چهارشنبه 19 شهریور 1404

مکارم شیرازی

مکارم شیرازی

وب‌گاه مشرق نیوز

دفاتر مراجع عظام تقلید، مقدار و مبلغ فطریه رمضان سال 1402 را اعلام کردند.

وب‌گاه خبر آنلاین

حوزه نوشت: دفاتر مراجع عظام تقلید، مقدار و مبلغ فطریه رمضان سال 1402 را اعلام کردند.

وب‌گاه 55 آنلاین

درباره زکات فطره مباحث مختلفی مطرح است؛ مانند: کسی که زکات فطره بر او واجب است، موارد مصرف، جنس، مقدار و وقت وجوب آن

وب‌گاه دنیای اقتصاد

از جمله فرعیاتی که در باب زکات فطره آمده، مساله مهمان شدن در شب عید فطر است.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

مراجع تقلید میزان زکات فطره مهمان را اعلام کردند.

خبرگزاری مهر

قم - مرجع تقلید شیعیان گفت: در حال حاضر با همکاری گروهی در حال تنظیم مطالبی هستیم تا تفسیر 28 جلدی نمونه به روزتر شود و امسال چند جلد به مجموعه تفسیر نمونه افزوده خواهد شد.

وب‌گاه الف

آیت الله ناصر مکارم شیرازی از مراجع عظام تقلید با اشاره به لزوم تبدیل آثار و کتاب‌های شخصیت‌های اسلامی به نسخه‌های دیجیتالی اظهار داشت که باید آثار تولید شده از سوی علمای مختلف اسلامی ماندگار باشد.

خبرگزاری مهر

قم - آئین رونمایی از نسخه سوم نرم‌افزار مجموعه آثار آیت الله مکارم شیرازی در حضور این مرجع تقلید در قم برگزار شد.

خبرگزاری تسنیم

دفاتر مراجع عظام تقلید، مقدار و مبلغ فطریه رمضان سال 1402 را اعلام کردند.

وب‌گاه خبر آنلاین

مترو، بانک، فرودگاه، ادارات و... از روز شنبه مشمول طرح برخورد با بی حجاب‌ها شدند و ارائه خدمات اجتماعی به آن‌ها ممنوع است. با در پیش بودن انتخابات مجلس در اسفند امسال، برخی رسانه‌ها از ارائه پیشنهاداتی برای ممانعت از حضور بی‌حجاب‌ها در پای صندوق‌های رای خبر دادند.

وب‌گاه عرشه آنلاین

رئیس ستاد استهلال دفتر مقام معظم رهبری درباره تاریخ عید فطر 1402 توضیحاتی ارائه کرد.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

در روزهای اخیر هم برداشتن حجاب توسط یکی از زائران در مسجدالنبی (ص) چالش برانگیز شد.

وب‌گاه عرشه آنلاین

هر ساله در آستانه ماه مبارک رمضان و همچنین حلول ماه شوال، گروه‌های رصدی از سرتاسر کشور و از جمله اصفهان برای رصد هلال ماه نو اعزام می‌شوند.

وب‌گاه 55 آنلاین

میزان فطریه عید فطر از نظر مراجع تقلید اعلام شد

وب‌گاه دنیای اقتصاد

تاکنون دفاتر آیت الله سیستانی، آیت الله جوادی آملی و آیت الله مکارم شیرازی میزان و مبلغ فطریه امسال را اعلام کرده اند:

وب‌گاه فرارو

دفتر مقام معظم رهبری در قم درباره میزان زکات فطره و کفاره ماه مبارک رمضان با اشاره به آنکه مؤمنان می‌توانند قیمت سه کیلو گندم یا برنج و مانند آن را از محل سکونت خود استعلام و آن را بر اساس مقدار شرعی به عنوان زکات فطره پرداخت کنند، اعلام کرد این مبلغ در سال جاری به زودی توسط دفتر معظم‌له اعلام خواهد شد.