نصیحت مشفقانه به منتخبان جدید خانه ملت
من به تازگی راجع به کارنامه سال 98 فکر می کردم، از سیل در روزهای ابتدایی سال شروع شد، ابتدا پنج استان را به خود درگیر کرد و سپس به 25 استان رسید.
بعد از آن با مسئله گرانی بنزین در آبان ماه همراه شدیم و در نهایت به برگزاری انتخابات و شیوع ویروس کرونا ختم شد. سال 98 به واقع سال ویژه ای از نظر حوادث، درگیری ها و فراز و نشیب ها بود، انتخابات اسفند ماه بسیاری از مسایل را برای ما و هر فرد منصفی روشن کرد.
امسال روشن ساخت که مردم به طور کافی از عملکرد یک سال گذشته به هر علتی راضی نیستند و این مسئله بر حضور در انتخابات و مشارکت عمومی اثر گذاشت و برای نخستین بار انتخاباتی با 42 درصد مشارکت در کل کشور و 26 درصد در تهران داشتیم.
مردم از آنچه در جامعه میگذرد و عملکرد موجود، حال تقصیر هر فرد یا نهادی هم باشد، راضی نیستند و تمام این نارضایتی را در انتخابات اعلام کردند و منتخبان سال 98 برای سال 99 باید این مسایل را در ذهن و یاد داشته باشند که نسبت به رفتار، کردار، گفتار، ادبیات، موضوع بنزین و... در جامعه نارضایتی وجود داشته است و باید در کدام مسیر حرکت کنند که این نارضایتی ها حل و فصل شود.
نمایندگان حاضر در مجلس یازدهم باید این موضوعات را در مقابل دیدگان خود داشته باشند و کوشش کنند به حداقل خواستههای مردم پاسخ دهند و با وحدت، اتحاد، انسجام، اتفاق و به کارگیری ظرفیت های موجود کشور مشکلات را کاهش دهند و بتوانند خواسته مردم را تامین کنند و در کار خود موفق باشند.
موضوع دیگری که نمایندگان مجلس یازدهم باید به آن توجه کنند پرهیز از ورود به فضای تنشهای سیاسی با دولت است، به نظرم مقام معظم رهبری حتما برای افتتاح مجلس یازدهم پیامی خواهند داد و پس از مشخص شدن اعتبارنامه منتخبان مردم؛ با آنها دیداری خواهند داشت و مسایل مهم را گوشزد خواهند کرد.
به طور طبیعی دولت و مجلس باید رفتار خود را متناسب با شرایط کشور هماهنگ پیش ببرند، حتی ریاست قوه قضاییه. در واقع این مسئله تنها به دو قوه مجریه و مقننه اختصاص ندارد و سران سه قوه باید دست به دست هم دهند، اختلافات خود را به حداقل و اتحاد خود را حداکثر برسانند و به دنبال حل مشکلات و مسایل جامعه باشند.
* عضو جامعه روحانیت مبارز و نماینده ادوار مجلس
27215
کد خبر 1360847