نفحات
نفحات
جمعی از شاعران از ایران، افغانستان، هندوستان و پاکستان همزمان با میلاد حضرت محمد (ص) و امام صادق (ع)، تازهترین شعرهای خود را به پیشگاه ایشان تقدیم کردند.
دبیر شورای فرهنگ عمومی گفت که ظرفیت اربعین در موضوع امید اجتماعی به عنوان ظرفیت بومی مطرح است که میتواند بار اعتقادی داشته باشد بنابراین اربعین بهترین بستر برای شکلگیری امید اجتماعی است.
نشست ادبی «عصا بیفکن (2)» شامگاه جمعه 14 اردیبهشت توسط گروه بین المللی هندیران برگزار شد.
رابعه نه تنها به اربابان قدرت بیاعتنا است، بلکه میگوید:«وقتی به روشنایی چراغ سلطان، شکاف پیرهن دوختم، دلم روزگاری بسته شد. تا آن را باز نشکافتم، دلم گشاده نشد.» یعنی حتی استفاده از نور چراغ سلطان را موجب ظلمات قلب خود میداند!
سیدحسن خمینی با اشاره به فجایع غزه گفت: امروز 30 هزار نفر آدم کشته میشود که اگر یکی از آنها چشم آبی یا مو بور بود دنیا باید عزاخانه میشد اما چون اینها عرب و مسلمان هستند، هیچ اتفاقی نمی افتد. وقتی ما اینجا نشستهایم و گروهی طرف دنیا در آستانه قحطی هستند، آدم نمیداند باید عید بگیرد؟ رمضان را چه کار کنیم؟ از نظر حقوقی دنیا به محکومیت رسیده است.
سید حسن خمینی یادآور شد: یکی دیگر از اتفاقات تلخ سال گذشته، بحث غزه و داستان بسیار تلخی است که جریان صهیونیستی بر مسلمانان ایجاد کرده است.
اقتصادنیوز: یادگار امام تاکید کرد امروز نمیشود دور هم بنشینیم و عید را گرامی بداریم و خودمان را عزادار و داغدار غزه به حساب نیاوریم.
حلول ماه مبارک رمضان، عید بندگی و ایام مغتنم زنده شدن دلهاست. ایامی که همه بندگان بیش از همیشه در معرض عام رحمت الهی قرار میگیرند.
منوچهر صدوقی سها، فیلسوف و عرفان پژوه ایرانی معتقد است: تنها قوه درک حقایق عقل نیست، عقل محترم است اما در محدوده خودش و برای درک حقایق نمیشود فقط اکتفا به عقل کرد.
آیت الله عاملی گفت: در خصوص معیارهای سلبی برای انتخاب نماینده اصلح برای مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: هر کسی را که دیدید خودش را به طور خاص به بنده منتسب میکند بدانید دروغگو است و به او رای ندهید اگر کسی با پول سراغ شما آمد حتما به او رای ندهید این اهانت بزرگ به شماست.
مصطفی محدثی خراسانی از شاعران نامدار کشورمان همزمان با چهارمین سال شهادت سردار سلیمانی شعری سروده است.
میزان نوشت: رئیس قوه قضاییه گفت: وقتی مقام قضایی، پروندهای را با قید دستور مشخص و دقیق به ضابط ارجاع میدهد، پیگیریهای لازم را به عمل آورد که ضابط در وقت مقتضی، اقدامات لازم را در قبال آن پرونده ترتیب دهد و در این امر هیچگونه تأخیر و تعللی وجود نداشته باشد.
رئیس قوه قضاییه گفت: وقتی مقام قضایی، پروندهای را با قید دستور مشخص و دقیق به ضابط ارجاع میدهد، پیگیریهای لازم را به عمل آورد که ضابط در وقت مقتضی، اقدامات لازم را در قبال آن پرونده ترتیب دهد و در این امر هیچگونه تأخیر و تعللی وجود نداشته باشد.
رییس قوه قضاییه علل و عوامل تاخیر در رسیدگی به پروندههای قضایی را تشریح کرد.