پروتکلهای بهداشتی هتلداری برمبنای دانش نوین در مشهد رونمایی شد
مشهد - ایرنا - پروتکلهای بهداشتی جدید هتلداری برمبنای دانش نوین به همت چندشرکت دانشبنیان پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف و گروه هتلهای هما شنبه شب در مشهد رونمایی شد.
استاد دانشگاه صنعتی شریف در حاشیه این مراسم به خبرنگاران گفت: این پروتکلهای بهداشتی با عنوان "روال جدید" یا "new normal" بر مبنای استانداردهای بهداشتی سازمان بهداشت جهانی و دستورالعملهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تهیه، تدوین و در حوزه گروه هتلهای هما در مشهد به صورت آزمایشی اجرایی شده است.
دکتر ابوالقاسم دولتی افزود: در ابتدای شیوع بیماری کرونا 110 شرکت دانش بنیان در کشور در زمینههای مختلف مرتبط با این بیماری فعالیت کردند و امروز نیز شاهد تحولات و نقش آفرینی چشمگیر در این حوزه توسط شرکتهای دانش بنیان هستیم.
وی ادامه داد: بر اساس دستاوردهای اعلام شده از سوی سازمان بهداشت جهانی، هفت تا هشت روش برای مبارزه با ویروس کرونا وجود دارد که شامل استفاده از حلالها، فناوری نانو، تکنولوژی پلاسما و امثال آن است.
این استاد دانشگاه صنعتی شریف گفت: در پروتکلهای بهداشتی جدید ویژه صنعت هتلداری استفاده از فناوری نانو، حلالها و تکنولوژی پلاسما به صورت ترکیبی و در تمامی مراحل خدمات و سرویسدهی در هتل در نظر گرفته شده که از زمان ورود مسافر در محیطها و بخشهای متعدد مورد استفاده و اجرا قرار میگیرد.
وی افزود: در اجرای این پروتکلها سنجش دائم سلامت کارکنان در کنار تامین سلامت مسافران محور و برنامه اصلی است.
دولتی ادامه داد: با توجه به اینکه به روشنی نمیتوان گفت چه زمان شاهد کشف دارو و واکسن برای ویروس کرونا خواهیم بود باید شیوه ادامه زندگی در شرایط ایمن با این ویروس را شناسایی کنیم.
مدیرعامل گروه هتلهای هما نیز در این مراسم گفت: این شرکت با هدف حفظ ایمنی و سلامت مسافران با همت چند شرکت دانش بنیان زیر مجموعه پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف اقدام به تهیه شیوهنامههای جدید نمود که در این ارتباط از آخرین دستاوردهای این شرکتها بهره گرفته شده ضمن اینکه این دستاوردها مطابق با دستاوردهای سازمان بهداشت جهانی و دستورالعملهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.
جهانگیر حسنزاده افزود: با توجه به تغییر چهره و شناختهای جدید از ویروس کووید 19، این شیوهنامه نیز هر هفته یکبار همراه با دانش روز نسبت به شناخت از این ویروس به روزرسانی میشود.
وی با بیان اینکه صنعت گردشگری به خاطر شیوع بیماری کرونا دچار خسران و زیان فراوان شده است ادامه داد: اجرای این پروتکلهای جدید بهداشتی 650 هزار ریال به ازای هر مسافر به هزینه گروه هتلهای هما افزوده است اما این رقم در احتساب قیمت اقامت ترتیب اثر داده نشده و هدف ما جذب گردشگران، تامین سلامت مسافران و اعتمادسازی برای آنان نسبت به سلامت محیط است.
وی گفت: گروه هتلهای هما آماده برگزاری دورههای آموزشی برای گسترش این پروتکلهای بهداشتی بین سایر هتلداران است.
عضو هیات مدیره و مدیر عامل شرکت هلدینگ گردشگری تامین اجتماعی (هگتا) نیز در این مراسم گفت: از اسفند ماه پارسال تاکنون سه هزار و 100 میلیارد ریال درآمد محقق نشده نسبت به مدت مشابه پارسال بدون در نظر گرفتن تورم برای این شرکت ثبت شده است.
دکتر علی رحیم پور افزود: هم اکنون بیش از 6 هزار و 500 نفر در قالب شرکتهای مسافربری ریلی، هتلها و دیگر مجموعههای وابسته به این شرکت اشتغال دارند که تاکنون حتی یک نفر از آنان اخراج نشده است و همه در سر کار خود ماندهاند.
وی ادامه داد: به خاطر خسارت و توقف ایجاد شده در صنعت گردشگری بیش از 65 درصد اصناف بخصوص در شهرها و استانهایی که گردشگری پایه اصلی درآمد آنها بود دچار خسارت شدند لذا باید برای حفظ حیات آنها و ادامه راه نسبت به راههای ایجاد رونق دوباره در این حوزه تلاش کرد.
مدیر عامل شرکت هلدینگ گردشگری تامین اجتماعی گفت: خسارت 60 هزار میلیارد ریالی به صنعت گردشگری کشور نشان از عمق فاجعه دارد ضمن اینکه در بدبینانهترین حالت تا پایان سال 2020 میلادی ایجاد رونق دوباره در جذب گردشگری خارجی با مشکل مواجه است لذا باید بر پایه تقویت گردشگری داخلی با اطمینان دادن به سلامت و محیط سالم برای مسافران، این رونق را برقرار کرد.
وی افزود: اجرای این پروتکلها با هدف اعتمادسازی بین مسافران داخلی و خارجی در دستور کار قرار گرفته است.
*س_برچسبها_س*