نگاهی به دستاوردهای انقلاب اسلامی در ملکشاهی / توسعه همه جانبه مناطق محروم پس از انقلاب
یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی، توسعه و پیشرفت همه جانبه مناطق محروم می باشد، شهرستان ملکشاهی در استان ایلام یکی از مناطقی است که دستاوردهای انقلاب اسلامی در آن به وضوح دیده می شود.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ایلام بیدار، انقلاب اسلامی را باید سرآغاز تحولات بزرگ و بنیادین در ایران، منطقه، جهان اسلام و جهان غیراسلام دانست.
رهبر کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) از انقلاب اسلامی با عناوینی چون «معجزه قرن» و «انفجار نور» یاد کرده و همین کلمات برای توصیف عظمت و بزرگی انقلاب اسلامی کفایت میکند.
دهه فجر و فرا رسیدن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، فرصت مغتنمی برای بازخوانی انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن در حوزههای گوناگون میباشد.
هرچه از زمان پیروزی انقلاب اسلامی فاصله گرفته شود، اهمیت پرداختن به موضوع دستاوردهای انقلاب اسلامی و اهمیت تبیین دستاوردها و پیشرفتهای جمهوری اسلامی بیشتر میشود.
یکی از اهداف راهبردی دشمنان در جنگ نرم علیه انقلاب و جمهوری اسلامی، ایجاد یأس و ناامیدی در جامعه و بهویژه در نسل جوان نسبت به آینده از طریق سیاهنمایی، بزرگ کردن مشکلات، زیر سؤال بردن و یا کمارزش جلوه دادن دستاوردهای انقلاب و ناکارآمد نشان دادن نظام دینی است.
دشمنان تلاش میکنند تا از طریق قدرت رسانهای خود، جلوی درک واقعیات انقلاب اسلامی و دستاوردهای ارزشمند جمهوری اسلامی از سوی جوانان ایرانی را گرفته و با نوع واقعیتپنداری برای آنان، در پشتوانههای مردمی انقلاب و نظام جمهوری اسلامی خلل وارد سازند.
در چنین شرایطی، اهمیت تبیین دستاوردهای انقلاب و جمهوری اسلامی بهعنوان یک وظیفه آشکار میگردد.
انقلاب اسلامی دستاوردهای فراوانی در عرصه های مختلف داشته که از مهمترین این دستاوردها رشد، توسعه و آبادانی مناطق محروم است.
ارتقاء ملکشاهی از بخش به شهرستان از دستاوردهای انقلاب اسلامی
یکی از برکات انقلاب اسلامی توسعه شهرها و روستاهای دور دست و ارتقاء وضعیت آنها بوده است.
یکی از این مناطق، شهرستان ملکشاهی است که به برکت انقلاب اسلامی از بخش به شهرستان ارتقاء یافت و موجب رشد و شکوفایی این منطقه گردید.
شهرستان ملکشاهی روزگاری منطقه ای با جمعیتی اندک و محروم از امکانات اولیه زیرساختی بود، اما پس از انقلاب اسلامی، به شهری آباد با زیرساخت های مناسب به بخش و پس از آن به شهرستان تبدیل شد.
ارتقاء بخش ملکشاهی به شهرستان، خدمتی ارزنده از انقلاب اسلامی به مردم این منطقه بوده که قدر و قیمت آن را تک تک ساکنان این دیار با دل و جان می دانند.
سالها پیش، ملکشاهی بخشی از شهرستان مرزی مهران بود که مردم ملکشاهی برای انجام امورات اداری مجبور بودند مسیر 75 کیلومتری ملکشاهی به مهران را حتی برای یک امضاء طی نمایند.
با ارتقاء ملکشاهی از بخش به شهرستان، دغدغه مردم این دیار از بابت امورات اداری برطرف گردید و ادارات، سازمانها و نهادهای دولتی و بانک های متعدد در شهرستان ملکشاهی دایر و ایجاد گردید.
رونق و آبادانی شهرستان ملکشاهی با استقرار نهادهای اجرایی به برکت جمهوری اسلامی روز به ر روز بیشتر و بیشتر شده است.
با استقرار ادارات و نهادهای دولتی و تکمیل چارت ادارات این شهرستان، سهمیه استخدام بیشتری به این منطقه اختصاص یافت و جمع کثیری از جوانان تحصیلکرده این دیار استخدام شدند.
کاستی ها و نواقص شهرستان تازه تاسیس طی چندین سال به تدریج برطرف شده یا در حال برطرف شدن هستند.
بن بست بودن منطقه ملکشاهی به برکت انقلاب اسلامی با توسعه راهها و امکانات زیرساختی از بین رفته و ساکنان مناطق شهری و روستایی از مهاجرت از ملکشاهی منصرف شده و با توسعه این شهرستان شاهد رشد جمعیت نیز هستیم.
پیشرفت و آبادانی و توسعه مناطق مختلف این شهرستان و عمران شهری و روستایی در ملکشاهی در حال رشد و قابل لمس است.
ساکنان شهرستان ملکشاهی با سرافرازی و غرور قدردان نگاه ویژه انقلاب اسلامی و خدمات انجام گرفته پس از سال 57 در این خطه شهیدپرور هستند.
زیرساخت های شهری و روستایی و عمران و آبادانی در ملکشاهی در حد قابل توجهی در حال گسترش می باشند.
از همه مهمتر در نقشه جغرافیایی پرافتخار جمهوری اسلامی ایران، شهرستانی جدید بنام ملکشاهی اضافه شده است که از ثمره خون شهیدان و از برکات انقلاب اسلامی و نشان از شکوفایی این مرز و بوم است.
با ارتقاء بخش ملکشاهی به شهرستان، روستای مهر از توابع ملکشاهی به شهر و مرکز بخش گچی تبدیل شد و مهر و مهرورزی جمهوری اسلامی بر آبادانی آن افزوده است.
همچنین با ارتقاء ملکشاهی از بخش به شهرستان، شهرک دلگشا به شهر ارتقاء یافت و در حد چشمگیری پیشرفت و توسعه داشته و شاخصه های شهرنشینی آن چشم نواز است.
پیشرفت همه جانبه شهرستان ملکشاهی پس از انقلاب اسلامی
به برکت انقلاب اسلامی با ارتقاء ملکشاهی از بخش به شهرستان، این منطقه در تمام زمینه های علمی، آموزشی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، کشاورزی، صنعتی و.... پیشرفت های چشمگیری داشته است.
از پیشرفت های قابل توجه ملکشاهی پس از ارتقاء به شهرستان می توان به توسعه صنعت و، ایجاد شهرک صنعتی و راه اندازی واحد های صنعتی کوچک و زود بازده اشاره کرد.
پس از تبدیل ملکشاهی به شهرستان، بودجه این منطقه در حوزه های مختلف افزایش چشمگیری داشته که موجبات رشد و توسعه این شهرستان را پی داشته و در پی خواهد داشت.
در حوزه بهداشت و درمان پس از انقلاب اسلامی و ارتقاء ملکشاهی به شهرستان، درمانگاهها، اورژانس، فوریتهای پزشکی، پایگاههای امداد جاده ای و مراکز درمانی مجهز مختلفی احداث شده و بیمارستان بزرگ این شهرستان در 5 طبقه در حال ساخت است.
با ارتقاء ملکشاهی به شهرستان، توسعه راههای ارتباطی در دستور کار قرار گرفت و امروز شاهد توسعه و بهبود وضعیت راههای ارتباطی ملکشاهی هستیم.
عمران شهری در ملکشاهی توسعه یافته، آسفالت معابر، واگذاری، مبلمان شهری و زیباسازی شهرهای ملکشاهی پس از ارتقاء به شهرستان با توجه به اختصاص بودجه عمرانی مناسب پیشرفت های بسیار خوبی داشته است.
با عنایت جمهوری اسلامی ایران به مناطق روستایی، عمران روستایی در این شهرستان رونق یافته و روستاهای این منطقه از نعمت گاز، برق، آب لوله کشی، آسفالت جاده ها، اینترنت پرسرعت و سایر زیرساخت های لازم برخوردار هستند.
به برکت انقلاب اسلامی؛ کشاورزی، دامپروری، باغداری و صنعت مرغداری در ملکشاهی شکوفا شده و این شهرستان به قطب تولید عسل، تولید مرغ، گوشت قرمز و محصولات دامی تبدیل شده است.
آنچه که بیان شد گوشه ای از پیشرفت های شهرستان ملکشاهی پس از انقلاب اسلامی و ارتقاء این منطقه به شهرستان و عنایت جمهوری اسلامی به مردم این منطقه بوده وگرنه خدمات ارزنده انقلاب اسلامی به مناطق محروم چنان زیاد است که در مجال این گزارش نمی گنجد بلکه کتابها باید در وصف آن نوشت.
آنچه که مهم است پیشرفت های قابل توجه این منطقه پس از ارتقاء به شهرستان در سایه عنایت انقلاب اسلامی است.
راهسازی یکی از خدمات ارزنده انقلاب اسلامی در ملکشاهی / احداث 100 کیلومتر راه روستایی و 80 کیلومتر راه اصلی بین شهری
در شهرستان ملکشاهی از توابع استان ایلام، عمران و آبادانی صورت گرفته پس از انقلاب بی شمار و غیر قابل توصیف است، یکی از مهمترین دستاورد های انقلاب اسلامی در شهرستان ملکشاهی در حوزه راهسازی است.
راه های مواصلاتی یکی از تاثیر گذارترین زیر ساخت های توسعه صنعتی و اقتصادی است و تاثیری که سرعت حمل و نقل می تواند در جابه جایی کالا ها و مسافران داشته باشد، چشمگیر است.
قبل از انقلاب اسلامی، شهرستان ملکشاهی در بن بست ارتباطی دور از ارتباطات بین شهری و استانی واقع شده بود و راههای این شهرستان جاده های خاکی بیش نبودند. به برکت انقلاب اسلامی و با شروع نهضت سازندگی و عمران و آبادانی در مملکت اسلامی، جاده ها ساخته شدند، توسعه یافتند و آسفالت شدند. امروز روستا به روستای این منطقه صاحب راه و محور امن مواصلاتی هستند، جاده های ایمن و وسیع به همه روستاها وصل شدند و بن بستی در شهرستان باقی نمانده است. شهرستان ملکشاهی از تمام جهات جغرافیایی با سایر شهرستانها اتصال جاده ای دارد، محورهای ارتباطی ملکشاهی با ایلام، مهران، دهلران و سایر نقاط گسترش یافتند. اکنون محور ملکشاهی به مهران از مسیرهای عمده و استراتژیک در تردد زائرین اربعین به کشور عراق است. اگر قبل از انقلاب اسلامی، عبور از گردنه ها و رودخانه ها ممکن نبود و به سختی صورت می گرفت، اکنون جای جای محورهای مواصلاتی به پلهای مستحکم تقویت شده و عبور و مرور مردم به آسانی و در تمام ایام سال حتی در دل شبهای برفی زمستان صورت می گیرد. پیچهای خطرناک جاده ها به تدریج حذف شدند و همه محورهای ارتباطی شهری و روستایی آسفالت گردیده اند و دارای تابلوهای راهنمایی و رانندگی و علائم هشداردهنده هستند و از ایمنی لازم برخوردار می باشند. امروزه راههای ارتباطی شهرستان ملکشاهی به مناطق عشایری جهت سهولت در تردد عشایر و جاده های بین مزارع جهت استفاده مناسب از اراضی خ توسعه داده شده است.
به برکت انقلاب اسلامی، راههای روستایی شهرستان به طور کامل آسفالت گردیده و حتی در مواقع بارندگی شدید و در صورت ریزش کوه یا قطعی جاده، بلافاصله راههای ارتباطی بازگشایی می شوند.
شهرستان ملکشاهی که قبل از انقلاب اسلامی از هیچگونه راه مواصلاتی استاندارد برخوردار نبوده امروز به برکت انقلاب اسلامی دارای 100 کیلومتر راه روستایی و 80 کیلومتر راه اصلی بین شهری بوده که از استاندرادهای لازم برخوردار هستند و کلیه راههای این شهرستان آسفالت و از زیرساخت مناسب برخوردار می باشند.
عملیات اجرایی چهار خطه کردن ورودی شهر ارکواز از سمت ایلام به طول 5 کیلومتر با هدف اصلاح مسیر در دست اجرا می باشد.
خدمات انقلاب اسلامی به مردم ملکشاهی در حوزه سلامت
یکی از عرصه های خدمات رسانی به مردم پس از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون در حوزه سلامت و بهداشت و درمان بوده است.
مردم شهرستان ملکشاهی در دوران رژیم ستم شاهی برای مداوا باید سراغ طبیبی در دل شهرها و استانهای همجوار می رفتند و روزها طی طریق می کردند تا به نزد طبیبی برسند.
اما پس از انقلاب اسلامی با توسعه حوزه سلامت، اکنون جای جای شهرستان و روستاهای دوردست دارای مرکز بهداشت، خانه بهداشت روستایی، مرکز سلامت، پزشک عمومی و متخصص، اکیپ های سیار پزشکی، مراکز اورژانس و فوریت های پزشکی و امداد جاده ای وجود دارد و به مردم خدمات رسانی می کنند.
خدمات بهداشتی درمانی و زیرساخت های حوزه سلامت در حال توسعه هستند، پیشگیری، درمان و توسعه بیمه در خور شان مردم انقلابی است و با دوران قبل از انقلاب قابل مقایسه نخواهد بود.
دسترسی به داروخانه ها بصورت شبانه روزی و تهیه دارو برای تمام بیماریها فراهم است و شاهد شکوفایی هرچه بیشتر خدمات درمانی در سطح شهرستان هستیم.
پزشکان عمومی و متخصص و پیراپزشکان به مردم کلیه مناطق شهری و روستایی و دورافتاده ترین مناطق شهرستان خدمات رسانی می کنند.
آزمایشگاه، دندانسازی، رادیولوژی، سونوگرافی و سایر تجهیزات پزشکی که قبل از انقلاب اسلامی در مرکز استان هم یافت نمی شد امروزه در کلیه مراکز درمانی شهرستان وجود دارد.
زایشگاه مجهز با تمام امکانات با کادر مامایی مجرب در شهرستان فعال است، مرکز فوریتهای پزشکی در تمام نقاط جاده ای و محورهای ارتباطی فعال و در حال خدمت رسانی به مردم است.
انتهای پیام /