ناظمی اردکانی: تلاش خود را برای همگرایی شورای ائتلاف و وحدت انجام میدهیم
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، محمد ناظمی اردکانی دبیرکل جامعه اسلامی مدیران در نشست خبری امروز سه شنبه هجدهم مهرماه با اشره به پیروزی های مقاومت در فلسطین گفت: با تبریک عملیات نیروهای مقاومت در فلسطین اشغالی باید گفت این حمله برای اولین بار تهاجمی است و اراده و نشاط جوانان فلسطینی را نشان میدهد که هیچگاه دست از مبارزه بر نخواهند برداشت.
ناظمی اردکانی تاکید کرد: امروز اگر غزه بشدت بمباران میشود مردم آن را برای خود پذیرفته است و آماده است برای رسیدن به اهدافشان هزینه پرداخت کنند.
این فعال سیاسی اصولگرا گفت: امروز رهبری انقلاب فرمودند رژیم صهیونسیتی هیچگاه نمیتواند این شکست را جبران کند و در واقع میشود گفت؛ هیمنه شکست ناپذیری این رژیم شکسته شد و نشان داده شد که شکست پذیر است و انشالله تا نابودی این رژیم ادامه یابد.
دبیرکل جامعه اسلامی مدیران در ادامه در خصوص انتخابات مجلس دوازدهم اظهار داشت: در خصوص انتخابات مجلس باید توجه داشت که مقام معظم رهبری در ابتدای سال و در دیدار رمضان موضوع انتخابات را مطرح کردند و مطالبه مشارکت حداکثری را اعلام فرمودند و باید آن عارضهای که در انتخابات مجلس یازدهم و انتخابات 1400 تکرار نشود.
دبیر کل جامعه اسلامی مدیران در پاسخ به سوال خبرنگار فارس در خصوص اینکه لیست مجزا میدهند یا ائتلاف خواهند کرد، گفت: بجز حوزههایی که تک کرسی هستند، در کلان شهرها به دنبال دادن فهرست مجزا نیستیم و قطعاً ائتلاف در طیف اصولگرایی خواهیم داشت.
وی گفت: خود بنده پیش ثبت نام را انجام دادم و داوطلب انتخابات مجلس دوازدهم شده ام اما به صورت کلی بنده و اعضای حزب جامعه اسلامی تمام تلاش خود را برای وحدت نیروهای انقلابی انجام میدهیم.
ناظمی اردکانی در ادامه تصریح کرد: ضرورت دارد در انتخابات مجلس تمام جریانات اصولگرایی همگرا عمل کنند و یک فهرست بدهند کمااینکه در گذشته هم در انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم و سیزدهم اینگونه عمل شد.
این فعال سیاسی اصولگرا متذکر شد: در خصوص جامعه اسلامی مدیران باید بگوییم که همواره به دنبال همگرایی اصولگرایان در مجلس دوازدهم هستیم و این امر مانند برخی مقاطع گذشته پذیر است.
وی در ادامه گفت: رهبری درست فرمودند که حضور حداکثری مردم در انتخابات باعث میشود که دشمن طمع نکند و نقشه راه آنان را مخدوش میکند.
ناظمی اردکانی تصریح کرد: راهبرد تعیین شده رهبری با چهار واژه کلیدی رقابت، مشارکت، امنیت و سلامت مطرح شده است که مسئولین ذی ربط برای آن باید برنامه ریزی داشته باشند.
وی ادامه داد: در مشارکت حداکثری چند عامل مهم است از جمله آن نقش وزارت کشور و شورای نگهبان و سازمانهای اینگونه است. در عین حال مردم هستند که باید پای صندوق رأی بیایند.
دبیر کل جامعه اسلامی مدیران در ادامه تاکید کرد: برای افزایش مشارکت مردم در انتخابات باید با ارزیابی درست حضور مردم را با شکوه کرد. در این راه نقش ایمان و امید قوی در میان مردم میتواند جدی باشد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: اعتماد مردم به مسئولان نظام و به عبارتی سرمایه اجتماعی مطرح است و دارای اهمیت است و این اعتماد را باید در بخشهایی که دچار مشکل شده است، بازسازی کرد.
دبیر کل جامعه اسلامی مدیران اظهار داشت: مشارکت یا دخالت دادن مردم در تصمیم سازی ها بسیار مهم است و باید از دیدگاههای آنان در تصمیم سازی ها در دولت و مجلس استفاده شود و این گونه نباید باشد که فقط در زمان انتخابات مردم بیایند و رأی بدهند.
وی در خصوص موضوع پیش ثبت نامها متذکر شد: در خصوص پیش ثبت نامها تلاشها بر این بود که مدیرانی با سابقه موفق در این مرحله ثبت نام داشته باشند که حضورشان را لازم دیدیم، چون این مدیران قوانین را اجرا کردند و با ضعف و قوت آن آشنا هستند و با تجربه خود میتوانند در تدوین قوانین نقش داشته باشند.
وی در ادامه گفت: از حالا نمیشود که دقیق گفت که ما ذیل شورای ائتلاف خواهیم رفت یا شورای وحدت اما ما تمام تلاش خود را برای هم گرایی شورای ائتلاف و وحدت انجام می دهیم و امیدوار هم هستیم که این موضوع محقق شود.
وی تاکید کرد: اگر هم این موضوع همگرایی اتفاق نیفتد باید به گونهای عمل شود که دستکم رقابت بین اصولگرایان نباشد زیرا وقتی متدینین و دوستداران انقلاب ببینند بین خواص اختلافی نیست مشارکت افزایش مییابد و قطعاً اینگونه مطالبه مقام معظم رهبری در بخش مشارکت محقق خواهد شد.
وی در خصوص احتمال حضور یک اقلیت اصلاح طلب در مجلس اظهار داشت: حضور اصلاح طلبها در مجلس بستگی به نظر مردم در پای صندوق رأی دارد. البته عملکرد آنها در دولتهای یازدهم و دوازدهم و مجلس دهم در رأی آنان بی تأثیر نخواهد بود اما همان طور که عرض کردم تعیین کننده مردم هستند.
دبیرکل جامعه اسلامی مدیران با اشاره به اهمیت داشتن برنامه توسط کاندیداها اذعان داشت: با توجه به نقدهایی که نسبت به مجلس فعلی صورت میگیرد برای مجلس دوازدهم لازم است کاندیداها برنامه داشته باشند. این برنامهها میتواند با توجه به برنامهتوسعه هفتم و نحوه و شیوه اجرای برنامههای قبلی باشد تا مردم با چشمباز رأی دهند.
پایان پیام /