع آوری روزانه 100 تن پسماند بیمارستانی از 150 بیمارستان و مراکز درمانی براساس پروتکلهای بهداشتی، برچسب گذاری کیسههای پسماند بیمارستانی پس از گند زدایی و افزایش آهک پاشی با هدف بالا بردن راندمان گندزدایی پسماندهای بیمارستانی از جمله اقداماتی بود که در این مدت در سازمان مدیریت پسماند به اجرا در آمد. همچنین پیمانکاران را ملزم کردیم تا نسبت به تأمین و به کارگیری تجهیزات حفاظت فردی شامل ماسک، لباس کار و دستکش اقدام کنند.
بر اساس آخرین گزارش منتشر شده از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تا ظهر 23 فروردین در مجموع 70 هزار و 29 نفر در کشور به ویروس کرونا مبتلا شده اند که از این تعداد تاکنون چهار هزارئو 357 نفر جان خود را از دست داده اند و 41 هزار و 947 نفر بهبود یافته اند.
*س_برچسبها_س*