هشدار عضو شورای شهر تهران در خصوص وقوع بحران در بزرگراه آزادگان / خشک شدن درختان پایتخت در پی کمآبی
اعضای شورای شهر تهران در جلسه امروز شورا از جمله وضعیت نامناسب پیادهرو استاد شهریار در پهنه رودکی، خشک شدن درختان چیتگر و سایر مناطق پایتخت به دلیل کمآبی و همچنین احتمال وقوع یک بحران در بزرگراه آزادگان در منطقه 19 پرداختند.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، یکصدوشصت و دومین جلسه شورای شهر تهران صبح امروز به ریاست مهدی چمران آغاز شد.
در ادامه پس از سخنان ابتدایی ریاست شورای شهر تهران برخی از اعضا نکات و تذکراتی را در حوزههای مختلف مطرح کردند.
جعفر شربیانی؛ عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران با اشاره به یکی از چالشهای بزرگ غرب تهران و بهویژه منطقه 22 گفت: یکی از این چالشها به موضوع آبیاری فضای سبز برمیگردد که در حال حاضر مشکلات عدیدهای را در این منطقه بهوجود آورده است.
وی به عدم تکمیل شبکه فاضلاب در منطقه 22 اشاره کرد و افزود: این موضوع چالشهای زیادی را در این منطقه بوجود آورده است؛ البته تلاشهایی در این دوره از مدیریت شهری انجام شده است و همکاریهایی را با اداره فاضلاب تهران آغاز شده و زمینههایی برای ایجاد تصفیهخانه صورت گرفته است اما پیشرفت قابل توجهی از سوی وزارت نیرو دیده نمیشود.
انتقاد اعضای شورای شهر تهران به میزان درآمد مازاد شهرداری تهران در سال 1401تاکید بر تکمیل شبکه فاضلاب در منطقه 22
عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران یکی از چالشهای زیست محیطی در غرب تهران به خصوص منطقه 22 را تکمیل شبکه جمعآوری آبهای سطحی در منطقه دانست و گفت: امیدواریم این مسئله به همراه تکمیل شبکه فاضلاب در منطقه مورد توجه قرار بگیرد.
لزوم استفاده از ظروف یکبار مصرف تجدیدپذیر توسط هیئات مذهبی
به گزارش تسنیم، سود نجفی؛ عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران نیز در جلسه امروز به موضوع جمعآوری زبالهها در سطح شهر تهران اشاره کرد و گفت: با توجه به آغاز دهه اول محرم و برپایی تکیهها، هیئات و عزاداریها در این ایام باید تمهیداتی نیز از سوی معاونت خدمات شهری شهرداری صورت بگیرد و در مقابل تکیهها و حسینیهها سطلهای زبالهای پیشبینی شود.
وی همچنین از شهروندان تهرانی خواست که نسبت به رعایت نظافت و استفاده از ظروف یکبار مصرف تجدیدپذیر در این ایام توجه بیشتری را داشته باشند.
مدیران شهری در آستانه سال تحصیلی جدید غافلگیر نشوند
به گزارش تسنیم، سید جعفر تشکری هاشمی؛ رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران با انتقاد از وضعیت پیادهرو استاد شهریار در پهنه رودکی واقع در منطقه 11 و در مجاورت مجموعه فرهنگی ولیعصر (عج) و تالار وحدت اظهار کرد: در گذشته این خیابان تبدیل به پیادهرو تحت عنوان پیاده رو استاد شهریار شده است و معماری ارزشمندی نیز این پیادهرو دارد و در سال 99 این خیابان به پیادهرو تبدیل شد و محلی برای تعاملات و پاتوقهای هنرمندان صورت گرفت.
وی افزود: متاسفانه در ماههای اخیر این پیادهرو بر روی ورود خودروها باز شده است و در حال حاضر محلی برای جولانگاه خودروها و پارکینگ وسایل نقلیه شده است و با توجه به هزینه بسیار زیاد صورت گرفته این خیابان و تبدیل آن به پیادهرو این مسئله جای تعجب دارد!
تشکری هاشمی با اشاره به اینکه اینگونه اقدامات باعث تضعیف سرمایه اجتماعی و بیاعتمادی شهروندان به مجموعه شهرداری تهران میشود، گفت: تقاضای بنده از شهرداری منطقه 11 و سازمان زیباسازی این است که مجددا این مسیر را بر روی ورود خودروها ببندند تا مجددا این پیادهرو محلی برای پاتوق هنرمندان و فرهنگیان باشد.
رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران در ادامه به آغاز سال تحصیلی جدید اشاره کرد و افزود: بنده در این زمینه چندین بار تذکر دادهام و امیدواریم شهرداری تهران همانند سنوات گذشته تمهیداتی را در ارتباط با ستاد استقبال از مهر تشکیل بدهد البته تا الان آثاری از تشکیل این ستاد دیده نمیشود و بنده از ریاست شورای شهر تهران درخواست میکنم که از مدیران شهری توضیح بخواهند چه برنامهای را برای آغاز سال تحصیلی در نظر گرفتهاند تا مجددا مدیران شهری عنوان نکنند که در این زمینه غافلگیر شدهایم.
سریال خشک شدن درختان در تهران به دلیل نبود آب!
به گزارش تسنیم، مهدی چمران؛ رئیس شورای شهر تهران با اشاره به تذکر تشکری هاشمی در ارتباط لزوم تشکیل ستاد استقبال از مهر گفت: طی پیگیریها و صحبت هایی که بنده داشتم ظاهرا این ستاد تشکیل شده است و امیدواریم هر چه زودتر شهرداری تهران لایحه نرخ سرویس مدارس را به شورا ارائه کند و ما بتوانیم در یک زمانبدی مشخص نرخ سرویس مدارس در سال جدید را به تصویب برسانیم.
وی در ادامه به موضوع تبدیل برخی از خیابانها به پیادهروها و عدم تردد خودروها در این معابر گفت: متاسفانه از این پیاده درست استفاده نمیکنیم و شبیه این مسئله به خیابان 30 تیر بر میگردد که قرار بود که این محل تبدیل به پیادهرو و رفاه حال شهروندان شود که متاسفانه عدهای در این زمینه سوءاستفاده کردهاند و با راهاندازی غرفی تحت عنوان شکمسرا منجر به کثیفی در این معبر شدهاند و متاسفانه نظافت در این خیابان به هیچ عنوان مناسب نیست.
رئیس شورای شهر تهران با اشاره به ایرادات و اشکالات در خیابان 30 تیر و فعالیت غرف غذایی در این خیابان گفت: این موارد باید ساماندهی شود همانطور که دستفروشان چندی پیش در محدوده تئاتر شهر ساماندهی شدند.
چمران همچنین به موضوع آبیاری فضای سبز از محل تصفیه آب فاضلاب اشاره کرد و گفت: متاسفانه در این زمینه اداره آب استان تهران همکاری لازم را انجام نمیدهد و شاهد خشک شدن درختان در چیتگر و سایر مناطق شهر تهران هستیم و امیدواریم هرچه سریعتر در این زمینه تمهیداتی از سوی اداره آب و فاضلاب استان تهران صورت بگیرد.
هشدار عضو شورای شهر تهران در خصوص وقوع بحران در بزرگراه آزادگان
به گزارش تسنیم، میثم مظفر عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران نیز با اشاره به بازدید روز گذشته کمیسیون برنامه و بودجه شورا در قالب طرح رصد از منطقه 19 تصریح کرد: در فرایند بازدید از پروژهها در این منطقه با یک چالش، بحران و معضل و پدیده خاص در این منطقه روبرو شدیم که اگر با فوریت به آن پرداخته نشود و تصمیم قابل توجهی اخذ نشود احتمال وقوع یک بحران دور از انتظار نیست.
وی با اشاره به اینکه متاسفانه در اتوبان آزادگان رفیوژ میانی (مسیر خط 4 جمعآوری آبهای سطحی) در برخی از قسمتهای مسیر لولهها و تجهیزات مورد سرقت قرار گرفته گفت: با توجه به سرقت، شاهد قطع شدن و انفصال در یکی از خطهای اصلی جمعآوری آبهای سطحی در این معبر هستیم و وضعیت فاجعهآمیز است.
مظفر تصریح کرد: در طی دو ماه گذشته نیز در مسیر بزرگراه آزادگان (لاین تندرو) 1.5 متر دچار فرونشست شده و این موارد میتواند اتفاقات ناگواری را در این محدوده رقم بزند.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران با بیان اینکه در بودجه سنواتی شهرداری تهران اعتباراتی برای این موضوع و این چالش ها پیشبینی نشده است، گفت: با توجه به وقوع این بحرانها و چالشها میطلبد که هر چه سریعتر شهردار تهران از اختیارات خود اعتباری برای این مسئله اختصاص بدهد و اقدام عملی صورت بگیرد و در غیر این صورت شاهد بحران در اتوبان آزادگان خواهیم بود.
ضرورت حفظ یکپارچگی فضایی محدوده برج میلاد
به گزارش تسنیم، زهرا شمس احسان؛ عضو شورای شهر تهران نیز در تذکر پیش از دستور خود ضمن تاکید بر ضرورت حفظ یکپارچگی فضایی محدوده برج میلاد اظهار کرد: کلان پهنه مربوط به مجموعه برج میلاد تهران متشکل از چهار بخش در اختیار شهرداری، دانشگاه علوم پزشکی ایران، سازمان انتقال خون و بیمارستان میلاد است.
وی افزود: این محدوده از جنبههای مختلف کاربری، حمل و نقل، تراکم و دید و منظر حائز ملاحظات گریزناپذیری است.
عضو شورای شهر تهران گفت: طبق مصوبه مورخ 25/12/1399 شورای عالی شهرسازی و معماری ایران در خصوص طراحی شهری مجموعه 120 هکتاری و طرح جامع سه بعدی فاز 2 برج میلاد و ضوابط تعیین شده برای محدوده مورد نظر، ساخت و ساز جدید در محدوده برج میلاد مجاز نیست و هرگونه تخریب و نوسازی در پهنههای مختلف نباید منجر به افزایش ارتفاع، سطح اشغال و زیربنای ابنیه موجود شود.
وی با بیان اینکه مجموعه برج میلاد علاوه بر نشانه شهری، به عنوان نمادی در مقیاس ملی و بین المللی محسوب میشود، تصریح کرد: هرگونه تصمیمگیری پیرامون موضوعهایی از قبیل "مجوز افزایش طبقات برای کاربریهای همجوار آموزشی، خدماتی و..." و "تغییر در دسترسیهای شبکه بزرگراهی" ضمن در نظر گرفتن مصوبه شورای عالی معماری و شهرسازی در خصوص طراحی شهری مجموعه 120 هکتاری و طرح جامع سه بعدی فاز 2 برج میلاد، نیازمند بررسی فنی مبتنی بر اصل منفعت عمومی شهروندان خواهد بود.
شمس احسان گفت: با توجه به موارد فوقالذکر و ضرورت جلوگیری از تبعات منفی مداخلات نقطهای و جزیرهای در این مجموعه و حوزه بلافصل آن اعم از توافقنامه بین شهرداری و سازمانهای مذکور از شهردار تهران انتظار دارم تمامی مداخلات و ساختوسازها در عرصه 120 هکتاری، شامل همه کاربریهای همجوار، بیمارستان میلاد، دانشگاه علوم پزشکی و سازمان انتقال خون را بر اساس مصوبه شورای عالی شهرسازی و معماری ایران اقدام کنند.