شنبه 29 اردیبهشت 1403

هیچ موردبستری کرونا در یک هفته اخیر در هرمزگان نداشته‌ایم

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
هیچ موردبستری کرونا در یک هفته اخیر در هرمزگان نداشته‌ایم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: با تلاش و کوشش مدافعان و سفیران سلامت و همکاری و استقبال خوب مردم استان در انجام واکسیناسیون خوشبختانه طی هفته گذشته هیچ مورد مثبت بستری کرونا در استان ثبت نشد.

به گزارش خبرآنلاین، دکتر حسین فرشیدی با اشاره به شعار هفته سلامت «سلامت ما سلامت سیاره ما» گفت: پاندمی کرونا به همگان ثابت کرد سلامت جهانیان به یکدیگر مرتبط است و سلامت تنها یک مقوله فردی نیست. رئیس دانشگاه علوم پزشکی با عنوان اینکه عملکرد خوب حوزه بهداشت و درمان در هرمزگان قابل تقدیر و ستودنی است گفت: در آمارهای ارائه شده در وزارت بهداشت و درمان همواره فوتی های این استان نسبت به متوسط کشوری کمتر بوده که این نشان از عملکرد بسیار خوب حوزه بهداشت در کنار حوزه درمان بود.

بهورز ها و سفیران سلامت که در اقصی نقاط دور افتاده استان با ارائه خدمات سلامت محور، آموزش و قرنطینه به موقع افراد روستایی نقش بسیار مهمی در در کاهش بار سیستم درمان داشتند که جا دارد مراتب تقدیر و تشکر خود را نسبت به این عزیزان ابراز نمایم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی در ادامه گفت: زیباترین جلوه سلامت در استان همکاری تمامی ارگان های مرتبط و غیر مرتبط با دانشگاه علوم پزشکی بود که با کمکها و حمایت های قابل ارزنده انها در تامین ماسک و تجهیزات خدمات قابل قبولی ارائه شد. با همکاری گمرک، املاک تملیکی و استانداری ماسک هایی که سال ها در انبار بود آزاد شد و نه تنها در استان با کمبود ماسک مواجه نشدیم بلکه بیش از دو میلیون ماسک به وزارت کشور تحویل شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی از همکاری صدا و سیما در اطلاع رسانی به موقع، خیرین استان و همه ارگانهایی که سیستم بهداشت و درمان را یاری کردند از جمله شرکت نفت ستاره و خلیج فارس تقدیر کرد.

حسین فرشیدی طی این مراسم با عنوان اینکه بیش از دو هزار و 616 فوتی ناشی از کووید در استان داشتیم که یازده نفر از آنها از شهدای سلامت هستند، افرادی که آگاهانه در برابر بیماری قرار گرفتند و همواره یاد و خاطره رشادتهایشان زنده است افزود: علی رغم این آمار، استان هرمزگان جزو استانهایی بود که در جدول آمار فوت کشوری، جزو چند استان پایین جدول بود که این نشات گرفته از همکاری خوب مردم در واکسیناسیون و تلاش ارزنده سیستم بهداشت و درمان است.

در طی این دوران 820 هزار نمونه تحویل آزمایشگاه شد در استان 5 آزمایشگاه دولتی و 3 آزمایشگاه خصوصی تجهیز گردید و اولین آزمایشگاه تشخیصی در استان بعد از 4 یا 5 روز بعد از اولین نمونه مثبت تجهیز و فعال شد. تا کنون سه میلیون و پانصد هزار دوز واکسن تزریق شده و واکسیناسیون افراد بالای 18 سال بصورت گسترده انجام شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اعلام اینکه در رسیدن به موفقیت و کنترل این بیماری منحوس تمام کارکنان وزارت بهداشت و درمان و افرادی که در مدیریت این بحران نقش آفرینی داشتند در کنار سازمانهای همکار و خیرین و مردم فهیم استان سهیم هستند گفت: اما کووید هنوز تمام نشده و کووید های دیگر در راه است. لذا ما باید نظام پیشگیری از بیماری های نوظهور را داشته باشیم که بدین منظور استاندار هرمزگان مهندس مهدی دوستی در رسیدن به این مهم همکاری بسیار خوبی با علوم پزشکی نموده اند و با حمایت های استانداری احداث آزمایشگاه تشخیصی بیماری های ویروسی در دست اقدام است که امیدواریم ظرف 2 سال آینده یک آزمایشگاه جامع بهداشت با هدف کنترل بیماری های واگیر در استان راه اندازی شود.

در حاشیه این مراسم از خانواده های شهدای سلامت، بهورزان و سفیران سلامت، روئسای بیمارستان های استان که در ارائه خدمات شبانه روزی در بحران کووید تمام تلاش خود را به کار بستند، مدیران شبکه های بهداشت و درمان و رابطین سلامت تقدیر شد.

نوروزیان خاطرنشان کرد: از امشب تلاش خواهد شد تا در آمارهای اعلامی از وضعیت کرونا در استان حتما موارد قطعی ابتلا گنجانده شود.

کد خبر 1630409