وزارت ارشاد: در ایران حدود 13 هزار رسانه داریم
عضو گروه کارشناسی جمهوری اسلامی: اعزام هیئت رسانهای به کشورهای همسایه از برنامههای ماست و ازبکستان قطعاً یکی از مقصدهای سفر روزنامهنگاران ایرانی خواهد بود.
مدیرکل مطبوعات و خبرگزاریهای داخلی وزارت ارشاد گفت: در ایران حدود 13 هزار رسانه داریم و روزنامهنگاران فراوانی مشغول کارند که مشاوران و در عین حال منتقدان دلسوز اصحاب سیاست محسوب میشوند.
به گزارش تسنیم، ایمان شمسایی؛ مدیرکل مطبوعات و خبرگزاریهای داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه دوازدهمین اجلاس وزرای اطلاعرسانی سازمان همکاری های اسلامی که در استانبول برگزار شد با مدیر ارتباطات و اطلاعرسانی ریاست جمهوری ازبکستان دیدار و گفتگو کرد.
وی در ابتدای این دیدار ضمن اشاره به اهمیت گسترش تعاملات فرهنگی و رسانهای با همسایگان گفت: رویکرد دولت سیزدهم گسترش تعاملات بهویژه با همسایگان است و سفر اخیر رئیس جمهور و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی کشورمان به ازبکستان و شرکت در اجلاس شانگهای آغازگر فصل جدیدی از تعاملات دو کشور است.
مدیرکل مطبوعات و خبرگزاریهای داخلی وزارت ارشاد افزود: شهرهای سمرقند و بخارا اشتراک زیادی از نظر معماری و بافت شهری با شهرهای ما بهویژه اصفهان دارد و شعر فارسی بر دیوارهای این شهر نقش بسته است. با وجود اشتراکات فرهنگی و همکاریهای ایران با کشورهای آسیای میانه، اما با ازبکستان آن گونه که باید و شاید دارای ارتباط فرهنگی نبودیم و اعزام رایزن فرهنگی به این کشور و امضای تفاهمنامههای همکاری میتواند منجر به افزایش تبادلات در حوزه محصولات فرهنگی هنری و انتقال تجربیات فعالان رسانهای دو کشور باشد.
شمسایی به جشنواره مطبوعات کشورهای حوزه دریای خزر اشاره کرد و گفت: اخیراً جشنوارهای در آستاراخان روسیه با حضور اصحاب رسانه ایران و سایر کشورهای حوزه خزر برگزار شد و این فرصت به همراه پیمان شانگهای و نگارش پیوست رسانهای آن توسط روزنامهنگاران ایرانی و ازبکستانی و ارائه به مقامات سیاسی دو کشور میتواند فصل جدیدی از تعامل کشورهای همسایه را فراهم کند.
عضو گروه کارشناسی جمهوری اسلامی در دوازدهمین اجلاس وزرای اطلاعرسانی کشورهای سازمان همکاریهای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: در ایران اسلامی قریب 13 هزار رسانه داریم و روزنامهنگاران فراوانی مشغول کارند. روزنامهنگاران، مشاوران و در عین حال منتقدان دلسوز اصحاب سیاست هستند. اعزام هیئت رسانهای به کشورهای همسایه از برنامههای ماست و ازبکستان قطعاً یکی از مقصدهای سفر روزنامهنگاران ایرانی خواهد بود.
آسادجان خراجاو، مدیر ارتباطات و اطلاعرسانی ریاست جمهوری ازبکستان نیز در این دیدار با اشاره به اهمیت فرهنگ ایرانی و رواج زبان فارسی در سالهای دور در این کشور، رسانه را ابزاری مهم برای گسترش روابط برشمرد و گفت: خوشحالم به نقش رسانه اشاره کردید. با این ابزار میتوانیم به تحکیم روابط دو کشور کمک کنیم. ارتباطات ما باید مستقیم باشد تا میراث دو کشور تقویت شود.
وی ادامه داد: برگزاری هفته فرهنگی و اعزام گروه های رسانهای از اهمیت بالایی برخوردار است و در همین راستا پیشنویس تفاهمنامه را ارسال خواهیم کرد و آماده اعزام گروههای رسانهای ازبکستانی و میزبانی از روزنامهنگاران ایرانی هستیم.
دوازدهمین اجلاس وزرای اطلاعرسانی کشورهای اسلامی 29 و 30 مهرماه در استانبول با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و هیئت ایرانی برگزار شد.
تماشاخانه