مهدی بازرگان
مهدی بازرگان
یک نفر آدم بلند شود، برود یکسری نیرو جمع کند و کار بزرگی انجام دهد و نگذارد اهواز سقوط کند، آن هم با نیروهای عادی و مردم که از هرجایی آمده بودند و آنجا خدمت میکردند.
باندی که از ابتدای انقلاب قدرت اجرایی را در چنبره خود گرفت، برای تکرار همیشگی خود در انتظار انتخابات 28 خرداد 1400 است برای ذکاوت ایرانیان جهت انتخاب رئیسجمهوری در تراز احیای ارزشهای انقلاب، حسابی باز نکرده است.
ایسنا نوشت: 12 بهمن 1357 با هواپیمای حامل رهبر انقلاب از فرانسه به ایران آمد، یک سال بعد در پنجم بهمن 1358 رییس جمهور شد، سی ام همان ماه به فرماندهی کل قوا منصوب شد، 20 خرداد 1360 از فرماندهی کل قوا برکنار شد، سی و یکم همان ماه کفایت سیاسیش در مجلس رد شد و یک روز بعد، از پست ریاست جمهوری عزل شد. بعد از آن به زندگی مخفیانه روی آورد و هفتم مرداد همان سال به همراه مسعود رجوی سرکرده گروهک...
12 بهمن 1357 با هواپیمای حامل رهبر انقلاب از فرانسه به ایران آمد، یک سال بعد در پنجم بهمن 1358 رییس جمهور شد، سی ام همان ماه به فرماندهی کل قوا منصوب شد، 20 خرداد 1360 از فرماندهی کل قوا برکنار شد، سی و یکم همان ماه کفایت سیاسیش در مجلس رد شد و یک روز بعد، از پست ریاست جمهوری عزل شد. بعد از آن به زندگی مخفیانه روی آورد و هفتم مرداد همان سال به همراه مسعود رجوی سرکرده گروهک تروریستی...
در نخستین انتخابات ریاست جمهوری برنامه نامزدها نیز جالب بود. جالبترین برنامه به صادق قطبزاده تعلق داشت که در فروردین 1361 و در پی کشف نقشه یک کودتا و اقدام برای ترور امام دستگیر شد.
دبیر کل گروهک آمریکایی نهضت ازادی پس از بیانیه جبهه اصلاحات در نداشتن نامزد انتخاباتی به صحنه آمده و اعلام کرد؛ نظام در آستانه بازگشت به دهه 60 قرار دارد.
472 روز پس از استقرار نظام نوپای جمهوری اسلامی، اولین دوره مجلس شورای اسلامی با حضور همه جریانهای فکری و سیاسی کشور تشکیل شد. این مجلس با وجود همه فراز و فرودها و مشکلات و ناملایمات ماه های اول انقلاب توانست کارنامه درخشانی در حوزههای سیاسی، نظامی، امنیتی، اجتماعی و فرهنگی از خود به یادگار گذارد اما راز این موفقیت ها چه بود؟
همشهری کارنامه شورای نگهبان در 12 دوره انتخابات ریاست جمهوری را بررسی می کند.
لیبرال، جریان غربگرایی هستند که علیرغم اینکه بیش از 30 سال، تمام امکانات و اختیارات کشور در دست آنها بوده اما متاسفانه همواره نگاه به بیرون از کشور و گفتوگو با بیگانگان برای حل مشکل داشتهاند.
تهران - ایرنا - آخرین جمعه ماه مبارک رمضان روزی است که مسلمانان جهان انزجار خود را اشغالگری رژیم صهیونیستی اعلام میکنند و آرمان فلسطین را گرامی میدارند. گرچه کرونا، راهپیمایی هرساله برای گرامیداشت این رویداد را متفاوت کرد؛ اهمیت آن به دلیل نقشههایی از جنس معامله قرن و عادی سازی روابط، دوچندان است.
عضو هیئت علمی دانشگاه شاهد در نقد گفتگوی ملکیان و سروش گفت: اینکه بگوئیم روشنفکری آمده تا درد و رنج انسان را کاهش دهد، یک شوخی بیش نیست.
12 اردیبهشت 1358 در تقویم ایران، روزی است که گروه فرقان به هدایت طلبهای جوان به نام «اکبر گودرزی»، آیت الله مرتضی مطهری (شاگرد برجسته امام خمینی و استاد دانشکده الهیات دانشگاه تهران) را ترور کرد.
این سخن جواد ظریف که «کوشیدهام در تحلیل، مجتهد و در اجرا مقلد باشم...» از نگاه احمد زیدآبادی متناقض است.
جماران نوشت: «در جستجوی مصلحت»، شامل خاطرات آیت الله هاشمی از وقایع جنجالی سال 1377 است.
در آغاز آیتالله لاهوتی از سوی امام مسئول ساماندهی این تشکیلات شد و شورایی هفتنفره از سوی شورای انقلاب برای این نهاد تازهتأسیس تعیین شد: آقایان جواد منصوری (فرمانده کل)، عباس آقازمانی (فرمانده عملیات)، محمد بشارتی، محسن رضایی، دانشمنفرد، محسن رفیقدوست، اسماعیل شمسی، فروتن و کلاهدوز.
با وجودی که 24 سال از بهترین سالهای عمرش را به رژیم پهلوی خدمت کرد و تا مقام سرلشگری ارتقاء یافت اما مشابهت نامش به پیامبر مکرم اسلام و شباهت نام فامیلش به نام خانوادگی یار و دوستدار یمنی پیامبر اسلام باعث شد به زندگی اش رنگ و بوی اویس قرنی دهد و با پشت پا زدن به مقامات نظامی و دنیوی، هستی اش را فدای ایران و اسلام کند.