پروازهای رفت حجاج بدون مشکل برای سوخت گیری انجام شد
مدیرعامل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران گفت: تمامی پروازهای رفت حج امسال بدون مشکل برای سوخت گیری انجام شد.
شمس الدین فرزادی پور در نشست خبری امروز گفت: تمامی دستگاه ها از جمله سازمان هواپیمایی کشوری، شرکت فرودگاه ها، فرودگاه امام خمینی همکاری بسیار خوبی در پروازهای رفت حج داشته اند و این عملیات با 377 پرواز به مقصد جده و مدینه انجام شد به طوریکه 87 پرواز بدون تاخیر و 60 پرواز با تعجیل انجام شد.
به گفته مدیرعامل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران، میانگین تاخیر 48 دقیقه بوده و عمده آن به دلیل 4 تا 5 پرواز با نقص فنی مواجه شده بود و تعداد مسافران حج امسال دو برابر نسبت به سال گذشته بوده اند.
او می گوید: بلافاصله بعد از اتمام عملیات حج تمتع آمادگی داریم برای پروازهای حج عمره اقدامات لازم را انجام دهیم و هر زمان که توافق صورت گیرد فعالیت خود را انجام می دهیم.
او گفت: 30 روز عملیات رفت پروازهای حج طول کشید و پروازهای برگشت در قالب 21 روز انجام می شود که سعی خواهیم کرد با برنامه ریزی صورت گرفته و تا حد امکان بدون پروازهای مازاد حجاج را باز گردانیم.
فرزادی پور گفت: 21 پرواز در روز برای پرواز های برگشت داریم و در روزهای که کمتر پرواز داریم، تعداد پروازها را افزایش می دهیم.
مدیرعامل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران گفت: کشور عربستان اگر فرودگاه طائف را آماده کند و پرواز های برخی از مسیرها به سمت طائف برده شود، حجاج یک روز بیشتر می توانند از عملیات حج استفاده کنند.
او گفت: سازمان هواپیمایی درخواست برای افزایش پروازها در قالب تجاری، کارگو داده است و در صورتی که این مسیر با کشور عربستان باز شود حتما مجوزهای را خواهیم گرفت.
او در پاسخ به سوال باشگاه خبرنگاران درباره سوخت گیری پرواز حج گفت: امسال با توجه به توافقات صورت گرفته در حوزه سوخت گیری پروازهای حج در عربستان نسبت به سال گذشته بهتر شده است و البته سال های گذشته هم مشکلی در این خصوص نبود، ما از لحاظ هزینه ای برای ایرلاین هزینه بر است.
این مقام مسئول در پاسخ به سوال دیگر باشگاه خبرنگاران جوان درباره اثر گذاری و ایجاد تاخیر در پروازهای اروپایی هم گفت: هیچ مشکلی در پروازهای اروپایی در این ایام صورت نگرفت و در برخی از سفرها و پروازهای خارجی هم از ظرفیت قشم ایر استفاده کرده ایم و مشکلی خاصی در پروازهای غیر حج نداشته ایم.
باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی