یک‌شنبه 4 آذر 1403

وصیت جالب شهید کهگیلویه‌وبویراحمدی به مسئولان

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
وصیت جالب شهید کهگیلویه‌وبویراحمدی به مسئولان

در بخشی از وصیتنامه شهید طیب به خاکسپاری او در زادگاهش تاکید شده است تا مقبره او وسیله‌ای برای رهایی موگر از بند محرومیت باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح زاگرس شهید هدایت الله طیب در نیمه شب چهاردهم مرداد سال 1333 در روستای موگر از توابع شهر سوق در استان کهگیلویه و بویراحمد دیده به جهان گشود و در سوابق مبارزاتی این شهید می توان به فعالیت علیه رژیم طاغوتی شاهنشاهی در دوران دبیرستان تا دستگیری توسط ساواک در بهبان و تبعید به گچساران اشاره کرد.

این شهید اما برای فراگیری علم و دانش به آمریکا مهاجرت می کند و پس از چندماه آموزش و یادگیری زبان انگلیسی، وارد دانشکده کشاورزی سنت پترزبورگ فلوریدا شد و در رشته مهندسی کشاورزی تحصیل خود را آغاز کرد اما روحیه حق طلبانه و همچنین ظلم و ستم رژیم پهلوی سبب شد تا این شهید به مبارزات خود علیه طاغوت ادامه دهد و نهایتا به صورت از طریق آشنایی و همکاری با دیگر دانشجویان مسلمان توانست به راه اندازی انجمن اسلامی دانشجویان اروپا و آمریکا را راه اندازی کرد تا فعالیت های حق طلبانه آنها به صورت تشکیلاتی ادامه پیدا کند. با پیروزی انقلاب اسلامی و شروع جنگ تحمیلی بعد از حدود 2 ماه این شهید به وطن بازگشت تا در دفاع از وطن اسلامی تلاش کند و با توجه به اینکه او در دوران سربازی دوره سلاح‌های سنگین را فرا گرفته بود، پس از ورود به ایران خود را به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تهران معرفی و پس از سپری کردن دوره یک ماهه آموزش نظامی در شیراز، مدت شش ماه را در جبهه آبادان خدمت کرد.

او در آبان ماه سال 1360 برای بار دوم به جبهه اعزام شد و به عنوان معاون گروهان رزمی حضرت مهدی (عج) فعالیت خود را آغاز کرد و همزمان با شروع عملیات فتح المبین، فرماندهی تانک‌های چیفتن را بر عهده گرفت، این شهید والامقام پنج روز بیشتر از سال 61 نگذشته بود که در منطقه رقابیه به فیض شهادت نائل شد.

در وصیت نامه شهید طیب آمده است مرا در زادگاهم موگر دفن کنید تا بلکه بواسطه مقبره شهید این منطقه از محرومیت خارج شود که این موضوع نشان از افق دید او برای رها ساختن مردم محروم این منطقه از بند محرومیت را نشان می دهد.

رئیس راهداری و حمل و نقل جاده ای کهگیلویه در گفت وگو با صبح زاگرس در خصوص آخرین اقدامات و تلاش های برای احداث جاده ارتباطی موگر به سوق گفت: در این پروژه حدود 10 کیلومتر با همکاری راهداری و شرکت نفت گچساران زیرسازی و بهسازی شده است.

علی دیانتی با بیان اینکه حدود 40 لوله بتنی توسط شرکت نفت گچساران در روزهای گذشته برای ابنیه فنی پیاده سازی شد، گفت: با تامین لوله جهت ادامه کار، باید ابنیه فنی به مناقصه برود تا روند ساخت پروژه دنبال شود.

وی با بیان اینکه این پروژه به صورت امانی کار شده است، گفت: این پروژه حدود 40 پیشرفت فیزیکی شامل زیر سازی و آسفالت بوده است

این مسئول به همکاری مسئولان استانی برای تامین اعتبار این پروژه پرداخت و گفت: قرار است از منبع هدف مندی یارانه ها برای آسفالت و ابنیه فنی این مسیر اعتبار درنظر گرفته شود.

انتهای پیام /

وصیت جالب شهید کهگیلویه‌وبویراحمدی به مسئولان 2
وصیت جالب شهید کهگیلویه‌وبویراحمدی به مسئولان 3
وصیت جالب شهید کهگیلویه‌وبویراحمدی به مسئولان 4