هشدار / نوشیدن قهوه در این زمان ها ممنوع!
نوشیدن قهوه به قدری محبوب است که سطح مصرف آن بعد از آب در بعضی از کشورها در رتبه دوم قرار دارد.
نوشیدن قهوه به قدری محبوب است که سطح مصرف آن بعد از آب در بعضی از کشورها در رتبه دوم قرار دارد. کافئین موجود در قهوه علاوه بر اینکه به شما کمک میکند احساس خستگی و هوشیاری کمتری داشته باشید باعث بهبود خلق و خو، عملکرد مغز و فیزیکی شما میشود، همچنین ممکن است باعث کاهش وزن و محافظت در برابر بیماری هایی مانند دیابت نوع 2، آلزایمر و بیماری های قلبی شود.
نوشیدن قهوه به قدری محبوب است که سطح مصرف آن بعد از آب در بعضی از کشورها در رتبه دوم قرار دارد.
کافئین موجود در قهوه علاوه بر اینکه به شما کمک میکند احساس خستگی کمتری داشته باشید باعث بهبود خلق و خو، عملکرد مغز و فیزیکی شما میشود، همچنین ممکن است باعث کاهش وزن و محافظت در برابر بیماریهایی مانند دیابت نوع 2، آلزایمر و بیماریهای قلبی شود.
تحقیقات نشان میدهد تلخی قهوه ممکن است تولید اسید معده را تحریک کند به همین ترتیب بسیاری از مردم معتقدند قهوه معده شما را تحریک میکند، علائم اختلالات روده مانند سندرم روده تحریک پذیر را بدتر میکند و باعث سوزش معده، زخم، حالت تهوع، ریفلاکس اسید و سوءهاضمه میشود.
برخی پیشنهاد میکنند نوشیدن قهوه با معده خالی به ویژه مضر است زیرا هیچ ماده غذایی دیگری وجود ندارد که از آسیب دیدن اسید به پوشش معده جلوگیری کند. با این حال، تحقیقات نتوانست ارتباط قاطعی بین قهوه و مشکلات گوارشی پیدا کند صرف نظر از اینکه آن را با معده خالی مینوشید. در حالی که گروه کوچکی از افراد نسبت به قهوه بسیار حساس هستند و به طور منظم دچار دل درد، استفراغ یا سوءهاضمه میشوند فرکانس و شدت این علائم بدون توجه به نوشیدن آن با معده خالی یا همراه غذا ثابت میماند.
هنوز هم مهم است که به نحوه پاسخ بدن توجه کنید. اگر بعد از نوشیدن قهوه با معده خالی مشکلات گوارشی را تجربه کردید، اما هنگام نوشیدن آن به همراه وعده غذایی مشکلی پیدا نکردید مصرف خود را متناسب با آن تنظیم کنید.
آیا نوشیدن قهوه با معده خالی سطح هورمون استرس را افزایش میدهد؟
بحث رایج دیگر این است که نوشیدن قهوه با معده خالی ممکن است سطح هورمون استرس کورتیزول را افزایش دهد. کورتیزول توسط غدد فوق کلیوی تولید میشود و به تنظیم متابولیسم، فشار خون و سطح قند خون کمک میکند. با این حال، سطح بیش از حد مزمن میتواند باعث مشکلات سلامتی از جمله از دست دادن استخوان، فشار خون بالا، دیابت نوع 2 و بیماری های قلبی شود. سطح کورتیزول به طور طبیعی در حدود زمانی که از خواب بیدار میشوید در طول روز کاهش مییابد و در مراحل اولیه خواب دوباره به اوج خود میرسد. جالب اینجاست قهوه تولید کورتیزول را تحریک میکند، بنابراین برخی از مردم ادعا میکنند نوشیدن قهوه صبح با معده خالی هنگامیکه سطح کورتیزول بالا است میتواند خطرناک باشد.
با این حال، تولید کورتیزول در پاسخ به قهوه در میان افرادی که آن را به طور منظم مینوشند بسیار کمتر به نظر میرسد و برخی مطالعات نشان میدهد اصلا افزایش کورتیزول وجود ندارد. به علاوه، شواهد اندکی وجود دارد که نشان میدهد نوشیدن قهوه با شکم پر این پاسخ را کاهش میدهد. علاوه بر این، حتی اگر اغلب آن را ننوشید به نظر میرسد هرگونه افزایش سطح کورتیزول موقتی است. دلیل کمیوجود دارد که بتوان معتقد بود چنین اوج کوتاه مدت منجر به عوارض سلامتی میشود. به طور خلاصه تاثیرات منفی مقادیر بالای مزمن این هورمون به احتمال زیاد در نتیجه یک اختلال سلامتی مانند سندرم کوشینگ نسبت به مصرف قهوه شما ایجاد میشود.
قهوه ممکن است عوارض جانبی منفی نیز داشته باشد صرف نظر از اینکه آن را با معده خالی مینوشید. به عنوان نمونه کافئین میتواند اعتیاد آور باشد و ژنتیک برخی از افراد ممکن است آنها را نسبت به آن حساس کند. به این دلیل که مصرف منظم قهوه میتواند شیمیمغز شما را تغییر دهد و برای تولید همان اثرات به تدریج به مقدار بیشتری کافئین نیاز دارد.
نوشیدن مقادیر بیش از حد قهوه ممکن است منجر به اضطراب، بی قراری، تپش قلب و وخیم تر شدن حملات وحشت شود. حتی ممکن است در برخی افراد به سردرد، میگرن و فشار خون بالا منجر شود به همین دلیل اغلب متخصصان موافقند باید میزان کافئین خود را حدود 400 میلی گرم در روز کاهش دهید. از آنجا که اثرات آن در بزرگسالان میتواند تا 7 ساعت طول بکشد، همچنین قهوه میتواند خواب شما را مختل کند به ویژه اگر آن را اواخر روز بنوشید. به زنان باردار توصیه میشود مصرف قهوه خود را به یک تا 2 فنجان در روز محدود کنند. به خاطر داشته باشید به نظر نمیرسد نوشیدن قهوه با معده خالی بر قدرت یا فراوانی این اثرات تاثیر بگذارد.
بسیاری از مردم صبح قبل از خوردن صبحانه از نوشیدن قهوه لذت میبرند. با وجود افسانه های پایدار شواهد علمی اندکی نشان میدهد نوشیدن آن با معده خالی مضر باشد. در عوض، بدون توجه به نحوه مصرف تاثیرات مشابهی روی بدن شما میگذارد. در عین حال، اگر هنگام نوشیدن قهوه با معده خالی دچار مشکلات گوارشی میشوید سعی کنید آن را همراه صبحانه میل کنید.
منبع: همشهری هم اکنون دیگران می خوانند-
توضیحات دادستان شهریار درباره علت درگذشت «نسرین قادری»
-
جزییات تازه از پرونده فوت مهسا امینی | بیانیه وکلای پرونده
-
علت کشته شدن دانشجوی عراقی در اهواز | عراق: با جدیت پیگیری میکنیم!
-
ساعت کاری کارکنان دولت تغییر کرد | پنجشنبهها رسماً تعطیل شد + جزئیات
-
اقدام خاص AFC برای تولد «علی کریمی» + عکس
-
خبرهای جدید از درگیری در زندان تربت جام | ماجرای فرار زندانیان چیست؟
-
هشدار امنیتی مهم گوگل | فهرست جدید برنامههای خطرناک اندروید منتشر شد