مهدی بازرگان
مهدی بازرگان
نگاهی به جنجالیترین و خبرسازترین چهرههای سیاسی ایران در 42 سالی که از عمر جمهوری اسلامی میگذرد، نشان میدهد که برخی از آنان نسبت به سایرین جنجالیتر بودهاند؛
نوع مواجهه با «رییس جمهوری سابق» در نیمه مرداد 1400 یک نماد است هم چنان که نسبت دو رییس جمهوری دیگر پیشین با ساختار قدرت و سیاست، نکتهآموز است.
تبلیغات شبکه من و تو آن روی سکه تاریخنگاری رسمی صدا و سیماست. همان گونه که انگ مزدور و جاسوس و خود فروخته، مطلقانگارانه است نفی همه روابط و دیکتاتوریها هم مطلقانگاری است.
بسته ویدیویی «تابناک» مجموعهای از ویدیوها عمدتا متکی بر گزارشها و تحلیلها و ویدیوییهایی درباره دیگر موضوعات فرهنگی، اقتصادی و... است که تماشایش را از دست دادهاید؛ نگاهی دوباره و متفاوت به آنچه در این بستر میتوان فرا گرفت.
بسته ویدیویی «تابناک» مجموعهای از ویدیوها عمدتا متکی بر گزارشها و تحلیلها و ویدیوهایی درباره دیگر موضوعات فرهنگی، اقتصادی و... است که تماشایش را از دست دادهاید؛ نگاهی دوباره و متفاوت به آنچه در این بستر میتوان فرا گرفت.
بسته ویدیویی «تابناک» مجموعهای از ویدیوها پیرامون رویدادهای سیاسی عمدتا متکی بر گزارشها و تحلیلها و ویدیوییهایی درباره دیگر موضوعات فرهنگی، اقتصادی و... است که تماشایش را از دست دادهاید؛ نگاهی دوباره و متفاوت به آنچه در این بستر میتوان فرا گرفت.
آرای میلیونی به نظام جدید سیاسی زمینه را برای بررسی و تدوین قانون اساسی نظام جمهوری اسلامی به وجود آورد اما مجموعه اقدامات و حوادث تلخ ناشی از اقدامات حزب خلق مسلمان و عناصر سرشناس سلطنت طلب، لیبرال و چپگرای این حزب در کنار حمایتهای آیت الله سیدمحمدکاظم شریعتمداری رهبر معنوی آن، شرایط حساسی را در آذرماه 1358 برای انقلاب اسلامی و رهبر آن به وجود آورد که این گزارش به بازخوانی این شرایط...
24 آبان ماه سالروز وفات ملا و علامه ای است که با نظریات فقهی و فیلسوفانه خود، فلسفه سیاسی اسلام را با چهره ای زیباتر و خلاقانه تر متحول کرد.
تهران - ایرنا - روزنامه جهان صنعت در گزارشی، آورده است: فردا 13 آبان 1399 برای آمریکاییها یک روز هیجانانگیز است و به نظر میرسد اگر تعارفها و سخنان سیاسیون را چندان جدی نگیریم که برای ایران تفاوتی نمیکند که بایدن برنده شود یا ترامپ، باید گفت یک روز تاریخساز دیگر برای ایران باز هم با مشارکت آمریکاییها رقم میخورد.
امروز نهم آبان ماه سالروز آزادی دو یار و دو همراه انقلاب اسلامی از زندانهای رژیم پهلوی است. 42 سال قبل در چنین روزی مرحوم آیت الله سیدمحمود طالقانی و مرحوم آیت الله حسینعلی منتظری از زندان قصر ساواک آزاد شدند.
تهران - ایرنا - روزنامه شرق در مطلبی آورد: با وجود اهتمام غلامعباس توسلی و همکارانش، مسئله اصلی ایران همچنان یک مسئله و مشکل جامعهشناختی است. فقر نظری و عدم رعایت تمایز بین دو مفهوم اساسی «اجتماع» (community) و «جامعه» (society) در تحلیل ابعاد نظام اجتماعی و مشکلات مردم وجود دارد و تأثیر این موضوع بر سیاستها، راهبردها و برنامهریزیهای کشور بعد از انقلاب اسلامی همچنان عمق و گسترش...
حسن ابراهیمزاده در مقالهای نوشت برخی خواص، نارساییها و ناکامیها را متوجه «ولیفقیه» میکنند. در حالی که باید پیش و بیش از هرچیز به ریشه اشتباهات محاسباتی خود رجوع کنند.
تهران - ایرنا - آیتالله میرزا خلیل کمرهای نویسنده، محقق و فیلسوف معاصر بود که بیشتر به سبب تلاش در جهت اتحاد مذاهب اسلامی شناخته میشود. وی از شاگردان آیتالله «عبدالکریم حائری یزدی» و همراه وفادار «امام خمینی (ره)» در جریان مبارزه علیه طاغوت به شمار میرود.
اصلا مهم نیست که «دولت اصلاح طلبان» وعده داده بود که جوانان این مملکت، شغل و مسکن داشته باشند؛ از نگاه امثال عبدی باید بجای اشتغالزایی، مشروبخواری و موادمخدر را آزاد کنیم! و به قمه کش ها احترام بگذاریم.
تحلیلگر عراقی مسائل خاورمیانه گفت: زمینه های جنگ با ایران پس از دیدار وزیر خارجه وقت انگلستان و معاون وزیر خارجه ایالات متحده از بغداد چیده شد یعنی زمانی که صدام حسین معاون رئیس جمهور بود.