مهدی بازرگان
مهدی بازرگان
قطع نظر از نفرات اول و دوم لیست (آقایان خامنه ای و هاشمی رفسنجانی) که با وجود اهمیتش، طبیعی می نماید، رای امام به نامزدهای جریان نهضت آزادی و شخص مهندس بازرگان شگفت انگیز است.
امام به یک نفر از اعضای جبهه ملی یعنی محمود مانیان و نیز علی گلزاده غفوری، روحانی منتقد جریان ارزشی آن روز رای داده است. این گرایش امام، نشان می دهد که ایشان خواهان چندصدایی در مجلس بوده است؛ این رویکرد بعدها و به خصوص از مجلس هفتم به بعد به فرلموشی سپرده شد.
جماران نوشت: این شگفتی آنگاه بیشتر می شود که انتخابات مجلس اول فقط چندماه پس از سقوط دولت بازرگان و اشغال لانه جاسوسی برگزارشد و تیغ تیز حملات سیاسی متوجه جریان لیبرال (و در راس آن مهندس بازرگان) بود. بعلاوه دانشجویان پیرو خط امام به عنوان پرچمداران مبارزه با جریان لیبرال، علیه نهضت آزادی و جریانات همسو با آن مکررا موضعگیری می کردند و از تریبونهای سیاسی و مذهبی بشدت به آنها حمله می...
ایرنا نوشت: 25 خرداد ماه روز تولد محمدعلی رجایی، دومین رییس جمهور ایران است که عمر ریاست جمهوریاش 28 روزه شد اما شهادت و نوع زندگی اجتماعی و سیاسی اش با توجه به شرایط آن دوران مهمترین دلیل ماندگاری اش پس از گذشت 42 سال است.
رضا نصری در توییتر نوشت: وای به حال کشوری که از از دیپلمات هم انتظار ژست نظامی دارد و و نماینده مجلسش دیپلماسی را پفیوزی می داند.
مهرداد خدیر در عصر ایران نوشت: این یادداشت نه به علل وقوع و پیروزی انقلاب 1357 میپردازد نه کارنامه جمهوری اسلامی ایران در حیات بنیادگذار آن (1368- 1358) را برمیرسد و نه 34 سال پس از آن را. این نوشته تنها بر آن است که «آیتاللهالعظمی خمینی» را با هملباسان شاخص یا اصطلاحا با آیتاللههای دیگر که قبلتر میزیستند یا همروزگار بودند مقایسه کند تا بر وجوه تفاوت یا تمایز انگشت گذارد بی...
شورای نگهبان برای حضرت امام آنچنان اهمیت داشت که مخالفت همراه با شانتاژ و هوچیگری در مقابل رای مجلس شورای اسلامی و البته شورای نگهبان را مساوی با فساد فی الارض قرار میدادند.
طی تاریخ چهل و چندساله گذشته مسئولین اجرایی جمهوری اسلامی ایران با هدف جلب اعتماد و از بین بردن دیوار بیاعتماد سعی داشتند تا معمای رابطه ایران و آمریکا را حل کنند اما آمریکاییها آن طور که آنها می
مشاور فرمانده معظم کل قوا گفت: قدرتهای بزرگ که ضد ملت ایران هستند، از بیش از 100 سال گذشته پشت سر حرکتهای تجزیهطلبی بودهاند.
استاد دانشگاه پرینستون گفت: کتاب برای زندگی فرهنگی حیاتی است و میتواند تأثیر زیادی بر روشنگری عموم مردم بگذارد.
استاد دانشگاه پرینستون با اشاره به اهمیت کتاب برای زندگی فرهنگی انسان گفت: صنعت نشر ایران علیرغم پتانسیلهای بالایی که دارد، در غرب بسیار ضعیف تبلیغ میشود.
ممکن است برخی تصور کنند که چون حضرت امام به صورت لیستی رأی ندادهاند، پس رأی دادن به لیست صحیح نیست. منطق مقام معظم رهبری در مورد رأی دادن لیستی یک منطق مشخص و قابل دفاع دارند.
نام کیومرث صابری فومنی با گل آقا چنان گره خورده است که هنوز هم پس از گذشت سالها همچنان نوشتههای طنز آمیز، ادیبانه و منتقدانه این نویسنده را در اذهان زنده میکند.
نام کیومرث صابری فومنی با گل آقا چنان گره خورده است که هنوز هم پس از گذشت سالها همچنان نوشتههای طنز آمیز، ادیبانه و منتقدانه این نویسنده را در اذهان زنده میکند.
عضو هیأت علمی دانشگاه تربیت مدرس گفت: پاسخگو بودن مقامات؛ اصل حقوق متقابل بین دولت و ملت یک اصل در جمهوریهاست که با اسلامیت ناسازگاری ندارد.
تارنمای جماران برای نخستین بار 4 سند منتشر کرده که نشان میدهد امام خمینی رهبر فقید انقلاب در 4 یا 5 انتخابات (دوره اول مجلس خبرگان رهبری و ادوار اول و دوم و سوم مجلس شورای اسلامی به اضافه میان دورهای در یک دوره) به چه کسانی با کدام گرایشهای سیاسی رأی داده است.