شنبه 3 آذر 1403

پایان فیلترینگ؛ اینترنت ماهواره‌ای در گوشی‌های عادی

وب‌گاه عرشه آنلاین مشاهده در مرجع
پایان فیلترینگ؛ اینترنت ماهواره‌ای در گوشی‌های عادی

ایلان ماسک با دریافت مجوز، شروع به آزمایش اینترنت ماهواره‌ای برای گوشی‌های عادی می‌کند. اسپیس‌ایکس در آستانه پرتاب اولین ماهواره Direct-to-Cell؛ اینترنت ماهواره‌ای برای گوشی های عادی ایلان ماسک با دریافت مجوز، شروع به آزمایش اینترنت ماهواره‌ای برای گوشی‌های عادی می‌کند به گزارش عرشه آنلاین، اسپیس‌ایکس، شرکت متعلق به ایلان ماسک، به‌زودی آزمایش اینترنت ماهواره‌ای برای گوشی‌های عادی را...

ایلان ماسک با دریافت مجوز، شروع به آزمایش اینترنت ماهواره‌ای برای گوشی‌های عادی می‌کند

به گزارش عرشه آنلاین، اسپیس‌ایکس، شرکت متعلق به ایلان ماسک، به‌زودی آزمایش اینترنت ماهواره‌ای برای گوشی‌های عادی را تحت سرویس Direct-to-Cell آغاز می‌کند.

جمعه هفته آینده، اسپیس‌ایکس اولین ماهواره‌های مخصوص سرویس Direct-to-Cell برای اینترنت ماهواره‌های گوشی‌های عادی را روانه فضا خواهد کرد.

اسپیس‌ایکس، شرکت متعلق به ایلان ماسک، به‌زودی آزمایش اینترنت ماهواره‌ای برای گوشی‌های عادی را تحت سرویس Direct-to-Cell آغاز می‌کند. این شرکت روز جمعه (8دی‌ماه) اولین ماهواره مخصوص این سرویس را پرتاب خواهد کرد.

جمعه هفته آینده، راکت فالکون 9 اسپیس‌ایکس درمجموع 21 ماهواره را از پایگاه نیروی هوایی وندنبرگ در کالیفرنیا روانه فضا خواهد کرد که شامل ماهواره‌های مخصوص سرویس Direct-to-Cell هم می‌شود.

به گفته اسپیس‌ایکس، در این محموله 6 ماهواره با شبکه پهن‌باند سلولار مبتنی بر فضا وجود دارد که به اپراتورها در سراسر جهان این امکان را می‌دهد که پوشش پیام‌رسانی، تماس و وب‌گردی را برای کاربران فراهم کنند.

اینترنت ماهواره‌ای برای گوشی‌های عادی

طبق گزارش‌ها، اسپیس‌ایکس در ابتدا به‌دنبال ارائه این سرویس با نسل بعدی ماهواره‌های استارلینک بود، اما از آنجایی که این ماهواره‌ها را نمی‌توان با فالکون 9 ارسال کرد، این شرکت از انجام چنین کاری منصرف شده است. نسل بعدی ماهواره‌های استارلینک با راکت استارشیپ پرتاب می‌شوند.

چند روز پیش، اسپیس‌ایکس موفق به دریافت مجوز از کمیسیون فدرال ارتباطات آمریکا (FCC) برای شروع آزمایش اینترنت ماهواره‌ای خود برای گوشی‌های عادی شد. این مجوز برای 6 ماه اعتبار دارد و شامل 840 ماهواره و 2000 دستگاه آزمایشی می‌شود.

اسپیس‌ایکس تنها شرکتی نیست که می‌خواهد اینترنت ماهواره‌ای را به گوشی‌های عادی بیاورد. شرکت AST SpaceMobile هم می‌خواهد گوشی‌های معمولی را به اینترنت ماهواره‌ای مجهز کند؛ بنابراین در سال‌های آینده گوشی‌های عادی می‌توانند بدون تجهیزات و اپلیکیشن خاصی به اینترنت ماهواره‌ای وصل شوند.

سرویس Direct-to-Cell از سال آینده میلادی امکان ارسال پیام‌های متنی را به گوشی‌های عادی می‌آورد و برای استفاده از آن نیاز به تغییری در گوشی یا استفاده از اپلیکیشن مخصوصی نیست. در سال 2025 هم اینترنت ماهواره‌ای در اختیار کاربران قرار می‌گیرد

نزدیک به دو ماه پیش اسپیس ایکس سرویس جدیدی به نام «Direct to Cell» را معرفی کرد و از آوردن اینترنت ماهواره‌ای به گوشی‌های عادی تا سال 2025 خبر داد. حالا این شرکت برای شروع آزمایش‌های این سرویس موفق به دریافت مجوز در آمریکا شده است تا ایلان ماسک اینترنت ماهواره‌ای را به گوشی‌های عادی هم بیاورد.

طبق گزارش بلومبرگ، اسپیس ایکس با همکاری اپراتور آمریکایی T-Mobile این سرویس را آزمایش خواهد کرد. درحقیقت کمیسیون فدرال ارتباطات آمریکا (FCC) به اسپیس ایکس مجوز یک دوره آزمایشی 6 ماهه را اعطا کرده است که شامل 2000 دستگاه آزمایشی و 840 ماهواره می‌شود.

در صفحه مربوط به سرویس Direct to Cell به دسترسی یکپارچه به متن، صدا (تماس صوتی) و دیتا یا اینترنت برای تمام گوشی‌های LTE در سراسر جهان اشاره شده است. با این سرویس می‌توان در مناطق مختلف از خشکی گرفته تا دریا به شبکه استارلینک وصل شد و از آن استفاده کرد.

این سرویس سال آینده میلادی از راه می‌رسد، اما در ابتدا تنها می‌توان با استفاده از آن پیام متنی ارسال کرد و از سال 2025 کاربران به اینترنت ماهواره‌ای دسترسی پیدا خواهند کرد.

به گفته استارلینک، تمام گوشی‌های LTE می‌توانند به شبکه متصل شوند و برای استفاده از اینترنت ماهواره‌ای استارلینک در گوشی و همچنین ارسال پیامک و ارتباط صوتی، نیازی به تغییر در سخت‌افزار یا نرم‌افزار گوشی نخواهد بود و به برنامه مخصوصی هم نیاز نخواهید داشت.

باید منتظر ماند و دید این سرویس در کدام کشورها راه‌اندازی می‌شود و البته چه هزینه‌ای برای کاربران در پی دارد. انتظار می‌رود در ابتدا Direct to Cell به‌عنوان یک سرویس بتا در اختیار کاربران قرار بگیرد.

منبع: دیجیاتو

هم اکنون دیگران می خوانند -->

بیشتر بخوانید

پایان فیلترینگ؛ اینترنت ماهواره‌ای در گوشی‌های عادی 2