میراحمدی: 400 هزار نفر از زائرین باید دز یادآور را تزریق کنند
رئیس ستاد اربعین گفت: رئیس جمهور بر روی 4 موضوع امنیت، سلامت، سهولت و ارزانی برای سفر اربعین تأکید دارد.
سید مجید میراحمدی معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور و رئیس ستاد اربعین با بیان اینکه وضعیت زائران ما از نظر رعایت دستورالعملها و توصیههای وزارت بهداشت و ستاد ملی کرونا، در حد خیلی خوبی است، گفت: تعدادی در حدود 400 هزار نفر بایستی دز یادآور را تزریق کنند که پیامکی برای آنها ارسال شد که این کار را انجام دهند.
میراحمدی با بیان اینکه رئیسجمهور بر روی 4 موضوع امنیت، سلامت، سهولت و ارزانی برای سفر اربعین تاکید کرده است، گفت: در مورد مسئله سلامت موضوعی که مورد تاکید جدی ما است، مسئله گرمازدگی است، تمهیدات برای گرمازدگی در این سوی مرز بر عهده وزارت بهداشت و در آن سوی مرز نیز به عهده جمعیت هلال احمر است.
وی افزود: قرار شد که برای این مسئله اقدامات، توسعه داده و ظرفیتهای لازم فراهم شود که انشاءلله این مسئله را به خوبی مدیریت کنیم.
میراحمدی ادامه داد: موضوع دیگر که رئیسجمهور بر آن تاکید جدی دارند، مسئله حمل و نقل است که در جلسه امروز در ارتباطی به استانداران، ابلاغی برابر تدبیر رئیسجمهور مطرح شد و استانداران موظف شدند که ظرفیتهای استانی را در خدمت وزارت بگیرند که هر استان و استاندار نیز مطمئن باشد که در زمینه رفت و برگشت زائر هیچ مشکلی به وجود نخواهد آمد.
وی بیان کرد: وزارت راه نیز تمام ظرفیتهای خودش را به کار میگیرد و ما نیز از همه رانندگان عزیز درخواست داریم که برای این امر مقدس و معنوی با تمام ظرفیت به صحنه بیایند.
رئیس ستاد اربعین با بیان اینکه مسئله دیگر تخلفاتی است که در مسیر ارزانسازی امکان دارد رخ دهد، گفت: به پارکینگها ابلاغ کردیم که هر کجا از قیمت مصوب 5 هزار تومان و 10 هزار تومان که اعلام شده، تخطی صورت گیرد، با آن پارکینگ برخورد میشود و به دستگاههای مربوطه معرفی شده و در جایی که لازم باشد، پارکینگ متخلف تعطیل خواهد شد.
میراحمدی درباره نظارت بر بلیت فروشیهای اتوبوسها و هواپیما اظهار کرد: وزیر نیرو و وزیر راه بازرسهای ویژهای را پیش بینی کردهاند که در تمام پایانههای مرزی مستقر باشند و بر روند این بلیت فروشی نظارت کنند.
وی افزود: گفته شد که در روز جمعه که آغاز این کار بود، با سه شرکت که تخلف کرده بودند، برخورد لازم صورت گرفت و انتظار این است که سازمان هواپیمایی کشور نیز اجازه ندهند که در مورد بلیت فروشی کوچکترین تخلفی صورت گیرد.
معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور گفت: موضوع دیگر عبور موکبداران و مشکلاتی که برای آنها پیش آمده، بود که ما از آنها عذرخواهی میکنیم؛ این مشکل مربوط به ما نبود و عزیزان گمرک و مرزبانی عراق آن را پیش آوردند؛ ما ضمن تقدیر از زحمات مسئولان عراقی انتظار داریم که در این مسائل مهم با دقت بیشتری عمل کنند.
وی ادامه داد: بعضی از موکبداران ما دو تا سه روز با وسایلی که در معرض فساد قرار میگرفت، در مرز اذیت شدند که از جانب خودم از همه آنها عذرخواهی میکنم. ما پیگیریهای لازم را برای حل مشکل انجام دادیم و به ما گزارش دادند که دو - سه ساعت پیش این موضوع در مرز مهران حل شده است.
میراحمدی درباره مسئله اتباع زائر ادامه داد: اعلام شد که زائران پاکستانی باید از طریق مرز هوایی عراق مسافرت کنند که این عمل غیرممکن بود؛ ما پیگیریهای فراوانی کردیم و آنها قبول کردند که به شکل مانیفستی و گروهی با داشتن ویزا از مرزهای زمینی ما عبور کنند و مثل سالهای گذشته از این شرایط بهرهمند شوند.
وی بیان کرد: اتباع افغانستانی مقیم ایران میتوانند برابر روال قبل با حفظ روادید از این موضوع استفاده کنند و اتباع افغانستان و پاکستان میتوانند از مرز شلمچه عبور کنند.
رئیس ستاد اربعین اظهار کرد: در مورد سایر اتباع گفته شده که باید از مرزهای هوایی عبور کنند، البته هنوز ما اتباع پاکستانی داریم که پشت مرزهای کشور ما ماندهاند، یعنی دوستان عراقی به ما یک چیزی میگویند، اما در عمل اتفاق دیگری میافتد.