نخستین جلسه کمیته اجرایی جام جهانی فوتبال در جزیره قشم برگزار شد
قشم - ایرنا - نخستین جلسه کمیته اجرایی جام جهانی فوتبال 2022 قطر در جزیره قشم با حضور رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم برگزار شد.
به گزارش ایرنا از اعلام شامگاه چهارشنبه روابط عمومی و امور بینالملل سازمان منطقه آزاد قشم، افشار فتح الهی در این جلسه اظهار داشت: فرصت سوزی سال های گذشته امکان ایجاد امکانات زیرساختی برای میزبانی از تیم های فوتبال حاضر در قطر را از ما گرفته است و در این مدت زمان کوتاه باید برای میزبانی شایسته از تماشاگران مسابقات برنامهریزی کنیم.
وی ادامه داد: گردشگران می توانند بدون ویزا به دو منطقه آزاد قشم و کیش وارد شوند و به همین دلیل مسئولیت اصلی پذیرایی از تماشاگران جام جهانی بر عهده این دو جزیره قرار دارد.
رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم گفت: باید در سه حوزه میزبانی از گردشگران، افزایش مبادلات تجاری و جذب سرمایه گذار برنامه ریزی کنیم تا بتوانیم از فرصت جام جهانی بیشترین بهره را ببریم.
فتح الهی تصریح کرد: حضور گردشگران جام جهانی فرصت خوبی برای معرفی فرهنگ ایرانی - اسلامی و صلح طلب ما به جهانیان است و با تدوین برنامه مناسب فرهنگی می توان اثرات بسیار مثبتی در ذهن گردشگران بر جای گذاشت.
در ادامه این جلسه اعضای کمیته اجرایی جام جهانی فوتبال 2022 قطر در جزیره قشم در این نشست با بررسی چالش های پیش رو به بیان آخرین اقدامات و برنامه ریزی های انجام شده پرداختند.
همچنین احکام اعضای کمیته توسط رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم اهدا شد.
به گزارش ایرنا، با جام جهانی 2022 قطر 186 روز فاصله است، جایی که تیم ملی ایران در گروه دوم با تیمهای انگلیس، آمریکا و برنده پلیآف اروپا (ولز، اوکراین و اسکاتلند)، رقابت و برای سومین بار متوالی شانس خود را برای نخستین صعود به مرحله حذفی این تورنمنت بزرگ امتحان خواهد کرد.
به گزارش ایرنا، جزیره زیبای قشم مشرف به تنگه هرمز و مجرای ورودی به خلیج فارس و دریای عمان است.
این جزیره که بزرگترین جزیره خلیج فارس است، به دلیل مجاورت با اقیانوس هند، وجود منابع نفت و گاز و واحدهای پتروشیمی و پالایشگاهی و تجهیزات فراساحلی و برخورداری از تسهیلات بندری برای کشتیهای بزرگ (در رده پاناماکس) یکی از استراتژیکترین جزایر ایران و خلیج فارس است که به دلیل خدمات سوخترسانی به کشتیهای عبوری از آبراهه بینالمللی و پارکهای انرژی و زیست - فناوری آن شهرتی جهانی دارد.
از سوی دیگر، ویژگیهای طبیعی و تاریخی این جزیره، باعث شده قشم به یکی از مقاصد گردشگری اصلی در ایران تبدیل شود.
منطقه آزاد تجاری - صنعتی قشم، حدود 300 کیلومتر مربع از این جزیره را شامل میشود.
این منطقه به دلیل قرارگیری در نقطهای کلیدی از کریدور ترانزیتی شمال - جنوب، دسترسی به کریدور پروازهای بینالمللی شرق - غرب و تسهیلات بندری آن، که به نوعی مکمل بندر شهید رجایی است، نقش پررنگی در تجارت و بازرگانی جهانی دارد.
اهداف و محورهای اصلی فعالیتهای این منطقه آزاد تجاری - صنعتی شامل توسعه و گسترش صنعت ترانزیت و حمل و نقل، گسترش تجارت و خدمات تجاری، صنایع انرژیبر، صنایع بیوتکنولوژیک و منابع دریایی، صنایع گردشگری، شیلات و صید صنعتی، خدمات پشتیبان نفت و پارکهای انرژی است.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با حدود 150 هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول 150 و عرض میانگین 11 کیلومتر در میان آبهای خلیج فارس گسترده شده است.