چهارشنبه 7 آذر 1403

مواضع تهران - اسلام‌آباد علیه سازش با تل‌آویو هوشیارانه است

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
مواضع تهران - اسلام‌آباد علیه سازش با تل‌آویو هوشیارانه است

اسلام‌آباد - ایرنا - رئیس کمیته روابط خارجی مجلس سنای پاکستان با تمجید از نقش تهران و اسلام‌آباد برای حمایت از فلسطین و مشارکت در راستای صلح منطقه‌ای، افزود: طرح سازش با رژیم صهیونیستی و خطر افرایش نفوذ تل‌آویو موضوعی است که ایران و پاکستان علیه آن مواضع هوشیارانه اتخاذ کرده‌اند.

سناتور «مشاهد حسین سید» روز چهارشنبه و همزمان با سفر «محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه کشورمان به پاکستان طی گفت‌وگو اختصاصی با خبرنگار ایرنا در اسلام‌آباد گفت: بازدید مجدد دکتر ظریف از اسلام‌آباد بسیار ارزشمند است، درحالی که تحولات منطقه، اوضاع افغانستان و انتخابات اخیر در آمریکا اهمیت این سفر را بالاتر برده است.

وی تلاش برای کمک به برقراری صلح و ثبات در افغانستان، گسترش همکاری‌های منطقه‌ای و تلاش مشترک برای مقابله با چالش‌های پیش روی جهان اسلام را مشترکات تهران و اسلام‌آباد دانست و اظهار داشت: قطعا آقای ظریف در دیدارهای امروز خود با مقام‌های بلندپایه پاکستانی علاوه بر بررسی راه‌های تقویت روابط دوجانبه به مسائل منطقه، صلح افغانستان و چالش‌های امت اسلامی به خصوص عادی سازی روابط با اسرائیل خواهد پرداخت.

عضو ارشد حزب مسلم لیگ نواز گفت: انتخابات اخیر در آمریکا و پیروزی جو بایدن، اثراتی را بر اوضاع جهانی از جمله در منطقه خواهد گذاشت که می‌تواند به فرصتی برای دو کشور همسایه ایران و پاکستان جهت گسترش مناسبات و همچنین ارتباطات منطقه‌ای تبدیل شود.

وی معتقد است: امروز سازش با صهیونیست‌ها بیش از هر چیز دیگر به فلسطین ضربه زده است. در عین حال مواضع صریح و قوی جمهوری اسلامی ایران و پاکستان علیه طرح سازش باعث قوت قلب مردم فلسطین و سایر ملت‌های منطقه شده است.

سناتور مشاهد حسین افزود: افغانستان وضعیت حساسی را پیش رو دارد، پاکستان در حال نقش آفرینی جهت تسهیل این تلاش‌هاست و حضور وزیر امور خارجه ایران در اسلام‌آباد و همراهی نماینده ویژه ایران در امور افغانستان در این سفر، نوید رایزنی‌های سازنده میان تهران و اسلام‌آباد برای تقویت تلاش‌های مشترک در مسیر کمک به صلح و ثبات در همسایه مشترک یعنی افغانستان را می‌دهد.

وی تاکید کرد: ایران و پاکستان خواسته مشترکی مبنی بر پایان حضور تروریسم و افراط‌گرایی در افغانستان دارند، آنان تهدید داعش در همسایگی خود را هرگز تحمل نمی‌کنند. این درحالی است که ایران و پاکستان میزبان میلیون‌ها پناهجوی افغان هستند و بیشتر از هر کشور دیگری در تلاشند تا با تلاش مشترک وضعیت افغانستان بهبود پیدا کند.

رئیس کمیته روابط خارجی مجلس سنای پاکستان گفت: تهران از جایگاه ویژه‌ای در سیاست خارجی دولت اسلام‌آباد برخوردار است و سفر وزیر امور خارجه ایران حاکی از اهمیت تحولات راهبردی در منطقه و جهان نزد این دو کشور همسایه و برادر می‌باشد.

براساس این گزارش؛ وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در راس یک هیات بلندپایه سیاسی - اقتصادی برای رایزنی با مقام‌های ارشد پاکستان شب گذشته وارد «اسلام‌آباد» پایتخت این کشور شد.

ظریف قرار است امروز با «عمران‌خان» نخست وزیر، «شاه محمود قریشی» وزیر امورخارجه و ژنرال «قمر جاوید باجوا» فرمانده ارتش پاکستان دیدار کند.

سخنرانی در نشست اندیشکده مطالعات راهبردی اسلام‌آباد (ISSI) از دیگر برنامه‌های ظریف در پایتخت پاکستان خواهد بود.

*س_برچسب‌ها_س*