واکنش آلمان به پیشنهاد جدید برای آتشبس غزه
آنالنا بائربوک وزیر خارجه آلمان با بیان اینکه میانجیگری آمریکا، قطر و مصر از حمایت کامل ما برخوردار است، مدعی شد: حماس باید تلاش خود را برای پایان دادن به این جنگ ثابت کند.
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، وزیر خارجه آلمان جمعه شب در اظهاراتی گفت که پیشنهاد جدید آتشبس رژیم صهیونیستی که جو بایدن رئیس جمهور آمریکا توضیح داد، پرتو امیدی است و میتواند به خروج از بن بست جنگ در غزه منجر شود.
وی همچنین با اشاره به اینکه اسرای صهیونیستی همچنان در اختیار حماس هستند، گفت: استفاده از فرصت آتش بس بشردوستانه و به دنبال آن آتش بس دائمی بسیار مهم است.
بائربوک افزود: هر روزی که میگذرد غیرنظامیان فلسطینی بیشتری در غزه جان خود را از دست میدهند.
پیش تر جو بایدن رئیسجمهور آمریکا در سخنانی درباره جنگ علیه غزه گفته بود که رژیم صهیونیستی پیشنهاد آتشبس جدیدی را ارائه کرده که از طریق قطر به حماس ارسال شده است.
رئیس جمهور آمریکا، تصریح کرد: پیشنهاد جدید اسرائیل نقشه راه برای آتش بس پایدار و آزادی همه گروگانها (اسیران) است.
بایدن با بیان اینکه میداند عدهای در (رژیم) اسرائیل با این طرح مخالفت خواهند کرد، ادامه داد: این واقعا یک لحظه تعیین کننده است. حماس باید این توافق را انجام دهد. زمان پایان دادن به جنگی است که حماس شروع کرد.
رئیسجمهور آمریکا همچنین ساعاتی پیش در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) جزئیات طرح 3 مرحلهای رژیم صهیونیستی برای آتشبس که ادعا میکند تحویل حماس شده است را منتشر کرد.
مرحله اول این طرح شامل آتشبس کامل، خروج نظامیان رژیم صهیونیستی از نواحی پرجمعیت در غزه، آزادی برخی از اسیران و تحویل اجساد برخی از اسیران، بازگشت غیرنظامیان فلسطینی به منازل خود در غزه و افزایش کمکهای انسانی میشود.
همچنین مرحله دوم این طرح نیز شامل پایان دائمی خصومتها، تعامل برای آزادی اسیران باقیمانده و خروج نظامیان رژیم صهیونیستی از غزه است.
این طرح در مرحله سوم نیز شامل طرح عمده برای بازسازی غزه و تحویل اجساد اسیران به خانوادههایشان است.
به گزارش ایرنا، پس از گذشت بیش از هفت ماه از تجاوز بدون نتیجه و دستاورد رژیم صهیونیستی به نوار غزه، این رژیم روزبهروز بیشتر در بحرانهای داخلی و خارجی خود فرو میرود.
رژیم صهیونیستی طی این مدت دستاوردی غیر از جنایت، قتلعام، ویرانی، جنایتهای جنگی، نقض قوانین بینالمللی، بمباران نهادهای امدادرسان و قحطی و گرسنگی در این منطقه نداشته است.
رژیم اسرائیل این جنگ را بدون در نظر گرفتن هر دستاوردی در آینده، باخته و حتی پس از هفت ماه نتوانسته گروههای مقاومت را در یک منطقه کوچک که سالها در محاصره است، به تسلیم وادارد و همراهی افکار عمومی جهانی را به خاطر ارتکاب جنایتهای آشکار در غزه، از دست داده است.
همچنین بخوانید ما را در شبکههای اجتماعی دنبال کنید